Endeks yükselişe başlarsa anca ortalarda kafa bulandırır
Printable View
şimdi sorulsa zatı muhtereme borsadaki düşüşe ne diyorsunuz diye bak işine der :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Aşağısı paraşütsüz bölge. Toparlanma lazım
kırmızı çizgim vardı xu30 da önceki dip .. orası ihlal edilince tum pozları hisseleri kapattım .. yapacak birşey yok .. stop candır. .. şuan o seviyenin yaklaşık 100 puan altında... alttan koyabilirm ama anlamı yok.. yapmayacağım ... izle gör modundayım
Karda otur zarardan çabuk çık
Trader için bu kural çokomelli
5900 üstüne atarsa bakarız buralar riskli bölge...
Millet 2 li tepe olucak derken biz alçalan tepeler dedik.
keriz mi bu bademler herkesin gördüğünü uygulasın:)
Bankaların haysiyetiyle oynamışlar resmen, merkezi arayın kararname göndersin güzelinden bitane :):)
aynen öyle..ben etkilenmem. hele bilgi düzeyi benden iyi değilse, hiç önem vermem kim ne yazmış vs...ama geçekten bilgi düzeyi ve piyasa tecrübesi az arkadaşlar olumsuz etkilenebilir.
teknikte sen ne yazıyorsun ona bakarım, genel piyasa görüşü için karakemale bakarım vs...bu başlıkta belirli alanlarda iyi olan arkadaşlar var...hangisi hangi konuda iyi, o konudaki görüşlerini daha çok dikkate almak lazım...ama bunu ayırt edebilmek de bilgi ve tecrübe işi.
Sindoma abinin tekniği bende olsun iki yıla pala olurdum, yetenek işi benim kafa hiç basmıyor.
Bu arada tebrikler sindoma abi :bravo:
Şimdi bu işin birinci maddesi; Bi-le-mez-sin...
Sedece elindeki data, tecrübe ve hissiyatın ile oyununu oynarsın... Bu elindekiler dahi sana her zaman kazandırmaz...Üçte ikisinde kazanıyorsan çok başarılısın demektir...
Bademler bir daha eski zirveyi kısa-orta vadede aşar mı??? Mevcut görünüşe bakarsak not likely (pek olası değil)... Ama yine de madde 1, bi-le-mez-sin...
Peki bademler acımasız mı? Hiç değil... Geçen sene bedava para dağıtmaları bir yana, geçen 5700-4600 çöküşünde dahi portföyleri eski seviyeye 7 iş gününde getirdiler...
Yani herkese tepeye yakın yerlerden çıkma fırsatını altın tepside ikinci kez sundular... 6500-7000'leri bekleyenler ben sonuna kadar gideceğim dedi, kutumda ne varsa onu istiyorum dedi... Böyle bir durumda palaya acımasız diyemezsin...
Herkes seçiminin sonucunu yaşayacak... Gidilecek nokta 6500'ler mi, 4500-4000'ler mi sadece paranın sahibi biliyor...
Tabii bunlar orta-uzun-çok uzun vadeciler ve bu vadeler için temeli sağlam şirketlere yatırım yapanlar için değil... Ama ekrana bakmadan orta uzun vade yatırım yapabilmek de herkesi harcı değil...
Seans sonuna alacak mı satacak mı.5280 kadar alıp yarın açılışta tekrar 5140-50 ye değdirip tekrar alacak mı? Yoksa satıp yarın 5080 lere basıp tekrar alacak mı? Bul karayı al parayı
Eşhedü en la
bir tepki ver be kardeşim öldün mü kaldın mı
Bu işi biliyorum diyenler çoğu -6 düşmüş XBANK tan birini deneyebilir...
Herkes satarken al, herkes alırken sat... Söylemesi kolay, uygulaması zor olan hede...
Taşınan açıklar da sadece EREGL ve YKBNK da kayda değer taşınma olmuş,
https://i.hizliresim.com/5ftqq8l.PNG
Bu sefer ki düşmeyi sevmedim.bacak kırma değil de burkma gibi. Sanki yalanciktan. Devre kesse bile triska gibi geliyor, ya da portföyüne bakınca öyle görüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işin bileni olmaz, bi gün bilirse ertesiki günü bilemez.
Bence günün dibine bi tık uzaklık kaldı yada dip şuan :drunk:
Ekran da paylaşmıştım ama ekranı sildim...Ama bu mesaj hala orada...Ayrıntıya takılmamak lazım ha 2 li tepe ha alçalan tepe ha tçk...
Burada acıkca yazdım .hatta 2-3 kere tekrar edince, BAZI ARKADAŞLAR ZARAR EDER,MORALLERİ BOZULUR...ltfen yazma dediler...
Ben de o zaman eller havaya ,gogogo derim dedim..:)
Dediğim gibi stoploss belli..vade belli...28 subat 2023 saat 18 de...
2023 gerçek bir borsa olacak..yerim f/k yı ..bilancoyu..tam bir oyun teorisi..
ya şuan ki 350/400 puan gider ..üstüne de 60 puan zarar..ya da subat uzlaşmaya nasip ne ise o..
SPOT, BofA satışı arttırdı, Y/F de yanında gene, satıcı tarafı güçlü görünüyor, ilginç dün de alıcı tarafı güçlü görünüyordu, demek ki açılışla beraber yukarıdan mal dağıtmaya başladılar, tabiki karşı bacaklar da yerini almıştır,
https://i.hizliresim.com/utjrnrl.PNG
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem bişey demeye gerek kaldı mı :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Akbank'ta iki gün önce 19.70'den başladı vermeye... 19.00'lara geldiğinde daha borsa hala artıdaydı... An itibarıyla 17.00... Neredeyse %15 lik bir düşüş tepeden... Cesareti olanın atlaması lazım buradan teper diyorsa... Zaten bu işi meslek olarak yapanlar ve robotlar da teptiriverdi 17.20'ye ben bu mesajı yazarken...
Ve piyasa döner :)
KAP: [TTRAK ] BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI Devre Kesici Uygulaması
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1104723
2 dakikada 100 puan mı aldı o ben mi yanlış gördüm?
Bu yılın modası temettü hisseleri ve yeni halka Arz olanlar.
YTD
Tombul parmak basıyor tuşlara.