Tahminci agabey, rica etsem gerçekten bır degerlendırme yaparmısın. kısa ve orta vade.. tesekkurler. senın bılgıne saygım var.
Tahminci agabey, rica etsem gerçekten bır degerlendırme yaparmısın. kısa ve orta vade.. tesekkurler. senın bılgıne saygım var.
FED kararı kırılgan bir ortam yarattı bunun kar realizasyonu ve aşağıdan düşük maliyetlenme için kullanılacağını düşünüyorum. Endekste taban oluşumunu izlemek lazım.. KLGYO da 0.95 e kadar uzanabilecek bir düşüş cebi açıldı benim beklentim 0.98’ in altının test edilmeyeceği yönünde ya da yeniden 1.10 un üzerine atarsa 0.95 e kadar açılan cep çöp olur yeniden yukarılara bakarız. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
10 ağustos.o güne kadar kağıdın tahtasını izlemeye gerek yok
Aynı fikirdeyim..Ama 10/15 gun önce isaret fisegini cakar..Demekki Temmuz sıcak gececek....CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az bir şey ekledim. Artık bilanço beklentisi ile mi götürür, bir daha aşağı basar öyle mi götürür bilemiyorum…
Bu Kilerin başındaki Bekciler ,ne inatcı beyaaa.?
Sabahtan bu yana 1.10 Liradan 1000.tane buğday istiyorum,vermiyorlar....!!
Leyn,Madem malınız o kadar kıymetli,Niye fiyatını 2 liraya çıkarmıyorsunuz,he.??
Trgyo danda ders almasi lazım bunlarin.Caplari bu demekki..spek korkak..Yada siyasi cekinceleri var Firma adina..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri