Eyvallah hocam
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Eyvallah hocam
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endekse hafiften satış geliyor.....
Teminat Tamamlama/Margin Call Çağrısı çok fazla değil!
https://i.hizliresim.com/32y7a32.PNG
Muhbir
@ajans_muhbir
·
16s
Deniz Zeyrek: “Japon ev hanımı sıfır faizle Japonya’dan kredi çekiyor, Türkiye’de faize yatırıyor.
Ay sonunda 4 bin 500 dolar kar elde ediyor. Bu 4 bin 500 dolar bizim ödediğimiz vergilerden gidiyor. Çocuğumuzun rızkını bunlara vermek zorunda mıyız?â€
İYİMİŞ japon ev hanımı için BAŞARMIŞIZ:)
İstanbulda otomatik ödemede olduğu için faturalar hiç bakmıyordum.
yazlıktayım şimdi su faturası geldi üzerinde fiyatların en alt bölümünde ,
İnsani su hakkı indirimi yazıyor bu ne demek:)
bist 30 da fincan kulp formasyonu var, çalışırsa ilk hedef 12.850 ler. Eylül ayına gelmeden gelmesini beklerim.
ytd...
Burada son bir aydır yazdığım,SP500 DE hedef vardı: 5648-54 arası..
SP500 dün 5642 görüp oradan -%1 düştü..Bence o direnç aralığından globalde düzeltme geliyor/ gelecek.
15 Mayıs civarından beri diyorum(tüm hisselerimi sattığım zamanlar); 3-4 te yiz, diye....Ama kanımca en geç 2 hafta içinde 5 olacağız.
Bu günden itibaren LONG tuşunu attım...en az 4-5 hafta sadece SHORT-FLAT giderim.
Bir yerden sonra iyi maliyet yapıp tatile gitmeyi düşünüyorum.ve günlerce hareketsiz beklemek.Belki de kuyuya gitmek(uzlaşma)..
Bir yer var..Aşağı kırarsa acımadan short açarım..Kaldıraç 1.5-2 arası..
Planım bu:
Kimseyi bacağından asmıyorlar.:).Varsa tahmin-plan; (şartsız olmalı): not alalım.5-6 hafta sonra bakalım...
Herşeyi yazan esasında hiç bir şey söylememiştir.Ama tek şeyi yazan herşeyi söylemiştir.:)TEK BİR ORTA VADELİ YORUM yapmak lazım...sonra kaderine teslim olmalı...
Kısa vade-günlük tahmin bence şanstır..Ama orta vade analiz taktire şayandır..ve isabet ettireni tebrik ederim-edeceğim.
Agustos vade içinde 5-6-7-8-9-10 bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
12 temmuz. bıst100:11.023. agustos vade:12.670