Makas 90 puana gelmiþ %16 falan yapýyor. Böyle makaslar varken spotta kredili iþlem yapýp kurumu zengin etmeye gerek yok.
Originally Posted by MiniYatirimci çok güzel zarar ettim valla son saatte. orta vade için hala umutluyum. bugün boðalarýn gücü yetmeyince özellikle bankalarda son dakikalarda panik arttý. garan 4 günde tepeden %16 ykredi -13 isctr -13 akbnk -13 düþmüþ Haftaya bilanço açýklamaya baþlayacaklar bir boyda bilançolar açýklanýnca verir artýk.
Originally Posted by *Bozkurt Büyük oðlum bi miktar para getirdi bana bunu nerde deperlendireyim diye soruyor, altýn mý borsa mý sence Slm....kesinlikle hisse senedi.... ÝHYAY HOLDÝNG.....2000 LÝ YILLAR...1 BENJAMÝNÝ GÖRMÜÞ....20 TL YERNE... 1 TL.....!!!!!!!!!!!!!!!
Originally Posted by baddog slm....kesinlikle hisse senedi.... Ihyay holding.....2000 li yýllar...1 benjamini görmüþ....20 tl yerne... 1 tl.....!!!!!!!!!!!!!!! ihyay holding....borsa cari deðeri....427 milyon..... Kasada....450 milyon tl görmüþ....geçen sene....!!!!!!!! þu an istese daha fazla nakit gösterebilir....!!!!!!!!!
Originally Posted by baddog ihyay holding....borsa cari deðeri....427 milyon..... Kasada....450 milyon tl görmüþ....geçen sene....!!!!!!!! þu an istese daha fazla nakit gösterebilir....!!!!!!!!! Fk çok yüksek bence. Bunun onda biri fk olan banka var ülkede
Psikolojik YAS süreci 1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Fk çok yüksek bence. Bunun onda biri fk olan banka var ülkede Bu zat buraya yaptýðý gibi bütün topiklere ayný iletiyi asmýþ mal mý pazarlýyor duyurumu yapýyor anlamadým. Ayýlar'la Boðalar'ýn Tepiþmesinden en çok zararý Küçük yatýrýmcý çekiyor
Originally Posted by rosense Bu zat buraya yaptýðý gibi bütün topiklere ayný iletiyi asmýþ mal mý pazarlýyor duyurumu yapýyor anlamadým Hayýrdýr...zurnana limonmu sýkýldý....arkadaþ sormuþ....tavsiye ettik.....!!!!!!!!!!!!..... Malmý pazarlýyor derken.....mal lazýmsa soruyorsan...ben o iþlere bakmýyom....!!!!!!!!!!!
Originally Posted by secbul Fk çok yüksek bence. Bunun onda biri fk olan banka var ülkede Dip her daim kazandýrýr....cari deðer kadar nakit....iþtirakler saðlam ve güçlü....!!!!!!!!!!
Forum Rules
Yer Ýmleri