Printable View
Alıntı: Originally Posted by cefaks http://fs5.directupload.net/images/180507/rmwjzme5.jpg alalım mı:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 ben anlamam yazdım şuraya bende yazdım, 120 ve üstü. yoksa yabancıyı yamuk ederler diye düşünüyorum.
Alıntı: Originally Posted by cefaks bende yazdım, 120 ve üstü. yoksa yabancıyı yamuk ederler diye düşünüyorum. bence herkese yamuk geliyo
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 alalım mı:kahkah::kahkah: ne çabuk alıntı yaptın, yanlışlıkla koydum:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 ben seçime 80 in altı bekliyorum tamamen ayu hislerim Alıntı: Originally Posted by cefaks bi tahminde ben yapayım (tutmazda) seçime yakın 120 ve üstü. Bu kadar uçuk tahmin farkları herhalde sadece bizim memleketimizde olur. Tahmin edenler de duayen...
Alıntı: Originally Posted by cefaks ne çabuk alıntı yaptın, yanlışlıkla koydum:kahkah: hızlı çekerim klavyeyi
Alıntı: Originally Posted by izci Bu kadar uçuk tahmin farkları herhalde sadece bizim memleketimizde olur. Tahmin edenler de duayen... sen bana bakma ben ayuyum daha 69.069 tahminimi duymadın:whistling::whistling:
Alıntı: Originally Posted by izci Bu kadar uçuk tahmin farkları herhalde sadece bizim memleketimizde olur. Tahmin edenler de duayen... benden bahsediyorsan haklısın:bravo: yok ayhan arkadaşımızdan bahsediyorsan aman, onun anladığı tek konu var (fenerbahçe):yes: