Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
borsadan öğrendiğim en önemli şey endekse göre pahalı hisseleri alacan hep bence![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
SANICA Isı yöneticisi konuşuyordu, borçlardan vs söz ederken Rusya'nın en büyük sac üreticisi Türkiye'ye geldi artık TL ile (vadeli) sac alma imkanı doğdu, finansal borçlarımız azalacak vs dedi.
Tam doğru duymamış olabilirim ama Rusya çelik üreticileri iç pazara oynuyor olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
güniçi çalkalama yapıyor .. insan tereddüt yaşıyor... kontrpiyede kalıyorum şahsen ... bu durum pozda kalmayı zorlaştırıyor yeni maliyetlenilen tahtalarda .. acaba devre keser mi devre keserse stop yetişir mi kafanda bin tilki .. falan filan zor valla ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
kapanışın efsanevi olma ihtimali ile olmama ihtimali arasında kontrpiyedeyim ..5dk grafikte alçalan tepe ve dipler döngüsü bozuldu .. 1.dk yükselen tepe ve diplere döndük .. full adrenalin .abi .. pela abiden
bugün çok yazdım kirlilik olduysa özür affedin abiler ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri