“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Virüs gene hortlarda üzülürüm bunca yaptýðýmýz uðraþa , eziyete ..
Yks sýnavý daha önceden yök baþkaný tarafýndan 25-26 Temmuz’da yapýlacaðýný açýklamýþtý , bugün Cumhurbaþkaný sýnav tarihinin geriye alýnarak 27-28 Haziran’da yapýlacaðýný açýkladý ..
Öðrencilerin herseye bu sýnav . Tarih ertelemesi sonrasý ona göre plan yapan öðrencilere sýnavýn 1 ay geriye alýndýðýný söylemek ciddi sorun ..
Þuan Twitter’da yks2020 ve sandiktagorusuruz hastag’i 1. Ve 2. Sýrada .. Bu hastagler iðrendiler tarafýndan açýldý ..
Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk: (LGS sýnavý ile ilgili yaptýðý açýklama) Her öðrencimiz kendi okulunda sýnava girecek. Bu LGS tarihinde ilk defa yapýlacak bir þey"
Bu yýlki lgs puanlarýný merak eder oldum![]()
Milli Eðitim Bakaný : Sýnav iki oturumdan oluþacak, "Sýnav arasýndaki boþlukta da öðrencilerimiz okul bahçesine çýkacak. Fakat veliler ile öðrenciler birlikte olamayacak. Sosyal mesafe korunarak öðrencilerimizin hava almasý saðlanacak, öðrencilerimizin yanýnda rehber öðretmenler olacak" .
Yer Ýmleri