Vaka sayısı32.400 olmuş
Vaka sayısı32.400 olmuş
bir halt olacağı yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Neredeyse psikopatlık derecesinde piyasadaki bir çok maskeyi denedim,ARE marka maskeleri aylardır kullanıyorum memnunum,sizin bahsettiğiniz maske n95 denilen maske,ancak günde 8-12 saat çalışmak zorunda kalan insanlar o maskeyle çok problem yaşar(nefes alma güçlüğü vb)
Bence,kaliteli bir maske markası seçilmeli ve 2 adet takılmalı ve eğer gün boyu insanlarla muhatap olunuyorsa 4 saatte bir değiştirilmeli,şimdilik başka çözüm görünmüyor...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reha Bey,dün yazdım,eşim nöbetçiydi,beldeden hallice ilçede 4 ölüm oldu,dün en az 10 kez mavi kod verilmiş,takviye doktor çağırmışlar ve ölümler 50-60 yaş aralığına inmeye başlamış görünüyor,ama şehir merkezinde,çay ocakları önünde 30-75 yaş aralığındaki iki ayaklı...... lar çene maskesiyle dip dibe çay sigara keyfi yapıyor...![]()
sadece 3 büyük ildeki ölüm sayısı 150'dir
geri kalan 78 ilden 4 ölüm çıkması büyük başarı aslında.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri