Nemi fiyatlanýyor ? Neler fiyatlanmýyor ki örneðin benim kafada olanlar adam 100 günlük planý açýklayýp KANAL ÝSTANBUL dediðinde benim gibiler Dolarý fiyatlamaya baþladý. Bu en basiti daha neler var neler sulu sulu köfteler...
Nemi fiyatlanýyor ? Neler fiyatlanmýyor ki örneðin benim kafada olanlar adam 100 günlük planý açýklayýp KANAL ÝSTANBUL dediðinde benim gibiler Dolarý fiyatlamaya baþladý. Bu en basiti daha neler var neler sulu sulu köfteler...
Bence hesaplarý patlattýlar . Artýk biraz durulur yeni tur yeni þans..
Yarýn a haberde dolar 5 35 e kadar düþtü denir geçilir.Bloombergte bir garip bir konuþmacý arada aðzýndan bir þey kaçýrýyor hemen sunucu veya diðer konuk olayý toparlýyor konu kapatýlýyor falan.Doðru söyleyenler de iþini kaybediyor.Allahtan net ortamý varda iyi kötü saðlýklý bilgi bulunabiliyor.Yarýn anlarýz bu olayýn nedenini ben her an bir haber gelecek gibi düþünüyorum.Aklýma da en mantýklý seçenek olarak halkbank geliyor .
Aðýr aðýr çýkacaksýn bu faiz merdivenlerinden
Eteklerinde TL cinsi bir yýðýn yaprak
Ve bakacaksýn bir zaman semaya aðlayarak
Sular mý sarardý yüzün perde perde solmakta
Yükselen dolarý seyret ki akþam olmakta
Eðilmiþ arza kanar döviz borçlu kobiler
Durur alev gibi dallarda kgfli krediler
Bu bir lisân-ý hafidir ki ruha dolmakta
Kýzýl havalarý seyret ki akþam olmakta
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu baþlýðý þu anda 234 kiþi okumaktadýr. ali dahil
Gariban ! onlar magýþlý ! zavallý adamlar, magýþlarýna ! göz dikmeyelim bence önce þunu isteyelim, YANDAÞ köprüsünden geçiþ önce Tl ye fikislensin ! arkasýnda da geçmeyen araçlarýn parasýný devlet yani BÝZ ödemeyelim. Bunu yapsýnlar ********im tüm Dolarlarýmý bozup sisteme koyarým , hodri meydan.
Yer Ýmleri