açýlýn üst düzey fenci konuþuyo...![]()
açýlýn üst düzey fenci konuþuyo...![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
11.139 dan endeks kapattý..eðer 11.200 üzeri kapanýrsa bu aralýk 12.000 hedef olacaktýr..
Ama 10.800 altýnda kapanýrsa 10.500 hedeftir...
Aþýlmasý anlýk mý-saatlik mi...HER ÞEYÝ DEVLETTEN BEKLEMEYÝN..onu da siz karar verin..veya duruma göre -geçmiþe bakar konuþuruz.![]()
Benim mahallede maaþ dolgun,yaþý 60 üstü olan bile emekli olmuyor maaþým yarýya düþüyor deye
Vatandaþta haklý
Benimde 60bin tale maaþým olsa bende emekli olmam
Dikkat ediyorum da emekli olanlarýn çoðu asgari ücretli çalýþanlar
Ýyi ki eyt çýkmýþ,
Yohusa mimkin deðil asgari ücretle geçinebilmek, 10bin de emekli maaþý ekleyince iþte zar zor aysonunu getiriyor millet
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bademler yatayda hacim yaparlarsa ve bu arada yabancý alýþý olursa ve menemen soðansýzsa: iþte o zaman endeks yükselir.
Ama siyasiler ölürse,mars 27 derece açýyla girerse ve kimse almazsa endeks düþer...
EL MABAD menkul deðerler.
Þimdi buranýn üroloji doktoru var emlak bunu muhayne etti meþhur olamaz dedi kendini zeki sanan anladýnýz sizbunun için emlaka 5 bira teklif ettim bir yerine birþey baðlarýzda meþhur olur diye yok olmadý arkadaþlar beyin yanýk gelelim yukarda yazdýklarýna bu elemana çok anlattým topik býktý ens on özelden abi adam aptal analamýyor neden zorluyorsun diye yazdýlar 2 ay önce
öngörü diyor ayýn 9 da paylaþtým önce 10730-10750 bölgesine çekilme diye bendeki formasyon 240 dk grafta tobo sað omuz ne gördü 10708 kot kafalý hala 5 dk vs yazýyororta vade öngörü yazmadýn diyor buraya grafý ile koyuyorum 2023 son ayýnda pýst 100 2.50 dolarken 3.75-400 bandý bir hareketi paylaþmýþým ama hala mal mal yazýyor burada
![]()
Yer Ýmleri