Eyvallah hocam
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah hocam
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endekse hafiften satış geliyor.....
Muhbir
@ajans_muhbir
·
16s
Deniz Zeyrek: “Japon ev hanımı sıfır faizle Japonya’dan kredi çekiyor, Türkiye’de faize yatırıyor.
Ay sonunda 4 bin 500 dolar kar elde ediyor. Bu 4 bin 500 dolar bizim ödediğimiz vergilerden gidiyor. Çocuğumuzun rızkını bunlara vermek zorunda mıyız?â€
İYİMİŞ japon ev hanımı için BAŞARMIŞIZ![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
İstanbulda otomatik ödemede olduğu için faturalar hiç bakmıyordum.
yazlıktayım şimdi su faturası geldi üzerinde fiyatların en alt bölümünde ,
İnsani su hakkı indirimi yazıyor bu ne demek![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
bist 30 da fincan kulp formasyonu var, çalışırsa ilk hedef 12.850 ler. Eylül ayına gelmeden gelmesini beklerim.
ytd...
Burada son bir aydır yazdığım,SP500 DE hedef vardı: 5648-54 arası..
SP500 dün 5642 görüp oradan -%1 düştü..Bence o direnç aralığından globalde düzeltme geliyor/ gelecek.
15 Mayıs civarından beri diyorum(tüm hisselerimi sattığım zamanlar); 3-4 te yiz, diye....Ama kanımca en geç 2 hafta içinde 5 olacağız.
Bu günden itibaren LONG tuşunu attım...en az 4-5 hafta sadece SHORT-FLAT giderim.
Bir yerden sonra iyi maliyet yapıp tatile gitmeyi düşünüyorum.ve günlerce hareketsiz beklemek.Belki de kuyuya gitmek(uzlaşma)..
Bir yer var..Aşağı kırarsa acımadan short açarım..Kaldıraç 1.5-2 arası..
Planım bu:
Kimseyi bacağından asmıyorlar..Varsa tahmin-plan; (şartsız olmalı): not alalım.5-6 hafta sonra bakalım...
Herşeyi yazan esasında hiç bir şey söylememiştir.Ama tek şeyi yazan herşeyi söylemiştir.TEK BİR ORTA VADELİ YORUM yapmak lazım...sonra kaderine teslim olmalı...
Kısa vade-günlük tahmin bence şanstır..Ama orta vade analiz taktire şayandır..ve isabet ettireni tebrik ederim-edeceğim.
Agustos vade içinde 5-6-7-8-9-10 bekliyorum.
12 temmuz. bıst100:11.023. agustos vade:12.670
Son düzenleme : ABKA; 12-07-2024 saat: 13:38.
Yer İmleri