Sayfa 570/990 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Gundi nin bofa nın adamı olma ihtimali her geçen gün daha da artıyor Yani ters indikatör bile olsa, bu kadar denk getirmesi çok zor
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Böyle bir topikte kimse 2-3 gündür bahsetmiyor, bugün erteleme davası var, etkisi olabilir, artı ya da eksi yönde...
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    https://www.trthaber.com/haber/gunde...ak-740809.html

Kısmi bir etkisi olabilir endeks üzerinde...
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bu gelişmelerin etkilediği söyleniyor!
    Anayasa Mahkemesi (AYM) raportörü, HDP ye kapatma davasında kararın seçimden önce verilmesini istedi,
    Anayasa Mahkemesi (AYM) raportörü, HDP nin kapatma davası hakkındaki kararın seçimden sonraya ertelenmesi talebinin reddedilmesini istedi,
    HDP, savunma için verilen otuz günlük süre içerisinde savunma hazırlanabilmesinin mümkün olmaması sebebiyle iki aydan az olmamak üzere ek süre verilmesini talep etti. Anayasa Mahkemesi HDP nin ek süre talebini de yarın değerlendirecek.
    Sabahtan bahsettik ama topik ve piyasa üç maymun modundaydı...

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Gundi nin bofa nın adamı olma ihtimali her geçen gün daha da artıyor Yani ters indikatör bile olsa, bu kadar denk getirmesi çok zor
    Adam 6 ay para kazanın diye uğraştı go go go formasyonunda

bu nedir ya?

5. borsada benim gibi sıradan bir yatırımcı, kaybettiği zaman suçlu ararız, kazandığımda en iyi ÜSTAD ben kendi yeteneğimin ön planda olduğundan bahsederim .
    USTA OYUNCULAR ise kaybettiği zaman mevcut koşulları yeniden değerlendirir ve buna göre yol haritasını yeniden belirler, kazanırsa yol haritasının doğru olduğunu düşünür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
    Rodos yıkıldımı acaba[emoji849]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Adam 6 ay para kazanın diye uğraştı go go go formasyonunda
    Orada güven kazandı, tam güvendik, yandık işte
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün hiç bulaşmamak lazımmış, aldığım elimde kaldı.
    zararına geri verdim, bi süre borsayla ilişkimi kesiyorum herif mal kitliyor gibime geldi
    Dün yazdım abi, herif mal kitliyor gibime geldi deye,dün stop yapan bugün kara geçmiştir yada daha alttan alarak zararını minimize etmiştir.
    Borsa böyle bir yer
    bakarsın yarın fışkırttırır ve gundwane abi geri gelir go go tar tar diye
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 570/990 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •