Sayfa 571/1024 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    Sayın ihtiyar, Oncelikle gecmis olsun. İnternet bankacılgından mı gordunuz hareketi ? Nasıl farkettiniz?
    Kendisi telefonda laf arasında ağzından kaçırdı. Sonuçta benim param yerinde duruyor ( sevineyim mi- üzüleyim mi bilemedim ) gecelik faiz işlemiş. Hesap hareketlerine sonradan baktığımda iki kez gün içinde al- sat yapılmış.

2. Ayrıca burgan' a telefonla bir hafta önce vadeli talimatı vermiştim. Gezintiye çıkmışken hesap cüzdanımı yazdırayım diye saat 11:20 de şubeye girdim. Sadece bir müşteri vardı gişede. Müşteri temsilcileri sıkıntıdan sigaraya çıkarken, gişe tek kişi çalışıyordu ve tam saat 12; 00 da cüzdanımı aldım. Çok garip geldi bu durum. Bankanın içinde dolaşan 7-8 çalışan varken 2 müşterinin işi 40 dk. sürüyor.

3. burganın çalışma şekli hiç hoşuma gitmedi, geçen gün 2-3 kez arayıp 8-10 kez çaldırdım, no answer

işyerine yakın olunca kendim gideyim dedim, içeride benden başka müşteri yoktu, ilgisizliğin daniskası..

4. Allah Allah bir banka çalışanı sizin paranız ile usd alıp satması inanılır gibi değil... Bir yaşıma daha girdim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Kendisi telefonda laf arasında ağzından kaçırdı. Sonuçta benim param yerinde duruyor ( sevineyim mi- üzüleyim mi bilemedim ) gecelik faiz işlemiş. Hesap hareketlerine sonradan baktığımda iki kez gün içinde al- sat yapılmış.
    yatırım hesabı açtığınızda imza attığınız evrakların altındaki o küçücük yazılara çok çok dikkat ediniz sn.üye

finansinvest de başıma geldi, hisse sattığımda 2 günlük takasbank blokesinin ardından serbest kalan paramı çekemeyince internetten hesabıma bir göz attım ve yatırım fonu alındığını gördüm

hangi hakla bunu yaptınız dediğimde onayınız var cevabı aldım ???

ben onay vermemiştim ancak imza attığım evraklarda buna ilişkin onay verdiğim metni varmış ? tabii karınca büyüklüğünde ve onlarca sayfa hangi birini okuyacaksınız ?

paniğe kapılmadan yaptıkları bu uygulamayı iptal etmeleri ve düzeltmeleri için ek dilekçe vermeniz gerekecek büyük ihtimalle, ardından düzelecektir,

ben memurun bir güven istismarı yaptığını düşünmek istemiyorum
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    bu arada ing nin %13.50 1 yıllık hoşgeldin oranı iştahımı kabartıyor enparadan çıkıp ing ye gitmeye üşeniyorum sadece

üstelik eft havale bedava ve hesap işletim ücreti de yok diyorlar

doğrusu arada kaldım bilmiyorum ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    burganın çalışma şekli hiç hoşuma gitmedi, geçen gün 2-3 kez arayıp 8-10 kez çaldırdım, no answer

işyerine yakın olunca kendim gideyim dedim, içeride benden başka müşteri yoktu, ilgisizliğin daniskası..
    Aynı şey benim ise çok hoşuma gidiyor. İstediğim koltuğu çekiyorum temsilcimin önüne, bacak bacak üstüne atıyorum. Kahvemi ısmarlıyor sağolsun. Sonra da euro ne olur dolar ne olur lak lak yapıyoruz. Başka banka olsa oho Hadi beyefendi işiniz gücünüz yok mu der atarlar
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Aynı şey benim ise çok hoşuma gidiyor. İstediğim koltuğu çekiyorum temsilcimin önüne, bacak bacak üstüne atıyorum. Kahvemi ısmarlıyor sağolsun. Sonra da euro ne olur dolar ne olur lak lak yapıyoruz. Başka banka olsa oho Hadi beyefendi işiniz gücünüz yok mu der atarlar

keşke sizin kadar zamanım olsaydı lakin telefona bakmamak ayrı bir etik konusu, bankanın boş olması ayrı..!!

Sayfa 571/1024 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •