Akçay hocam viop yapmayın batarsınız :) şaka bir yana tebrikler, bende odas kısayım :) bence
Printable View
Akçay hocam viop yapmayın batarsınız :) şaka bir yana tebrikler, bende odas kısayım :) bence
2.5 + dan nerede ise sıfıra geldi.
Şimdi döner gerisin geri 2.5 3+ kapar..
Ben bu palaya şabka çıkartırım arkadaş, herif gram kazandırmadan düzeltmesini yaptı
yalnız grafik iyi görünmemeye başladı gözüme 5dk ..takozumsu bir yapı .. .. alçalan tepeler alçalan dipler falana amanın .. :)
Matriksi beğenmedim.Ideal istedim.O da sürekli takılıyor.Isini adam gibi yapan platform yok mu?
Sel abi bugün de akşam pazarı olmazsa klavyeden komple şort tuşunu sökmek lazım
önceki günler kadar bonkör olmasalar da bugün de para dağıtmaya devam ediyorlar!
https://r.resimlink.com/XiSfj.png
endeks artıda gözüküyor ama 5100 gibi kapanış net bir ayı dojisidir.
kaptan pilot yoruldu. çay ve ihtiyaç molası verebilir.
hepimize badem dansı yaptırıyor :kahkah:
memed de hala yel değirmenleri ile çarpışıyor.
valla 2 tahta var almak istediğim ama maliyetleri biraz aşağıdan yakalamalıyım düzeltme olmasını isteyen taraftayım sabah görüşümü yazmıştım zaten.
petkm krdm can yakıyor portfoyde.. tkfen vedalaştık gitti kafa kafaya ...şişede gitti .. kısmet ..
Taşınan Açıklar da artış göremedim, EREGL AKBNK PETKM THYAO da kayda değer taşıma olmuş, ama bugün gerçekleşen açığa satışların xBank larda yoğunlaştığını düşünüyorum!
https://r.resimlink.com/7MbiYFml_H.png
şimdi dışardan bakınca borsa güzel tabi.
şortlarımın bugünkü zararını paylaştım ama o önemli değil.
11 senet var long pozisyonda ve sadece 3 tanesi artı ! 8 i eksi yada notr.
dışardan bakınca ooo abi gene malı götürdün borsa yüzde 1.5 yapmış hadi gene iyisin abi :)
Endeks düzeltme ihtiyacını giderecek, Sasacılar Hektaşçılar üzülmeyecek diye yine gitmeyen tahtalar dayak yiyiyor :)
borsadan öğrendiğim en önemli şey endekse göre pahalı hisseleri alacan hep bence :)
SANICA Isı yöneticisi konuşuyordu, borçlardan vs söz ederken Rusya'nın en büyük sac üreticisi Türkiye'ye geldi artık TL ile (vadeli) sac alma imkanı doğdu, finansal borçlarımız azalacak vs dedi.
Tam doğru duymamış olabilirim ama Rusya çelik üreticileri iç pazara oynuyor olabilir.
güniçi çalkalama yapıyor .. insan tereddüt yaşıyor... kontrpiyede kalıyorum şahsen ... bu durum pozda kalmayı zorlaştırıyor yeni maliyetlenilen tahtalarda .. acaba devre keser mi devre keserse stop yetişir mi kafanda bin tilki .. falan filan zor valla ..
kapanışın efsanevi olma ihtimali ile olmama ihtimali arasında kontrpiyedeyim ..:) 5dk grafikte alçalan tepe ve dipler döngüsü bozuldu .. 1.dk yükselen tepe ve diplere döndük .. full adrenalin .abi .. pela abiden
bugün çok yazdım kirlilik olduysa özür affedin abiler ..
BofA bugün xBank alıp THYAO KARSN TUPRS satmış,
https://r.resimlink.com/Ldtk1-79jyU.png
Pınarın gözünü kontrol et..
Yanıç girmiş olabilir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katılıyorum.
İlk gün merak eden varsa gidelim görelim dedim.
Sanırım lice kulp genç üçgenine yakın yazmasaydım(terör bitti sayılır ama o bölge hep hassas ) belki birileri gelirdi.çünkü masraflar benden dedim.
divriği hekimhan ve avnik .
1 haftadır hekinhan bizim mi tesisler ataerin nasıl olur vs tartışmaı yapılıyor Ereğlide sonunda soruldu ve cevabı alındı.
ben açıkcası macerayı severim.hekimhana gidecektik görecektik işde.
Bu arada hekimhanda beyaz kil varmış sanırım .ne yenir ne içilir oralarda derken gördüm.Dikaktli olmak lazım.orada yaşayanlar için zor olsa gerek.beyaz kil kanserojen diye biliyorum.
araştırıyoruz dostum beyaz kiline dekde yaşlandık eskiden olsa tek başıma giderdim.sonuçta gidip hekimhana tabelaya baksan güvenlik görevlisine sorsan maaşını kim ödüyor diye vs vs..o bile yeterdi.
bu arada trenle gidelim diyenlerede ankara tatvan pulman koltuk 182 tl.
ben kolay kolay pozisyon almam sn rosence aldımmı da bırakmam peşini:)
yıl 2011 hatırlamısnız?
bütün yorumcular bütün dünya bütün bütün herkes 2012 ilk altı ay çok kötü geçecek demişlerdi...
orda çırıl çıplak malsız kaldım...
50,000 den 90,000 e gitmişti endeks...
tek lot alamadım...
ogün bugünüdr kim ne demiş umrumda olmuyor...
tek gercek grafik...
anadolu yatırımda kel başlı bir yorumcu vardı meşhurd bir dönem ama adını unuttum...
bir tek o bilmişti...2012 deki ralliyi...
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
14d
İstanbul'da ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'yi aştı
161 bin dölar bedave :yahoo:
ya abi hiç sorma... benim kafa egzantirik.
zaten düz kafa olsa bu mesleğimi seçerdik :)
tam olarak neyi kontrol edeyim abi ?
kontrol et dediğine göre yanlış birşeyler yapıyorum olabilir . haklısındır.
zaten herşeyi doğru yapsam 34 yılın sonunda haala çocukların okul taksidini düşünmezdim.
bizimki 2 doğru 1 yanlış kalan 1 doğruda karınca kararınca işde.
pandemide ne oldu esnaf iş yapamıyor çalışan çalışamıyor biste geldi bu seferde enflasyon var dolar gitmiyor konut oto pahalı likidite yok kredi vermiyorlar biste geliyor herşey çoook basit dostlar. 3m olmuş yatırımcı sayısı bu arada yükseliş yada düşüşün sebebi önemli değil önemki olan rakamlar ve alıcı ya da satıcılardan hangisinin güçlü olduğu
Haftalık ortalamalardan kopmasa iyiydi..
99 muhabbeti olmuştu..
Dik bar ocak başı
https://files.catbox.moe/ytsrw7.JPG