Düştü diye herkes bi senaryo yazar ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Düştü diye herkes bi senaryo yazar ytd
https://i.hizliresim.com/POMVYQ.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sancaktar dostum
Tesekkurler
Bu hafta p.tesi 1, 39 baz alırsak yerimizde saydık diyebiliriz. Başından beri sayın Kırımlı başta olmak üzere diyoruz ki bu hisse bu şekilde düşe kalka gidebilir anca. Öyle tavan mavan 1-2 hafta da ikiye katlayacak kimse beklemesin. Hep diyorum kendinize bir hedef fiyat seçin oraya geldi mi aç gözlülükte yapmayın kar cebe yakışır deyip hareket edin. Ben ky lar çoğalınca düşeceğine emindim ama bu kadarını beklemiyordum. Neyse artık önümüze bakalım. Bundan sonra haftaya en azından perşembeye kadar 1, 40 -1, 50 arasında gider gelir tahminim. Eğer burdan ekmek yiyeceğim diyorsanız sabırla bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok. Ytd
Yataş kağıdında 1.3x lerden Al sat yatım çok hem de yuzbinliklerle. Ama ne yapalım %5 lere tav oldum ben de.
Fakat burada satan teb. AD tebden işlem yapar derlerdi... hala öylemi bilmem. Bir ara 5milyon satışa ulaştı sanırım teb.
Kafam karışmadı değil....
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İkinci seans vatandaşın biri Tweeter dan sürekli doğan ve hisselerini kotuluyordu. O kotuladikce hisse düştü. .. şimdi hiçbir twiti görünmüyor. .. kanımca borsa önümüzdeki hafta çıkacak hurriyet bu çıkışa ayak uydurmak için sağlam düzeltme yaptı yoksa böyle bir düşüş için şuana kadar geçerli bi neden oluşmadı.. tekniğine bakin ne demek isteğim anlaşılır ytd
kapa düşen bi haberde yok tamamen düzeltmeden ibaret
Citi ortalarda yok! İşi tasere etti herhalde. :)) ( O da benim gibi bekliyor..) Doce ise düşenleri toplamış!!! ( Zaten bu Alman milleti salaktır değerinde olmayan malı toplarlar hep ) .
Twitterda bu manipülasyonu yapanların kanını bilirim ben.
Yazdıklarıma bakmayın hepsi beni bağlar..
İyi hafta sonları. Para hersey değil Huzur olsun.
Not: Burayı okuyan spek'in adam (ları) bende satılık mal yok!