Sayfa 114/985 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 905 - 912 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Olacağı buydu sayın Kırımlı. 2 gündür söyledik ky çok arttı diye . Malesef bizim borsa böyle nerde çokluk orda ..... Artık 1, 40 -1, 50 arası 1-2 hafta takılırız gibi. Ah ky lar ah yaktiniz bizi ne gzl gidiyorduk.ytd

Dısardayım 2 gün boyunca. Ekranı göremiyorum suan.Kötü bir gün kötü düşüş? Bakalım arkasından ne cıkacak. Tek bir lot satmadım. Satmayacagım da . Düşüncem elbette beni bağlar. Yatas 2 TL iken almıştım. 1.xx ler düştü. Bugün 20.xx li rakamlarda. Yatas grafiğinde ne gördüğsem hurgz de de aynısını gördüm. Yazdığı çizdiğimin arkasındayım.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

3. İkili tepenin sonucu 1.10-1.15 arasını gösteriyor

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Dısardayım 2 gün boyunca. Ekranı göremiyorum suan.Kötü bir gün kötü düşüş? Bakalım arkasından ne cıkacak. Tek bir lot satmadım. Satmayacagım da . Düşüncem elbette beni bağlar. Yatas 2 TL iken almıştım. 1.xx ler düştü. Bugün 20.xx li rakamlarda. Yatas grafiğinde ne gördüğsem hurgz de de aynısını gördüm. Yazdığı çizdiğimin arkasındayım.

Sizin bu formdaki emekleriniz tartışılamaz. Düşüşün bu kadar abartilması hepimizi şaşırttı. Böyle dökme olmaz ya hakkımızda hayırlısı. İnşallah kötü bir haber gelmez. Ytd

Katılıyorum .
    Hurgz nin 3 ve 6 aylık bilançoları zaten berbattı. Daha ne kadar kötü olabilir ki ? Hurgz battı iflas etti de bunu mu saklıyor Aydın Doğan???
    Berbat bilancoya karsılık nerede ise %100 prim yaptı bu hisse.
    Dün 3 aylık takası paylaşmıştım. %10 luk hisse toplamayla mı %100 prim yaptı bu hisse yani şimdi.
    Dün biter, haber düşer sanırım. Az kaldı yarım saat sonra anlarız.

Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Böyle dökme olmaz ya

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

6. Bence çok yatirimci kol bacak kesti stoplar çalıştı mal toplama ise alasini yaptı bakalım arkasından ne haber gelecek

7. Eğer haber düşerse neden en son bizim haberimiz oluyor.

8. twitterda gazete satışı iptal lafları dönüyor. doğruşuğunu bilemem.

Sayfa 114/985 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •