Sokağa çıkma yasağının olmadığı günler diye belirtilmemiş olabilir .. İcisleri bakanlığı daha detaylı genelge yayınlayacaktır
Printable View
Virüs gene hortlarda üzülürüm bunca yaptığımız uğraşa , eziyete ..
Yks sınavı daha önceden yök başkanı tarafından 25-26 Temmuz’da yapılacağını açıklamıştı , bugün Cumhurbaşkanı sınav tarihinin geriye alınarak 27-28 Haziran’da yapılacağını açıkladı ..
Öğrencilerin herseye bu sınav . Tarih ertelemesi sonrası ona göre plan yapan öğrencilere sınavın 1 ay geriye alındığını söylemek ciddi sorun ..
Şuan Twitter’da yks2020 ve sandiktagorusuruz hastag’i 1. Ve 2. Sırada .. Bu hastagler iğrendiler tarafından açıldı ..
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: (LGS sınavı ile ilgili yaptığı açıklama) Her öğrencimiz kendi okulunda sınava girecek. Bu LGS tarihinde ilk defa yapılacak bir şey"
Bu yılki lgs puanlarını merak eder oldum :)
Milli Eğitim Bakanı : Sınav iki oturumdan oluşacak, "Sınav arasındaki boşlukta da öğrencilerimiz okul bahçesine çıkacak. Fakat veliler ile öğrenciler birlikte olamayacak. Sosyal mesafe korunarak öğrencilerimizin hava alması sağlanacak, öğrencilerimizin yanında rehber öğretmenler olacak" .
Bu arada üniversitelerde 15 Haziran’da normal akademik takvimine dönecek .. Bu da ciddi bir hareketlilik
Muharrem İnce : Yıllarca öğrencilerini sınavlara hazırlamış bir öğretmen olarak sınav tarihi ile oynamanın öğrencilerin psikolojisi ile oynamak olduğunu biliyorum. Yaşadığımız süreç çocuklarımızın psikolojisini yeterince etkiledi. Bu hatadan vazgeçin. Çocuklarımıza kıymayın.
Katılıyorum,ayrıca bu avm lerin %99 u dışarıdan doğal havalandırma kullanılmayan yerler,hiç bir konuda anlaşamayan uzmanların anlaştığı ender konulardan biri bu virüsün havalandırma ve klima sistemleriyle çok kolay taşındığı,örnek : Avusturya da ki ilk bulaşların tamamı,kayak merkezine giden bir süper bulaştırıcının,gittiği büyük bir kafedeki hemen herkesi
havalandırma yoluyla hasta etmesiyle başlamıştır.
#sandıktagörüşürüz hastagı A.K. trollerinin dötlerini ateş aldırmış, hepsi orada algı kasmaya çalışıyor.
Bizdeki bu ünlü,medyatik olma merakı nedir gerçekten anlamıyorum,bugün bilim kurulu üyesi bir prof un yorumunu okudum aklım durdu;eğer elbise,poşet gibi şeyler dende virüs bulaşsa,çok daha fazla hastamız olurdu demiş adam iyimi?yahu ben kurul üyesi falan değilim,mağazaya gittim,peynir zeytin,ekmek aldım,kasaya geldim,kasiyer enfekte,gayri-ihtiyari yana döndü öksürdü poşetlere doğru,ben bir poşet istedim,malzemelerimi aldım,maskemi düzelttim,buyur sana bulaş....yahu 7-24 o kanal bu kanal geziyorsunuz,geçmişteki ünvanlarınıza göre bu kurullara seçilmişsiniz,dünyada bir çok saygın kurum,virüsün plastik yüzeylerde 17 güne kadar yaşadığını söylüyor,siz bilim kurulu üyesi olarak yok böyle bir şey diyorsunuz,kendi adıma soruyorum;zaten iyice gevşeme hali içinde olan vatandaşlarımıza bu bilgiyi,tv lere çıkmaktan ne kadar zaman ayırıp,hangi bilimsel çalışma sonucu ulaşarak verdiniz?
Mansur yavaş : Salgında örnek bir sorumlulukla evde kalan 65 yaş üstü hemşehrilerim;
Sokağa çıkma sürecinizde maske ve dezenfektan ihtiyacınızı karşılayacağız.
Bugünler geride kalınca, talep ve başvuru sırasına göre belediyemizin Tatil Tesisleri'nde siz büyüklerimizi misafir etmek isteriz
Joker ne demek?
Dogu Anadolu yada Guneydogu Anadolu da iliskilerin fazla siki fiki oldugu yerlerde universite imtahanlarinda cooooook joker kullanan oldu
Iyi universitelere giren koyden giden cok olmustur. Hepsi degil ama bazilari Joker kullanir. Hala bu sistem devam ediyor. Parasi belli alan memnun satan memnun.
Sehirde yasayanlar bilmez Joker ne demek. Biz biliriz.
Hükümetin bugün aldığı kararların, yarın Döviz piyasasına etkisi,sizce nasıl olur.?
Çeyrek, yarım,ve tam Dolar~Euro fiyatları fiyatları düşer mi.?
:-)
YÖK: "TYT sınavında geçen yıl verilen 135 dakikalık süre, yalnızca bu yıl için 30 dakika daha ilave süre ile 165 dakikaya çıkarıldı."
YÖK: "Lisans programlarını tercih edebilmek için ilgili puan türünde uygulanan 180 baraj puanı da bu yıl ile sınırlı kalmak şartıyla 170'e çekildi."
