Originally Posted by cefaks alalım mı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 ben anlamam yazdım şuraya bende yazdım, 120 ve üstü. yoksa yabancıyı yamuk ederler diye düşünüyorum.
Originally Posted by cefaks bende yazdım, 120 ve üstü. yoksa yabancıyı yamuk ederler diye düşünüyorum. bence herkese yamuk geliyo
Originally Posted by ayhan53 alalım mı ne çabuk alıntı yaptın, yanlışlıkla koydum
Originally Posted by ayhan53 ben seçime 80 in altı bekliyorum tamamen ayu hislerim Originally Posted by cefaks bi tahminde ben yapayım (tutmazda) seçime yakın 120 ve üstü. Bu kadar uçuk tahmin farkları herhalde sadece bizim memleketimizde olur. Tahmin edenler de duayen...
Originally Posted by cefaks ne çabuk alıntı yaptın, yanlışlıkla koydum hızlı çekerim klavyeyi
Originally Posted by izci Bu kadar uçuk tahmin farkları herhalde sadece bizim memleketimizde olur. Tahmin edenler de duayen... sen bana bakma ben ayuyum daha 69.069 tahminimi duymadın
Originally Posted by izci Bu kadar uçuk tahmin farkları herhalde sadece bizim memleketimizde olur. Tahmin edenler de duayen... benden bahsediyorsan haklısın yok ayhan arkadaşımızdan bahsediyorsan aman, onun anladığı tek konu var (fenerbahçe)
Forum Rules
Yer İmleri