Nemi fiyatlanıyor ? Neler fiyatlanmıyor ki örneğin benim kafada olanlar adam 100 günlük planı açıklayıp KANAL İSTANBUL dediğinde benim gibiler Doları fiyatlamaya başladı. Bu en basiti daha neler var neler sulu sulu köfteler...
Nemi fiyatlanıyor ? Neler fiyatlanmıyor ki örneğin benim kafada olanlar adam 100 günlük planı açıklayıp KANAL İSTANBUL dediğinde benim gibiler Doları fiyatlamaya başladı. Bu en basiti daha neler var neler sulu sulu köfteler...
Bence hesapları patlattılar . Artık biraz durulur yeni tur yeni şans..
Yarın a haberde dolar 5 35 e kadar düştü denir geçilir.Bloombergte bir garip bir konuşmacı arada ağzından bir şey kaçırıyor hemen sunucu veya diğer konuk olayı toparlıyor konu kapatılıyor falan.Doğru söyleyenler de işini kaybediyor.Allahtan net ortamı varda iyi kötü sağlıklı bilgi bulunabiliyor.Yarın anlarız bu olayın nedenini ben her an bir haber gelecek gibi düşünüyorum.Aklıma da en mantıklı seçenek olarak halkbank geliyor .
Ağır ağır çıkacaksın bu faiz merdivenlerinden
Eteklerinde TL cinsi bir yığın yaprak
Ve bakacaksın bir zaman semaya ağlayarak
Sular mı sarardı yüzün perde perde solmakta
Yükselen doları seyret ki akşam olmakta
Eğilmiş arza kanar döviz borçlu kobiler
Durur alev gibi dallarda kgfli krediler
Bu bir lisân-ı hafidir ki ruha dolmakta
Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu başlığı şu anda 234 kişi okumaktadır. ali dahil
Gariban ! onlar magışlı ! zavallı adamlar, magışlarına ! göz dikmeyelim bence önce şunu isteyelim, YANDAŞ köprüsünden geçiş önce Tl ye fikislensin ! arkasında da geçmeyen araçların parasını devlet yani BİZ ödemeyelim. Bunu yapsınlar ********im tüm Dolarlarımı bozup sisteme koyarım , hodri meydan.
Yer İmleri