Kafası uçmuş bir yönetim tarzına bu ülkede ne kadar güvenilirki,kabus gibi ülkenin üstüne çöktüler,içlerinden dişe dokunacak kişiler yok,sistemleri hep beraber ayağa kalk ayni şekilde otur,hepsi arkadan kurmalı saat zembereği gibi tek kişinin emrinde,herhalde ülkemizin vatandaşları bunları çok aradı,seçenlerle,seçilenler arasında fark yok,çoğunun beyin yapısında sorun var,bilgisayara bile format atılır daha iyi sonuç elde etmek için,bunların neresine format atacaksınki,çünkü geçmişte kalmış demode olmuşlar,onlardan doğanlarında onlardan farklı yanı olmayacak,yani devamlı bu ülkeye ayak bağı olacaklar yeni yetişenlerde,bizler ömrümüzü tamamlıyoruz,bizden sonra kim öle,kim kala,bir avuç insanlarlan bu ülke geleceğe yelken açamaz,çöküntü halindeki eğitim sistemi ülkenin geleceğini karartıyor,gerçekten yazık:notr:
Erdogan’dan sahur saatinde gelen açıklama : Sevgili gençler,
2020 mücadele ile geçiyor. Zorluklara millet olarak göğüs geriyoruz. Çok şükür başarımız ortada. Bu başarının altında anlık reflekslerle değil istişare ve sorumluluk bilinciyle alınan kararlar var. Bu başarının altında milletimizin her bir ferdinin imzası var.
yks2020, ilk açıklandığı tarihten 1 hafta sonrasına ertelendi. Ancak bu sınavda müfredattaki önemli bir kısımdan muaf olacaksınız. Ayrıca sınav süresini de artırdık. Bunun yanında barajı 10 puan düşürerek 170'e çektik. Bu yılki maraton inşallah çok daha rahat geçecek.
Bizler bu süreçlerde bilimin, ortak aklın ve vicdanın yolunda karar alırken tüm kesimlerin faydasını gözetiyor, bu aziz milletin her bir ferdinin bu süreçten sağ salim çıkması için canla başla, 7/24 çalışıyoruz.
süreci siyasi istismara kurban etmeden, azmimizle, kararlılığımızla, birliğimize sahip çıkarak hep birlikte atlatacağımıza inancım tamdır. Gelecekte sizlere emanet edeceğimiz güçlü Türkiye'yi, birliğimizi bozmaya çalışan odaklara rağmen inşa etmeye devam edeceğiz.
Bütün dünya olaylarını saçmalık olarak düşünüyorum, bu yüzden Elon Musk haklı derim.
Aylar önce önemli bir prof Dr çok basit sorunun cevabı kayboldu gitti, KOAH vs benzeri dört hastalıklardan ölen binlerce insan bu yıl hiç ölmedi.
Yeni yüzyılın sömürü sistemi bu olsa gerek, binlerce insan farklı sebeplerle ölüyorken milyarlarca insanın kasıtlı olarak öldürmek.
Bu kapalı kutu sisteminin uygulanmadığı ülkelere bakmak bile yeterli, İsveç bu sistemi hiç uygulamadı, okulların dahi açık olduğu herşey rutin hayatta devam ediyor, plan çok basit, kendinize güvenin.
Milyonlarca gazeteci var, sadece biri sorsun "11 milyon nüfuslu Wuhan'da 9 Kasım 2019 tarihinde kontrolsüz olarak çıkan bu virüsten üç ay sonra kontroller geldi de bu süreçte orada kaç kişi öldü???" 93 denilip gizlendi denilecek ve milyonlarca kişi o şehirde gizli gömüldü denilecektir, kimse kusura bakmasın ama bu çağ öyle gizli olarak milyonlarca insanı gömüleceği çağ değil, 30 yıl önce Bosna Hersek'de acımasız olarak öldürülen binlerce insanı gömüleceği zaman değil.
Asıl saçmalık insanları hapsetmek, 6 ay boyunca tüm insanları tavuk kümesine koysan, 6 ay sonra çıkın desen bu virüs yok mu olacak, 6 ay boyunca erzak bile versen bu tavuklara salağın biri bu virüsü yine salacak, bu süreçte kendinizi yok edecektir.
Dünya sağlık örgütünün bile her yıl 300 bin kişi gripten ölüyor diye açıklaması var, sadece ABD'nin grip vefat ortalaması 60k.
Virüs vardır ama sağlıklı güçlü insanları hapsetmek aptallığın ötesi, pislik insanları hapisten çıkartmak kadar aptalca, işlemediğim bir suçu çekmek zorunda değilim, suç işleyen pislikleri dışarı salınıyor.
Madem burası hisse yeri Türkiye ve dünya üzerinden sağlık, tarım ve gübre hisselerine bakın derim geçerim, olaylar başlamadan ve şimdiki durum belli.
Neyse fazla konu var, yazdığım saçmalıklar da kişisel düşüncem, bir anlamı olmayan boş mesaj.
Hayal derken....!!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne biçim bir Spk mız var.
Biz diyoruz 45 günde bilançomu açıklanır?
En fazla 25 -30 günde açıklanmalı diyoruz bu süreler çok fazla diyoruz.
Otorite 2,5 aya çıkarıyor tarihleri.YUH
Bari gelecek yıl açıklıyalarmış.
Dünya şirketleri 20 günde açıklıyor mübarek bizim şirketler feza şirketleri yani.:vk: