Sayfa 578/651 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Patronda para Yok diyorsun almaz...
    Peki biz satarsak kim alacak sattıklarımızı..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Her hissenin bir alicisi ve saticisi vardir.cok ucuzladi diye atlayan.yada parasi cok alan batmayi goze alan batsada koymaz mevlayla islem yapan yatrimcilarda var.ornegin ben bile 0.12 den cuma gunu 10.000 lot aldim baktim tepki vermedi ve yine ayni fiyatdan satdim.yani onin bile riskime giremedim.bu kagidi alacak.olana aklina hayranim

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Her hissenin bir alicisi ve saticisi vardir.cok ucuzladi diye atlayan.yada parasi cok alan batmayi goze alan batsada koymaz mevlayla islem yapan yatrimcilarda var.ornegin ben bile 0.12 den cuma gunu 10.000 lot aldim baktim tepki vermedi ve yine ayni fiyatdan satdim.yani onin bile riskime giremedim.bu kagidi alacak.olana aklina hayranim

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyide kardeşim sözde bizleri düşünüyorsun [emoji3]....
    Peki alanı neden düşünmüyorsun...
    Bence biz satmayalım alanında elini tutmuyoruz bedava hisse alan alsın...
    Bence sen piyasaya müdahale etme alan alsın satan satsın[emoji3]
    İnan param olsa ben bu fiyatlardan mevcut hissem kadar alırdım maliyeti yarıya düşürürdüm....
    Kesinlikle yatırım tavsiye değildir...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Birileri cikiyor bu hisse batiyor dediginde herkes ustune cullaniyor, yok sen spek adamisin yok bilmem nesin vs vs . Bende 1 yildir hissedeyim ama hisse 0,80- 1 civarlarindayken yine bu sekilde olumsuz yazanlara vay sen spek misin senin hissen mi var bizi dusunme aq diye yuklenildi, sonuc ortada spekler hakli cikmis gibi degil mi kagit olmus 0,11 yoksa spek dediginiz kisiler tam tersi millete yuklenen tiplermidir diye insan dusunmuyor degil. Ha benim seyimde degil tabi ben kendi kararimi zaten veriyorum sadece durum tespitimi yapmak istedim, kimse algi oyunlarina gelmesin burasi bilgi paylasimindan cikip al sat yada tut havasina girmis ama kimin kim oldugu belli degil aynen benimde kim oldugumun belli olmadigi gibi , burda uzun zamandir yazan yada yeni yazmaya baslayan dahil kimseye inanmayin sadece kendinizi dinleyin
    Herkes icin hayirlisi olsun

4. Arkadaşlar borsa işi ile ilgilenen bir arkadaş Bimeks kottan çıkarıldı diye bana söyledi doğruluğu olan yazsın moralim zaten bitik buda tuzu biberi olmasın...

5. Birde Bilici yatırımda çalışıyor teyyuz 0,12 kuruştan açılış yaptı...

6. Arkadaşlar kesinliği olmayan böyle bilgileri burda paylaşmayın o bunu dedi bu böyle söyledi ile olmaz bu iş

7.  Alıntı Originally Posted by Safirim Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kesinliği olmayan böyle bilgileri burda paylaşmayın o bunu dedi bu böyle söyledi ile olmaz bu iş
    Bilici yatırımda çalışan olmasa anlarım bir daha ora ile iş yapmacağım

8. Eşleşme verebilecek olan varmı arkadaşlar

Sayfa 578/651 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •