Vaka sayısı32.400 olmuş
Printable View
Vaka sayısı32.400 olmuş
Neredeyse psikopatlık derecesinde piyasadaki bir çok maskeyi denedim,ARE marka maskeleri aylardır kullanıyorum memnunum,sizin bahsettiğiniz maske n95 denilen maske,ancak günde 8-12 saat çalışmak zorunda kalan insanlar o maskeyle çok problem yaşar(nefes alma güçlüğü vb)
Bence,kaliteli bir maske markası seçilmeli ve 2 adet takılmalı ve eğer gün boyu insanlarla muhatap olunuyorsa 4 saatte bir değiştirilmeli,şimdilik başka çözüm görünmüyor...
Reha Bey,dün yazdım,eşim nöbetçiydi,beldeden hallice ilçede 4 ölüm oldu,dün en az 10 kez mavi kod verilmiş,takviye doktor çağırmışlar ve ölümler 50-60 yaş aralığına inmeye başlamış görünüyor,ama şehir merkezinde,çay ocakları önünde 30-75 yaş aralığındaki iki ayaklı...... lar çene maskesiyle dip dibe çay sigara keyfi yapıyor...:vk:
sadece 3 büyük ildeki ölüm sayısı 150'dir
geri kalan 78 ilden 4 ölüm çıkması büyük başarı aslında.!!
Conversation
Foreks Haber
@ForeksTurkey
Erdoğan: Vatandaşlarımıza evlerinde tuttukları altınları ve dövizleri ekonomiye kazandırmaları çağrısında bulunmak istiyorum, bundan rahatsız onlarlar var, ama "win-win" durumuyla bundan kazanç sağlanmasını istiyorum
Translate Tweet
7:57 PM · Mar 29, 2021·Twitter Web App
Şeyde robot kurmuşlar sanırım. Bir saattir 8.19 ile 8.20 arasında gidip gidip geliyor?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
türkiyenin bu gün en büyük sorunu siyasal islamcı iktidardır dolar faiz iner çıkar hak ettiği yere gelir milletin yiyecek ekmeği yok çay simit parasına çalışacak işi yok siyasal islamcılar kanal istanbulu yapacağız diyerek millete kabadayılık yapıyorlar kimsede demiyorki sen kimin parasıyla kabadayılık yapıyorsun milletin parasını size yedirmeyiz 2 sene sonra milletten çaldığınız paraları geri alacağız demiyor dilsiz bir muhalefet var bir gazeteci kadar konuşamıyorlar siyasal islamcılar çevresindeki haramileri servet sahibi yapmak için kanal istanbul hainliğini yapmaya çalışıyorlar muhalefet bu müteahitleri uyarmalılar iktidarımızda bu projeyi çöpe atacağız sonucuna katlanırsınız demiyorlar açlar işsizler bu haramileri mecbur gönderecekler doğu perincekin akıl hocalığı onlara yetmeyecektir 5 10 onarlı maaş alanlar bu haramiler zamanında ortaya bunların demekki 20 kolu 20 bacağı var onun için bu kadar maaş alıyorlar türkiye köprü yol hastahane hava alanında millete attıkları kazıkları ödeyemez milletin yiyeceği ekmeği yok çalışanlarda çay simit parasına çalışıyor devlet 10 liraya muhtac ettiler suriye kazığı sırtımızda duruyor
Hiç unutmam, 2 sene önce putin gelmişti, onu karşılarken "nice to meet you" demişti..:)
Biraz acı olacak ama cevap yazmak isterim.Bu yazdıklarınızın nedeni sizin ortada bir muhalefet var sanmanız.Halbuki iktidarıyla muhalefeti ile seviye bu.Ortada genel bir yozlaşma var.Muhalif dediğin adamları kanal istanbul rantına az bişi ortak etseniz ortada tek itiraz kalmaz .Maalesef aziz nesin haklı bu halkın yüzde 60 ı aptal değil de köylü kurnazı.Kim olursa olsun cebine yüz lira koy karşılığında devleti bin lira zarara uğrat sesini çıkarmaz,bu iş yanlış oldu demez.Bunun istisnası o kadar az ki.
Atasözlerimize bakın,devletin malı deniz yemeyen domuz,bal tutan parmağını yalar, en sonuncu ve en güzeli de çalıyorlar ama yapıyorlar :))))))))
Kimse kendisini riske atmak istemiyor. Herkes istiyor ki başkası bizim hakkımızı da savunmak için didinsin, mücadele versin, gerekirse jop yesin ama kendisi evde keyif yapsın.
Konformizm mi deniyordu neydi o işte bizim hastalığımız. Yalan yok ben de çok farklı değilim.
Zamanında erbakan başbakanken paşalar erbakan başbakan olmasına rağmen hocanın canına okuyorlarmış.Bir parti toplantısında ona eleştiri geliyor askerlere karşı çok yumuşak davranıyorsunuz tabanımız rahatsız falan diye.Hoca da o taban dediğiniz insanları bu askerler bir meydana toplasalar bizi de aynı meydanda bir köşeye toplasalar,sonra bu taban dediklerinize bizim için biz bu adamları asacağız ama isterseniz siz üç ay hapse girin bu adamları asmayalım deseler bir kişi hapsi kabul etmez demiş.Bence iyi niyetli davranmış bir ay dese gene o halk hapsi kabul etmezdi.Maalesef durum bu,aziz nesin ,erbakan hoca falan bunlar boş adamlar değil,bir bildikleri var ki bu lafları etmişler.
Pandemide olsa sigara molasına, ara vermeyenleri ibretle izliyorum. Normalde nasıl molada sosyalleşiyorlarsa aynen devam. Maske fular gibi bir aksesuar onlar için
En sevdiğim ibretlik sahnelerden biri
https://m.youtube.com/watch?v=FR55kxkdUJs
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başarılı olanlar hatalarından ders alanlardır.
Adamlar brexitin faydasını çıkar çıkmaz gördü.
cuneyt basaran
@cuneytbasaran
·
1h
Bu arada İngiltere’de Covid önlemleri hafifliyor
3 ay içinde 30 milyon insan aşı oldu.
Günlük vaka sayısı 50 binden 5bine,vefat sayısı 1000’den 20’ye geriledi
Okullar Mart başında açıldı
Nisan 12’de rest + pub’lar dış mekanda hizmet verecek
Mayıs ortası dükkan/mağazalar açılıyor
İngiltere'de yetkililer, en çok corona virüsü vakasının görüldüğü Londra'da son 24 saatte corona virüsü kaynaklı can kaybının yaşanmadığını bildirdi.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....i-5862790/amp/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yukarıda yazilanlarin çoğuna maalesef katılıyorum , Doğu toplumları daha fazla ikiyüzlü oluyoruz , hayat beyaz ve siyahlardan oluşmuyor grilerden oluşur genellikle beyaza yakın gri en iyisi ,siyaha yakın gri en kötüsü gibi ama yönetim sistemleri , koyun , istediğinden burada değilsen oraya git der beğenmezsen yok eder ,en zararlı tipler sistemin sunduğu iktidar ve muhalefeti beğenmeyen tiplerdir ,bunlar çok tehlikelidir zamanında Ankara valisi Nevzat Tandoğan in sözü çok anlamlıdır " bu ülkeye komünizm gelecekse onu da biz getiririz " demek ki sözüm ona Islamciligi da onlar getirdi zaten siyasal İslam bir batı icadı dir bununla da güzelce otekilestirip terörist damgasını basarlar bakınız son dönem Hollywood üretimleri, neyse çenem düştü bana yol göründü .
Bugün dolar 8.20
2 gün içinde spotaj uzatılmazsa 8.5 rahat geçileceğini düşünüyorum.
Nisanda ise 8.50 den 9 olması kimseyi şaşırtmaz herhalde.
7 den 9 a çıkacak dolar kurunun adı Part 2 DEVALÜASYON DEĞİL MİDİR?
vay be ..2021 senesinde 6.9 dan dolar alan baska var mi merak ediyorum
https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post5165745
Isparta ya git. Lavanta yetişen köylerin hiçbirinde daha Covid vakası görülmemiş 1 senedir. Buna Fransa daki lavanta köyleri de dahildir, o köylerde de hiç bir vakaya rastlanmamıştır. Lavanta ve Kekik bol yetişen yerlerde nezle grip covid benzeri hastalıklar hiç görülmez aklınızda olsun.
Doktorların dini imanı Allahı para olduğu için ilaç şirketlerinin kiralık köleleri oldukları için bunu asla söylemezler, önermezler. Varsa yoksa ilaç aşı amk. Ölümde var. İleride öteki tarafa gidince hesap verirken o paralar işinize yaramaz.
Lavanta kokulu 261 nüfuslu köyde korona vakası görülmedi
Türkiye'nin 'lavanta kokulu köyü' olarak bilinen Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı 261 nüfuslu Kuyucak köyünde pandemi sürecinde korona virüs Covid-19 vakası görülmedi. Köy Muhtarı Gürol Yılmaz, köyde vaka görülmemesini lavanta yağı ve lavanta suyu kullanımına bağladıklarını söyledi.
https://www.memurlar.net/haber/95351...gorulmedi.html
O yüzden hemen komşu köyler geçen yıl karantinaya alındı..:kahkah: lavanta kokusu ulaşmadı ondan...:he:
insan komşusuna da sürer azcık.
harbi eğlenceli mekan oldu bura..
Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde, yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında 2köy karantinaya alındı.
https://www.trthaber.com/haber/turki...di-518907.html
26 Eylül 2020
https://i.hizliresim.com/Gmk4dw.jpg
8.2189 vurdu çekti.
https://i.ytimg.com/vi/a3F8MPEHLB0/maxresdefault.jpg
WİN-WİN..????
Crash..!!!!:oleyo:
Hadi köydekiler lavanta kokluyormuş. Siz bu masallara inanacak ne kokladınız?
Fareler host konumuna geldi son gelişmelerle. Farelerin neredeyse her canlının zincirinde bir şekilde olduğunu göz önünde bulundurursak tüm fareleri kavalcıyla toplayıp lavanta yağıyla boğmamız lazım gelebilir.:wu:
Hey allahım ortaçağdamıyız nedir.Maske işi tartışmalı ,aşı işi tartışmalı,ilaç işi tartışmalı e daha doktor ne yapacak ki muska mı yapsın.
Solunum yolu ile bulaşan bir salgın var,bin yıllık dert.Dermanı da bunca zamandır hemen hemen benzer,mümkün olduğunca karantina,maske,mümkünse aşı daha ne olacadı:)))))))))
SON DAKİKA....
MB. BAŞKAN YRD. Murat Çetinkaya görevden alındı. Mustafa Duman atandı...
Levantayı bilmemde
Mukozayı kalınlaştıran tek şey
Süt ve türev ürünleri
Peynir yoğurt kımız gibi