Borsada bir kaç banka hissesi en azından aynı gün içinde taban fiyat görmeden ben borsa kenefine kendi adıma ucuz demem kimseyede ucuzladı al diye tavsiye etmem . Helede Dolar bozayımda alayım heeeç ! demem.
Printable View
Borsada bir kaç banka hissesi en azından aynı gün içinde taban fiyat görmeden ben borsa kenefine kendi adıma ucuz demem kimseyede ucuzladı al diye tavsiye etmem . Helede Dolar bozayımda alayım heeeç ! demem.
5.4299 vurdu çekti.
bütün suç amerikanın dolayısıyla trımpın eyyyy abd eyyyyy turamp vatandaş yorganaltından bi çıkarıp gösterirse
Galiba merkez uyumamış
Mazeret yok! Ben buna datlı datlı yimenin acı acı çıkartması derim.
Cennet vatanımın ekonomisi uzun yıllar sonra yine cehenneme döndü.
Merkez bankası başkanını kaldırın dedim bu gece uyumasın dedim.
hodri meydan milletvekili maaşlarına %60 indirim istiyorum, ayrıca diğer ödeneklerine de kısıtlama gelsin makam arabası sınırsız sağlık sigortası vs kalksın. oradan bi başlayalım.
Nemi fiyatlanıyor ? Neler fiyatlanmıyor ki örneğin benim kafada olanlar adam 100 günlük planı açıklayıp KANAL İSTANBUL dediğinde benim gibiler Doları fiyatlamaya başladı. Bu en basiti daha neler var neler sulu sulu köfteler...
Bence hesapları patlattılar . Artık biraz durulur yeni tur yeni şans..
Yarın a haberde dolar 5 35 e kadar düştü denir geçilir.Bloombergte bir garip bir konuşmacı arada ağzından bir şey kaçırıyor hemen sunucu veya diğer konuk olayı toparlıyor konu kapatılıyor falan.Doğru söyleyenler de işini kaybediyor.Allahtan net ortamı varda iyi kötü sağlıklı bilgi bulunabiliyor.Yarın anlarız bu olayın nedenini ben her an bir haber gelecek gibi düşünüyorum.Aklıma da en mantıklı seçenek olarak halkbank geliyor .
Ağır ağır çıkacaksın bu faiz merdivenlerinden
Eteklerinde TL cinsi bir yığın yaprak
Ve bakacaksın bir zaman semaya ağlayarak
Sular mı sarardı yüzün perde perde solmakta
Yükselen doları seyret ki akşam olmakta
Eğilmiş arza kanar döviz borçlu kobiler
Durur alev gibi dallarda kgfli krediler
Bu bir lisân-ı hafidir ki ruha dolmakta
Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta
Bu başlığı şu anda 234 kişi okumaktadır. ali dahil
Gariban ! onlar magışlı ! zavallı adamlar, magışlarına ! göz dikmeyelim bence önce şunu isteyelim, YANDAŞ köprüsünden geçiş önce Tl ye fikislensin ! arkasında da geçmeyen araçların parasını devlet yani BİZ ödemeyelim. Bunu yapsınlar ********im tüm Dolarlarımı bozup sisteme koyarım , hodri meydan.
Merkez el koydu olaya nihayet galiba dağılalım mı acaba diyesim var ama bir şey olduğu yok
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar acayip düşmüş 5 33 yandı dolarcılar,size donunuza kadar dolara yatırınmı dedik şimdi kara kara düşünün beter olmadan yeter olmaz demiş UMUTAGA
bakalım hangi aptal gelip faiz artırdı da ne oldu bak arttı buraya geldi diyecek, saat tutmaya başladım öbür forumlara damlamaya başlamışlar.
o faiz buraya gelmeseydi şu anda usdnin 7-8-9 allah ne verdiyse olabileceğini bile algılayamıyor. daha da merak ettiğim bu herifler bu bilgisizlikle, cahillikle borsadan falan para kazanacaklarını mı umuyorlar?
Vay amk dolar düşmüş. 3 dakikada nasıl vermişler. Helal reise kodumu oturtmuş. Doları 4.01 den beri kedi gibi izledik ya lan. Ben reisten şöyle yüzde yirmi akaryakıt zammı istiyorum. Millet şöyle bir rahatlasın.
[QUOTE=Sailor1979;2490897]Ali sen misin[/QUOTrahat olunbugün olanlardansonra ali buralara uğrayamaz
Bir zamanlar dolar 5 e giderken forumun 77 sayfasında yazmışım. Nerden nereye. Yaşlandık galiba
Amentümüz bundan sonra DışBorç/CariAçık günahdır olsun.
Çocuklarımıza torunlarımıza bunu miras bırakalım..
Bu suçu işleyen herkesi lanetleyelim...
Durumlar azıcık düzelince aynı suçu yine aynı iştahla işlemeyelim..
Siz ne diyorsunuz ya forumdaş, heriflere yandaş dötü ! kurtarmak için park mavera 3 beton sertifikalarını 42.5 Tl den düdüklediler aradan geçen 1.5 senede fiyat hep düşerek 33 lere geldi , adamlara bunu söylüyorsun sana küfrediyorlar, yedikleri kazığın doğru olduğunu savunuyorlar. Kısacası angut için he şey mübah .
05.08.2018 Aydınlık gazetesi Mustafa Pamukoğlu' nun yazısından bir bölüm;
Dolar ne zaman yükselse Cumhurbaşkanı, yastık altı ve bankadaki dövizlerinizi ve altınlarınızı bozdurun, diye halka çağrı yapıyor.
...
Cumhurbaşkanı ısrarla bu çağrıyı yaptığına göre dövize müdahalenin ön hazırlığının yapıldığını düşünmek gerek. “Rica ettim yapmadınız. Milli duruş ve direniş dedim beni dinlemediniz. Ekonomimiz kuşatma altında dedim vatandaş olarak bu savaş kazanmalıyız, dedim; yine harekete geçmediniz” gerekçesi ile döviz mevduatlarının belli bir kurdan TL’ye çevrilmesi, döviz hareketlerine bir sınırlama getirilmesi, dolarla ilgili işlemlerde yeni düzenlemeler getirilmesi mümkün gözükmektedir.
:drunk:
La ! forumda cırcır öterken Dolar da en yükseği kaçırdım. Hele bi deyin en yüksek kaçı gördü ?
Yanılmıyorsam tansu çiller koalisyon hükümeti dağılmıştı. Tansunun çift anahtar vesaire popilist politikalerı sonrasında sene 1994 veya 1995 yıllarıydı galiba, bankaların bile 1 hafta taban taban gittiğinide ben görmüştüm dostum.
Ne moktan zamanlarda borsaya yatırım yapmışız. Umarım tarih tekerrür etmez diyorum.
Tansu Çiller zamanında %100 devalüasyon olmuştu 94 yılında ocak-nisan arasında aynı senoryo ya gidiyoruz
Şimdi milyonlarca gencimiz isyan çıkarırsa ne olacak ayfon x alamıyoruz diye
İşte ileri görüşlü olmak böyle bir şey , 2 senedir yastık altında tutup bazılarının kazandığı bilmem ne kadar Dolar faizinden mahrum kaldık , üstüne short neyinde yapıp voleyi vuramadık :whistling: İş döndü dolaştı umutabi`nin temcit pilavı gibi devamlı söylediği noktaya geldi. Yapacak bir şey yok hayat acımasız.