Sayfa 577/691 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Zaten IMKB 100 IMKB 30 birbirinden ayrıştılar o tür bir hava var.. ancak yan tahtalarda önce endeksin üzerinde bir düşüş sonra toparlanma oluyor bu nedenle hedefim yan tahtalardan o düşüşten yararlanıp ucuz hisse almak. Örnek KLGYO da 1.64 satış ve ertesi gün 1.40 alış ve 1.50 satış fırsatı.. korkunç bir marj.. bu piyasada bu marjlar olur onu yakalamaya çalışmak lazım.. ben o dediğiniz tahtalara 3.300 test edilirken girmeyi yeğlerim.. elbette endeks basar giderse yanılmışım der yine oyuna dahil olurum.. YTD
    anladım sn tahminci teşekürler bilgileriniz için
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2. Ben şahsen viop miop bilmem anlamam.. Tek tabanca borsa

3. İşte bu.. borsacının hasısınız Sn.ŞEKERLİ, tüfek icat oldu mertlik bozuldu, VIOP icat edildi delikanlık da tarih oldu. Şeytan bile bu kadar detaylı tuzak kurmaya erinir.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Ben şahsen viop miop bilmem anlamam.. Tek tabanca borsa
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

4. IHLAS tavan olmuş sanırım sonun başlangıcı başlıyor.. KLGYO da IHLAS a takılır mı? Bir açık kapı bırakırım.. Aman ha yatırım tavsiyesi ASLA DEĞİLDİR. YTD

5.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    IHLAS tavan olmuş sanırım sonun başlangıcı başlıyor.. KLGYO da IHLAS a takılır mı? Bir açık kapı bırakırım.. Aman ha yatırım tavsiyesi ASLA DEĞİLDİR. YTD
    ihlgm ve ihgzt elimde mevcut akfen cemaş bahsetmek istedigim buydu sn tahminci görece olarak ucuz hisselere gidecekten kastım
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

6. Sn. erah24erzincan haklısınız bu mümkün ama pozisyonda bekleyince yükselişi tatmadan düşüşe yakalanma riski var benim tarzım ise minimum risk ile maksimum kazanç elde edebilmek üzerine kurulu.. birini alıp yükselmesini beklemektense düştükten sonra hareketlendiğinde almayı tercih ederim.. ama beklentinizin gerçekleşme olasılığı yüksek bugün olduğu gibi.. AKFEN ve CEMAŞ takibimde olan hisseler ve bilançoları güzel (patron hisseleri olsalarda).. IHLAS grubu çok bekletiyor onlara çok takılmıyorum.. YTD

Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    ihlgm ve ihgzt elimde mevcut akfen cemaş bahsetmek istedigim buydu sn tahminci görece olarak ucuz hisselere gidecekten kastım

7. IHLAS ve yine A1 CAPITAL (islami sermaye) patron hisselerinin vazgeçilmezi bir aracı kurum.. YTD

8. ihlas lara takılmamak en iyisi size katılıyorum ... bu forumda ne işiniz var diyorsanız burada gerçekten burada seviyeli bir ortam var ve bilgilerinden istifade ettigim insanlar var herkese teşekkür ederim

Sayfa 577/691 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •