Arkadaþlar yarýn ne olur kottan atýlma durumu nedir mantýklý açýklama yapabilecek olan yazsýn
Arkadaþlar yarýn ne olur kottan atýlma durumu nedir mantýklý açýklama yapabilecek olan yazsýn
Kottan niye attýrsýn ki....
O borçlarý burda 10 kuruþa topladýðý hisseleri 5 tl ye satýp öyle öderler...
Bu borç internet satýþlarýyla ödenmez...
Ýflas açýklarsa o uyar...
Ben bundan sonra iyi haberler yavaþ yavaþ gelecek diye düþünüyorum...
Hisse fiyatý bedava olmuþ hisselerinize sahip çýkýn çünkü çakallar aðzýný açmýþ bekliyor....
Kesinlikle yatýrým tavsiye deðildir...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Param kalsaydý yüzbin lot alýrdým burdan ...
Kesinlikle yatýrým tavsiye deðildir
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu bilanço TTK 376 maddesi uyarýnca Þirketin marka deðerini de içerir olarak hazýrlanmýþtýr. Þirketin hazýrlanan bu TTK 376 bilançosunda Özkaynaðý (+) 77.707.236,29 TL olarak tespit edilmiþtir. Bu tutar, Þirketimizin 120.000.000 TL olan ödenmiþ sermayesini % 64,76 oranýnda koruduðunu göstermektedir.
ÖZ KAYNAÐIMI KORUYORUM DÝYOR...
Birde bu gerçek var..
Grup’un vermiþ olduðu diðer TRÝ’lerin grubun özkaynaklarýna oraný 31.03.2018 tarihi itibariyle % 0’dýr (31.12.2017: %0).
b. Grup tarafýndan açýlmýþ ve 31.03.2018 tarihi itibariyle devam eden 5 adet icra takibi ve davalarýn toplam tutarý 712.625 TL’dir (31.12.2017: 1 adet 11.802 TL). Grup aleyhine açýlmýþ ve 31.03.2018 tarihi itibariyle devam eden 987 adet icra takibi ve davalarýn toplam tutarý 379.611.564 TL’dir (31.12.2017: 855 adet icra takibi ve davalarýn toplamý 103.050.226 TL).
Özkaynak sorununu marka deðeri ayaðýna gizliyor.bu kadar borç mahkeme icra iþleri nasýl çözülecek.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
La bu ******lar 6 aylýk bilançoda kar açýklarlar 1.5 milyar çiro ile kar yoktu ama faliyetsiz þirket 27 milyon zarar Murat biraz az yeseymiþ kar edecekmiþ birde þöyle durum var biz çocuðumuzun yiyeceðini buraya yatýrdýk adam çocuðunun yediðini bizim bilançoya ekledi aramýzdaki fark bu demekki hýrsýz olmak lazýmmýþ þimdi öðrendim
...."............
Yer Ýmleri