Kıramazsınız dedikçe kırdık. Bunu da kıracağız:)))
https://resmim.net/f/TIbfOm.png
Printable View
Kıramazsınız dedikçe kırdık. Bunu da kıracağız:)))
https://resmim.net/f/TIbfOm.png
C dalgasi su bu degil bence mesele türkiyede ortam bi anda degisebiliyo siyasilerin soylemleriyle o yuzde en temizi 10-15 kurus altina stop koyup paranin yarisiyla dolar yarisiyla vadeli mevduat en uygunu tabi 5.30 - 5.40 maliyetlenenler icin degil dedigim yeni pozisyon alanlar gec kalanlar icin ne olcagi belli degil hic biz haberi almadan icerden bilgi alip bi anda dusuruyorlar dolari veya fiyatlamis oluyorlar cok pis bi is bu zamaninda pozisyon alinmadiysa
Peki soyle bir soru sorsam
Imamoglu 500 bin farkla secimi kazansa borsa ve dolar ne olur
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizleri cok stresli goruyorum. Yoksa butun mali mulku dolara mi gomdunuz
Yapmayin oyle. Ben yaptim bir kez ve 6 ay cok cektim.
Maliyette dusurmeyin o da sans isi
Bence önemli olan kimin kazandığı değil. Seçimin sulh ile bitmesi ve sonrasında iptal itiraz olmadan herkesin kabul ettiği bir sonuç olması. Böyle olursa kısa vadede 10 kurusa kadar etkili olur sanrım.
Böyle olmaz ise kötü etkisi çok daha fazla olur bence.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin itirazlarına rağmen Rum kesimi doğal gaz için uluslararası enerji şirketi Noble Enerji şirketiyle anlaştı. Anlaşmaya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Soydaşlarımızın hakkını koruyacağız. Haklarımızı ilgisi olmayanlara yedirmeyiz" dedi.
ben asla böyle bir soru sormazdım kendime ... ne olursa ne yaparım derdim... bütün bu olasılıklardan nasıl fertig margarinlerim kasama bütün mevzu bu... kasam zenginleşsin ki ben de başkalarına faydalı olabileyim di mi ... çöp gibi yaşamak mı çöp suyu olup akmak mı hayatın ırmaklarına ? her ikisi de değil ... 8 inci mührü kırdıran ...
C dalgası terste kalan adamı batirmadan bırakmaz o yüzden C dalgasını kucumsemeyin, bunlar gene C dalgasını bayramda yapabildikleri için sadece FX cileri batırdılar fizikide dth artışında kisitladilar. Viopcularin sülalesi raat diyeceğim ama onları zaten bayram öncesi kol gibi zarar soktular hem makasdan hemde fiyat düşüşünden.
Adamlarda bir taş direkt kuş katliami.
Herhalde imamoglu kazanirsa bir kez daha cirkeflik yapmazlar. Yok artik derim o zaman
Imamoglu buyuk fark ile kazanirsa piyasalarin bunu Turkiye nin normallesmesi ve demokrasiye sahip cikmasi olarak gorecegini dusunuyorum ve yenilgi ne kadar agir olursa catlak sesler de o kadar artacaktir iktidarda ve tabi bu da yeni secim dedikodularini beraberinde getirecek.
Ne diyeyim.
Kim kazanırsa kazansın çözüm olmayacak artık.
Piyasalarda toparlanma için başka şeyler gerekli.
İki taraftan birinin kazanışı 6 ayda 1 yılda çiçekler açtırmayacak.
Şuan ekonomi yönetiminin en çok güvendiği cari fazla vererek bir şeyler yaparız olgusu.
Bunu burada tartışsak sayfalar sürer.
Cari fazla vermekle niye ovunuyoruz ben onu anlamiyorum ki zaten. Bu unv dersinde sorulan soruya direk cevabi yazmak gibi bir sey
Gidis yolu yok, nasil bu sonuc bulundugu yok. Bu da soruyu dogru yanitlasan bile kocaman bir sifir alacaksin demektir
Bu sadece ona bagli bir sey degil. Oyle olsaydi hicbir iktidar erken secim karari almazdi
[QUOTE=Purplee;3510519]Şuan TR'de erken seçimi yaptırabilecek tek şey ekonomik olarak sona gelmiş, yürütemeyecek durumda olmak. Kişisel görüşümdür.
Umarım o günler görülmez.[/QUOTE]
Bence sen yukarida ki cumleyi kurarken cok icten soylemedin. Bu ulkenin kalkinmasi, normallesmesi icin bir sok gecirmesi gerektiginin hepimiz farkindayiz. Buyuk degisimler her zaman kotu seylerin ardindan gelir
Ekonomik kriz bence gereklidir, insanlarin bazi seyleri anlayabilmesi icin. Oyle yalan zenginliklerin bir sonu gelmeli artik. Asgari ucretli bir calisan cebinde 20 bin TL lik kredi karti tasimamali, ya da bir urunu 12 taksit ile almamali.
Avrupada herkese kredi karti vermezler, taksit yoktur, mesaj atip gel kredin hazir ne olur cek demezler.
*putin: Abd doları'nın rolü yeniden değerlendirimeli
*putin: Abd doları, abd'nin baskı aracı oluyor
Ekrem başkanın seçimi kazanacağına izin verileceğini düşünmek bile çok büyük iyi niyet gerektirir bu ülkede.
Eğer ki anketlerde aşırı bir fark varsa seçim ertelenecek yada düşük bir fark varsa da 1 oyla bile Binali kazansa atı alan Üsküdarlı geçti denilecek ysk yıldırım hiziyla mazbatayı hazırlayacak hani bunların dışında ben bir seçenek göremiyorum çünkü İstanbul'u veremezler bu kadar basit. İstanbul'da dönen paralar öyle ufak tefek değil karşı tarafa verilebilecek bir güç değil İstanbul.
Ha gitti hiçbiri olmadı Ekrem başkan kazandimi tekrar YSK tekrar seçim YSK gerekirse 10 kere iptal eder ipinde olmaz kimsenin bu ülkede.
Bu yazılanlara katılıyorum tek bir şey hariç.
Değişim için kriz mecburiyet olmamalı.
Hiçbir günahı olmayan insanlar birilerinin yanlış kararları yüzünden öyle bir durumda yıllarca acı çekecek.
O sebeple umarım o günler görülmez.
Benim arzuladığım en önemli şey liyakat.
O tarikat bu cemaat bu akraba vesaire böyle yürümez yürütülemez işler özel sektörde de kamuda da.
İş ehline verilmelidir.
Adamın veya kadının dili, dini, ırkı önemli değil.
İşi iyi yapan işin başında olsa, yozlaşma olmasa zaten şuan çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. keyifle, muhabbetle..
Yatağında yada evin başka yerinde olabilir. Dışarıda asla. Ahlaki değerlerim izin vermez. hahaha
TW yi oku senin hakkındaki düşüncelerim için. Gıybet yaptım.
Sayın Altaylı nasıl bir anlam yüklenebilir 335 535 farkı olursa merak ettim...
Adı Yavuz.
1.si Fatih'ti, o araştırmalara devam ediyor.
https://www.enerjigunlugu.net/ikinci...ldu-31367h.htm
Viopda daha ayın 7 sinde 500 Pips makas nedir kardeşim bayram öncesi 800 pipsdi adamlar ekstradan 300 Pips makas soktular olaya bak. Merkez yapabileceği bütün pisliği yapıyor bunlar ayın 15 inden sonra utaasa ekşi makasda yapar usdtry kontratlarda yuh yani
Iste insanoglu hata yapmadan dogru yolu bulamiyor.
31 martta kazandi
Erdogan kaybedecegi secime girmez diyorlardi simdi erdogan kaybedecegi yeni secime girmez deniyor.
Emin ol bizim bildiklerimizden daha fazlasini biliyor chp. Gecen bir akp li tanidigim diyor ki sistemi kurdular, binali kazanacak. Kendisi nufuslu birisidir.
Bunu ben biliyorsam chp coktan biliyordur. Daha ilginci akpli arkadasin bunu utanmadan soylemis olmasidir
Kırgızistan Türkiye'ye nota verdi: İçişlerimize karışmayın
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...&ocid=YXPRM418
Bir Kırgızistan'ın nota vermesi eksikti :kahkah:
*abd'de mayıs'ta tarım dışı istihdam 75 bin (beklenti 180 bin)
ABD tarım dışı istihdam kötü geldi.
Dolar indeksi aşağı.
75K geldi.
Beklenti 185k.
İşsizlik oranı beklenti dahilinde geldi %3.6.
O veri de önemli.
07 Haziran Cuma 15:30 ABD'DE TARIM DIŞI İSTİHDAM MAYIS'TA 75 BİN ARTTI, BEKLENTİ 175 BİN
Ons bu haberle yine gitti.
1.348,55 +5,85 +0,44%
Gelen geçen dolara vuruyor.
5,65 e niye geri gelmiyor bu.
Bu fed med powell yellen mellen olmasa bist artamayacak hic