Sayfa 576/1001 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Anneleri babalarıyla diye ibare konmamış mı. ?

Hey Allahım ya.
    Sokağa çıkma yasağının olmadığı günler diye belirtilmemiş olabilir .. İcisleri bakanlığı daha detaylı genelge yayınlayacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    En son açılması gereken yer bana göre AVM’ler ama nedense ilk onlar açılıyor .. Kapalı alana yüzlerce kiÅŸi girecek ..
    AVM içinde mağazalarda kıyafetleri herkes alacak bakacak , hatta gidip giyecek geri çıkaracak vs vs , bunlar hep görüşe davet ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Virüs gene hortlarda üzülürüm bunca yaptığımız uğraşa , eziyete ..

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı çok ağır konuşuyor, Cumhurbaşkanı muhalefeti , kendisi gibi düşünmeyen insanlarin eleştirilerini dinlemeli, hepsine tek tek böyle cevap vermemeli , biraz susmalı .. Bugünkü sözleri çok ağırdı ve bu sözleri söyledikten sonra ben herkesin cunhurbaskaniyim, herkese eşit mesafedeyim denilemez .. MHP lideri dese hadi neyse derim ama söyleyen Cumhurun başı ..

Keşke bu dönemde böyle söylemler söylenmeseydi ..
    O nedenle son dönemde herkes ismini anarken "akpli cumhurbaşkanı" tabirini kullanmaya başladı. Bence de en doğrusu bu!

Yks sınavı daha önceden yök başkanı tarafından 25-26 Temmuz’da yapılacağını açıklamıştı , bugün Cumhurbaşkanı sınav tarihinin geriye alınarak 27-28 Haziran’da yapılacağını açıkladı ..

Öğrencilerin herseye bu sınav . Tarih ertelemesi sonrası ona göre plan yapan öğrencilere sınavın 1 ay geriye alındığını söylemek ciddi sorun ..

Şuan Twitter’da yks2020 ve sandiktagorusuruz hastag’i 1. Ve 2. Sırada .. Bu hastagler iğrendiler tarafından açıldı ..

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: (LGS sınavı ile ilgili yaptığı açıklama) Her öğrencimiz kendi okulunda sınava girecek. Bu LGS tarihinde ilk defa yapılacak bir şey"

Bu yılki lgs puanlarını merak eder oldum

Milli Eğitim Bakanı : Sınav iki oturumdan oluşacak, "Sınav arasındaki boşlukta da öğrencilerimiz okul bahçesine çıkacak. Fakat veliler ile öğrenciler birlikte olamayacak. Sosyal mesafe korunarak öğrencilerimizin hava alması sağlanacak, öğrencilerimizin yanında rehber öğretmenler olacak" .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yks sınavı daha önceden yök başkanı tarafından 25-26 Temmuz’da yapılacağını açıklamıştı , bugün Cumhurbaşkanı sınav tarihinin geriye alınarak 27-28 Haziran’da yapılacağını açıkladı ..

Öğrencilerin herseye bu sınav . Tarih ertelemesi sonrası ona göre plan yapan öğrencilere sınavın 1 ay geriye alındığını söylemek ciddi sorun ..

Şuan Twitter’da yks2020 ve sandiktagorusuruz hastag’i 1. Ve 2. Sırada .. Bu hastagler iğrendiler tarafından açıldı ..
    Turizm önemli turizm.

Gençlerin hayallerinden, gelecek kaygılarından daha önemli ya turizm.

Sayfa 576/1001 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •