Kıramazsınız dedikçe kırdık. Bunu da kıracağız))
![]()
Kıramazsınız dedikçe kırdık. Bunu da kıracağız))
![]()
C dalgasi su bu degil bence mesele türkiyede ortam bi anda degisebiliyo siyasilerin soylemleriyle o yuzde en temizi 10-15 kurus altina stop koyup paranin yarisiyla dolar yarisiyla vadeli mevduat en uygunu tabi 5.30 - 5.40 maliyetlenenler icin degil dedigim yeni pozisyon alanlar gec kalanlar icin ne olcagi belli degil hic biz haberi almadan icerden bilgi alip bi anda dusuruyorlar dolari veya fiyatlamis oluyorlar cok pis bi is bu zamaninda pozisyon alinmadiysa
Peki soyle bir soru sorsam
Imamoglu 500 bin farkla secimi kazansa borsa ve dolar ne olur
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Sizleri cok stresli goruyorum. Yoksa butun mali mulku dolara mi gomdunuz
Yapmayin oyle. Ben yaptim bir kez ve 6 ay cok cektim.
Maliyette dusurmeyin o da sans isi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence önemli olan kimin kazandığı değil. Seçimin sulh ile bitmesi ve sonrasında iptal itiraz olmadan herkesin kabul ettiği bir sonuç olması. Böyle olursa kısa vadede 10 kurusa kadar etkili olur sanrım.
Böyle olmaz ise kötü etkisi çok daha fazla olur bence.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nil Satis Nisi Optimum
Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin itirazlarına rağmen Rum kesimi doğal gaz için uluslararası enerji şirketi Noble Enerji şirketiyle anlaştı. Anlaşmaya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Soydaşlarımızın hakkını koruyacağız. Haklarımızı ilgisi olmayanlara yedirmeyiz" dedi.
Yer İmleri