Arkadaşlar yarın ne olur kottan atılma durumu nedir mantıklı açıklama yapabilecek olan yazsın
Printable View
Arkadaşlar yarın ne olur kottan atılma durumu nedir mantıklı açıklama yapabilecek olan yazsın
Kottan niye attırsın ki....
O borçları burda 10 kuruşa topladığı hisseleri 5 tl ye satıp öyle öderler...
Bu borç internet satışlarıyla ödenmez...
İflas açıklarsa o uyar...
Ben bundan sonra iyi haberler yavaş yavaş gelecek diye düşünüyorum...
Hisse fiyatı bedava olmuş hisselerinize sahip çıkın çünkü çakallar ağzını açmış bekliyor....
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Param kalsaydı yüzbin lot alırdım burdan ...
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu bilanço TTK 376 maddesi uyarınca Şirketin marka değerini de içerir olarak hazırlanmıştır. Şirketin hazırlanan bu TTK 376 bilançosunda Özkaynağı (+) 77.707.236,29 TL olarak tespit edilmiştir. Bu tutar, Şirketimizin 120.000.000 TL olan ödenmiş sermayesini % 64,76 oranında koruduğunu göstermektedir.
ÖZ KAYNAĞIMI KORUYORUM DİYOR...
Birde bu gerçek var..
Grup’un vermiş olduğu diğer TRİ’lerin grubun özkaynaklarına oranı 31.03.2018 tarihi itibariyle % 0’dır (31.12.2017: %0).
b. Grup tarafından açılmış ve 31.03.2018 tarihi itibariyle devam eden 5 adet icra takibi ve davaların toplam tutarı 712.625 TL’dir (31.12.2017: 1 adet 11.802 TL). Grup aleyhine açılmış ve 31.03.2018 tarihi itibariyle devam eden 987 adet icra takibi ve davaların toplam tutarı 379.611.564 TL’dir (31.12.2017: 855 adet icra takibi ve davaların toplamı 103.050.226 TL).
Özkaynak sorununu marka değeri ayağına gizliyor.bu kadar borç mahkeme icra işleri nasıl çözülecek.
La bu ******lar 6 aylık bilançoda kar açıklarlar 1.5 milyar çiro ile kar yoktu ama faliyetsiz şirket 27 milyon zarar Murat biraz az yeseymiş kar edecekmiş birde şöyle durum var biz çocuğumuzun yiyeceğini buraya yatırdık adam çocuğunun yediğini bizim bilançoya ekledi aramızdaki fark bu demekki hırsız olmak lazımmış şimdi öğrendim
...."............
Sagolsun adminler geregini yaptilar.....
Siz ve sizin gibiler bu piyqsada oldugu surece daha cok patronlar spekler mal iteler.Allah askina kotdan atilmasi icin sebeb cok.kisaxa eski spk baskanina jest yapiliyor.normal sartlarda coktan sutdu.simdi spk bu bilancoya gere bir karar vericektir.son atilan sirketler son bilancolarina gore karar verildi.benim kanimca bir hisse 0.11 kurusa kadar dusmusse birileri kotdan atilmayi fiyatladi.yada spk dan icerden bilgi sizdi.iyi seyler olsaydi inan bana bu fiyatlaeda olmazdi.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen bu saatte hissen yok ama girip on kuruşluk hissede bizleri düşünüp yazıyorsun peki sen hızırmısın...
Şimdi sen diyorsun ki patron 10 kuruştan mal itiliyor....
Sen buna inanıyormusun....
İtileyen adam bedava neden itilesin....
Dostum patron zaten itelemis onda bise yok.halka aciklik oranini %94 lere kadar getirdiginde zaten mali bosaltmis.gecmis batmis ve kotdan atilmis hisselerin coguna bakin ve arastirin.hisse batmadan once patron ne var yok satmaya baslar.bizim saf kyda neden dusdugunu anlamaz.hisse ucuzladi diye atlar dustukce patron satar ky alir.aslinda patron baticagini aylar onceden on gorur.bir hissede patron satisi varsa ondan kork.hissseni sahip cikan ya kendi paylarini toplama karari alir.yada sirket ortaklari piyqsadan hisse alir.yillar once goldasda aynisi oldu.genyh da oldu.trnsk dada oldu.cok ornek var yani.
İyi de kardeşim şimdi ne diyorsun patron malını satmış diyorsun....
Ne yapalım şimdi burdan biz satak o mu toplasın..
Açık açık söyle ne yapmaya çalışıyorsun....
Bedava olmuş kim satar burdan anlamadım seni...
Burda hissesi olana tek sozum bu fiyatdan satmak zaten iflasla es deger.bir umutdurki cok zor ihtimal belki toparlar.tahsisliyla anlasma saglar ozaman ralli yapar.belliki bu fiyatada cakanlar kotdan atilmayi fiyatlamis.patron alicak parami kaldiki.adamlar daha odenmesi gerekem tahvili odeyemis.hangi almaktan bahsediyorsuniz
Patronda para Yok diyorsun almaz...
Peki biz satarsak kim alacak sattıklarımızı..
Yazında hissesi olan satsın diyorsun yani[emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her hissenin bir alicisi ve saticisi vardir.cok ucuzladi diye atlayan.yada parasi cok alan batmayi goze alan batsada koymaz mevlayla islem yapan yatrimcilarda var.ornegin ben bile 0.12 den cuma gunu 10.000 lot aldim baktim tepki vermedi ve yine ayni fiyatdan satdim.yani onin bile riskime giremedim.bu kagidi alacak.olana aklina hayranim
İyide kardeşim sözde bizleri düşünüyorsun [emoji3]....
Peki alanı neden düşünmüyorsun...
Bence biz satmayalım alanında elini tutmuyoruz bedava hisse alan alsın...
Bence sen piyasaya müdahale etme alan alsın satan satsın[emoji3]
İnan param olsa ben bu fiyatlardan mevcut hissem kadar alırdım maliyeti yarıya düşürürdüm....
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir...
Birileri cikiyor bu hisse batiyor dediginde herkes ustune cullaniyor, yok sen spek adamisin yok bilmem nesin vs vs . Bende 1 yildir hissedeyim ama hisse 0,80- 1 civarlarindayken yine bu sekilde olumsuz yazanlara vay sen spek misin senin hissen mi var bizi dusunme aq diye yuklenildi, sonuc ortada spekler hakli cikmis gibi degil mi :) kagit olmus 0,11 yoksa spek dediginiz kisiler tam tersi millete yuklenen tiplermidir diye insan dusunmuyor degil. Ha benim seyimde degil tabi ben kendi kararimi zaten veriyorum sadece durum tespitimi yapmak istedim, kimse algi oyunlarina gelmesin burasi bilgi paylasimindan cikip al sat yada tut havasina girmis ama kimin kim oldugu belli degil aynen benimde kim oldugumun belli olmadigi gibi , burda uzun zamandir yazan yada yeni yazmaya baslayan dahil kimseye inanmayin sadece kendinizi dinleyin
Herkes icin hayirlisi olsun
Arkadaşlar borsa işi ile ilgilenen bir arkadaş Bimeks kottan çıkarıldı diye bana söyledi doğruluğu olan yazsın moralim zaten bitik buda tuzu biberi olmasın...
Birde Bilici yatırımda çalışıyor teyyuz 0,12 kuruştan açılış yaptı...
Arkadaşlar kesinliği olmayan böyle bilgileri burda paylaşmayın o bunu dedi bu böyle söyledi ile olmaz bu iş
Eşleşme verebilecek olan varmı arkadaşlar
Bilici yatirimin ne ozelligi var ki bilici holding in mi bu...
11 e vermedi Sabah Bakalim simdi vercekmi..
Nasil eslesme goren yokmu..
Mavi deniz sende bu kagida girdiysen iyi demektir.ben sahsen 10000 lot aldim 0.12 den batarsa gecmis olsun dicem kendime.riske girdim
ben de yok sadece arkadaşlar yazmış eşleşme yok mu diyor ben de Allah rızası için eşleşme atıyorum bir yerden imkan hasıl oldu bende sizler ile paylaşıyorum kazanan inşAllah sizler olursunuz ya da en az zararla atlatmak nasip olur sizlere
yalnız devamlı değişiyor eşlemeye göre alım satım yapmak bazen yanıltıcı olur vebal almak istemem
Kafein halka arzina giriyormusun?
arzdan degil tahtadan alicam
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
137.363 bekleyen
Sende acilisda benim gibi dusmesini bekliyirsun ilk gun
169192 bekleyen
En tepedeki hisse bende, sabah aldım.
Kphol dimi?
hı hı
Helal olsun dostum sana.
Sana nodan yada sosyal medyadan ulasmamiz mumkunmu