aynı fikirdeyim tespitlerinizden faydalanıyoruz teşekürler :bravo:
Printable View
devre kesici yedik bankalarda hay ben böyle şansın:vk:
Katkı sunabiliyorsam ne mutlu bana, ben de herkesin paylaşımından yararlanıyorum, teşekkürler. Bankaları tabana verip endeksi artıda tutmaya çalışmanın tek bir nedeni olabilir.. robotlar matematiksel olarak bu dengeyi sağlayacak şekilde endeksi tutabilir ancak 5 duyusu olan ve bu duyuları açık olan insana yediremezler. Endeks toparlanıyor olaylarına inanmam 3300 ün test edildiğini görmem lazım, o test yapılmadan bu sıçrayışlar benim için ölü kedi zıplamasıdır. YTD
Zaten IMKB 100 IMKB 30 birbirinden ayrıştılar o tür bir hava var.. ancak yan tahtalarda önce endeksin üzerinde bir düşüş sonra toparlanma oluyor bu nedenle hedefim yan tahtalardan o düşüşten yararlanıp ucuz hisse almak. Örnek KLGYO da 1.64 satış ve ertesi gün 1.40 alış ve 1.50 satış fırsatı.. korkunç bir marj.. bu piyasada bu marjlar olur onu yakalamaya çalışmak lazım.. ben o dediğiniz tahtalara 3.300 test edilirken girmeyi yeğlerim.. elbette endeks basar giderse yanılmışım der yine oyuna dahil olurum.. YTD
Bankalarda tabandan yakalanan ve zararından kurtulmak isteyen kişilere VIOP ta long olmaları için havuç uzatıyorlar (endeksi artıya geçirerek). Long pozisyonlar hedefledikleri miktara ulaşınca hiç acımazlar. Aman VIOP tan uzak durun şu günlerde anahtarınızı alabilirler.. YTD
Ben şahsen viop miop bilmem anlamam.. Tek tabanca borsa :rules:
IHLAS tavan olmuş sanırım sonun başlangıcı başlıyor.. KLGYO da IHLAS a takılır mı? Bir açık kapı bırakırım.. Aman ha yatırım tavsiyesi ASLA DEĞİLDİR. YTD
Sn. erah24erzincan haklısınız bu mümkün ama pozisyonda bekleyince yükselişi tatmadan düşüşe yakalanma riski var benim tarzım ise minimum risk ile maksimum kazanç elde edebilmek üzerine kurulu.. birini alıp yükselmesini beklemektense düştükten sonra hareketlendiğinde almayı tercih ederim.. ama beklentinizin gerçekleşme olasılığı yüksek bugün olduğu gibi.. AKFEN ve CEMAŞ takibimde olan hisseler ve bilançoları güzel (patron hisseleri olsalarda).. IHLAS grubu çok bekletiyor onlara çok takılmıyorum.. YTD
IHLAS ve yine A1 CAPITAL (islami sermaye) patron hisselerinin vazgeçilmezi bir aracı kurum.. YTD
ihlas lara takılmamak en iyisi size katılıyorum ... bu forumda ne işiniz var diyorsanız burada gerçekten burada seviyeli bir ortam var ve bilgilerinden istifade ettigim insanlar var herkese teşekkür ederim
Birazdan IHLAS da tavandan çözülür tüm alt kademelere çakarlar, KLGYO diri duruyor IHLAS bozulursa burayı da etkileyebillr iki tahtada da A1 CAPITAL alıcı pozisyonda.. YTD
A1 capital sıkıntı tahtaları bozmakta üstüne yok vur kaç işi
Bende bunu diyecektim bunların aziz islam diniyle yakından uzaktan alakaları yoktur o yüzden seçtiğimiz kelimelere dikkat etmekte fayda var İslam arı durudur pisliklerle yan yana gelmez.İslamda üç kağıtçılık vurgunculuk kul hakkı yemek alavere dalavere yoktur.ihlas gibi kiler gibi insanlar müslüman görünümlü şeytan mintanı giymiş munafıklardır.ihlasın ne mok olduğunu enver abileri tgrt yi kurduğunda görmüştük.sonra ihlas finansta milletin anasını nasıl ağlattığını borsaya arz ettiği boktan hissesi ile nasıl vurgun yapıp milletin ocağına incir ağacı diktiğide malum.Bu hisenin sahibi iblislerde bundan aşağı değil bu haramzadeler er yada geç cezalarını bu dunyada olmasada ahirette cehennem ateşiyle ödeyecekler
Borsada gariban kanı ile beslenen çok ******** şirket patronu var bir de kutsal kavramları kullandıklarında daha da iğrenç oluyorlar. Herkes tanıdı onları artık maske düştü.
Yeterince longçu birikti galiba.. kıyım başladı.. YTD
KLGYO sağlam duruyor bugün.. bakalım seans sonuna kadar tutabilecekler mi? Ben 1.50 direnç mi olacak destek mi olacak ona bakıyorum. YTD
Birazdan VIOP ta STOP lar başlar bu da endeksi daha aşağı çeker. Çok sıkı falakaya aldılar longçuları..
Twitter da canlı yayın dinliyorum adam hala buradan artı kapatır diyor.. yani ben sopalığım diyor.. PALA da atıyor ne yapsın :)
EKGYO devre kesti.
Dedim yenge yok Sn. ŞEKERLİ ile takılır canlı borsa yaparız.. ama nerede yenge gitti sesi soluğu kesildi..
EKGYO tabana gidiyor..
XU030 3665 - % 2.75
XU100 3366 - % 2.40
Ayrıca hanım evdeyken bile ben borsamı oynarım heççç kimse bana karışamaz:28:
Akbankım taban, işbankım taban, ıcbct tabana yakın daha ne isteyim :vk:
Bir risk de ben aldım tabana yakın yerden ekgyo ya daldım bakalım kısmetimizde ne var :)
EKGYO 4.06 AL 4.14 SAT 10 dakikada yüzde 2 kar.. böyle bir piyasa yok. YTD
PALA çıldırdı..