Açığa satış yoksa yukarıdan kredili alanları süründürecek o zaman.
Printable View
Paynet satışından yaklaşık 3.3 milyar girdi..Zaten kasada nakit 1 milyar var..toplam 4.3 milyar nakit var..Tüm parayla kredileri kapatsa sıfır borçlu bir şirket olur.Finansal gideri sıfır olan bir arenada yıllık minumum 1 *1.5 milyar arası net kar yazar..Buda 10 fk dan 100-150 tl fiat yapar.. eğer fk yı 20 alırsa 200 tl yapar..Burada sabır-edenler bu rakamları görebilir..
Bu gün de BİST kan gölüne dönecek.Asıl soru şu dün Arena tahtasında satış yapan BOFA bu siyasi gelişmelerden haberdarmıy dı??
Endekse Bağlı Devre Kesici (EBDK) Sistemi devreye girmiştir.
Saat 09:55:19 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Endeksi 10 bine kadar düzelttiler.
Bizde burda 3 kuruş kazanacağız diye bir umut bekliyoruz.Borsanın çivisi çıkmış.
45 e 1 milyon yazan arkadaş,neredesin işte buyur 41.
Bitmeyen bir kriz görmedim ben hiç.
İnşallah en kısa sürede atlatırız.
Bizim tahta da maşallah yani shortçu açıkçı ne ararsan varmış sanırım.
Tahtacı bilerek tabana oturttu... Arenada öyle ahım şahım bir satış yok... Sabah yaklaşık 25 bin lot satış ile açılış yaptı, yani tırt bir hacim... Şuanda da tabanda 160 bin lot ve 50 emir ile bekliyor... Kaldıracak tahtayı mecburrr.... Bir belediye başkanı göz altına alıdı diye mal mı satılır? Allah akıl fikir versin...
Sakallı ceomuz bir haber verse böyle zor zamanlarda .Paydaşlarımız önemlidir demek lafta olmuyor işte!
Boyle gunlerde ne beklenti olursa olsun hicbir kagit direnemez ki adamlarin almaya da niyeti yok boyle devam ederse yarin kanal dibine gelir bu kagit ,ah arena ah yillardir alirim satarim 1 kere de yuzumu guldurmedin:))
Bizimde satmaya niyetimiz yok ha 47 ha 37 ne fark ediyor,çok çok 6 aya bir 6 ay daha ekleriz.
Döviz ile altının ateşi sönmeye başladı.
Sönmeye devam ediyor,biste para akışı gelebilir.
Yabancı yatırımcı bu fiyattan döviz bozup bu fiyattan hisse almayı beğenmiyor mu?
Gözleri daha da mı aşağıda?
Vay arkadaş ne hallere geldik.
Ben şimdiye kadar taban kapattığını hatırlamıyorum,var mı hatırlayan?
Dün nerdeyse tabana kadar düşmesi..sıkıntı yarattı.... 2 günde %20 düştük..belirsizlik olması tabanı çözemiyor..
Herkes burda rakama odaklaniyor adamlar 35 ten 70 yapinca da yuzde 100 kazanacak ama bizler kazanamayacagiz.Mal bu kadar degerliyse o tabani alirlardi
Böyle sıkıntılı belirsiz ortamda isterse hisse altından olsun..ucuza alacağını bılıyorsa..tabanı niye kaldırsın ki?? hava kötü
En değerli hisseler bile tabanda..bizim ki dün tabana kadar düşmesi..düsündürücü..bugün..onun devamı..gibi oldu..anlamsızdı..yarın meçhul??
Analiz yapacak yorumlayacak birsey kalmadi malesef.Insallah buyuyup te Gezi olayi tarzi genel bir ayaklanmaya donusmez yasanilanlar.Bence hisseyi hala tasiyan bu hisseyi alirken niye ortak oldugunu neden aldigini dusunerek bir plan cizmeli.Eger alirkenki planinda bir degisiklik yoksa veya daha iyi getiri sunacak bir firsat bulmadiysa bu saatten sonra sabirla beklemeli bence.Borsada ne krizler yasandi bugune kadar hepsi de bir sekilde geride kaldi.Yorumsuz bir sekilde birinci ceyrege kadar bekleyip sonrasinda gelecek sonuclara gore karar vermeyi dusunuyorum.Elinde tutanlara gelmis gecmis olsun.
Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
Biraz önce bir video izledim. İmamoğlu Özele geçen gün demişki 23 martta nerde olursam olayım siz seçimi yapın demiş. Nerde olursam olayım ne demek ? Haberim vardı demek. Hepsi danışıklı dövüş. Büyük şirketlere yüksekten döviz satış yaptırıldı. Ordan çıkan para yarın birgün borsaya girer.
Yani Bofa muhtemelen en son duyan olmuştur. Tabi KY den sonra
Hayırlısı..inşallah bu sıkıntı kısa sürer..mecburen beklenecek kendimce tabii...zarara asla verilmez.. stop da geçti..çakallara şam şeytanlarına teslim olunmaz..ekrandan uzak kalmalı..herkese bol kazançlar..
Dövizin ateşi git gide azalıyor.
Hangi tarih hatırlamıyorum ama baya eski,insanların seans salonlarında dev ekranda günlerce taban serisi izlediğini hatırlıyorum.Bende izlemiştim.
O günlerde geçti gitti birşey kalmadı.
Sakallı ceo çıkta bir güzel haber ver yatırımcına,millet ceo görsün.
Hani bunu sarılacak bir dal veya bu düşüşten sen sorumluymuşsun gibi algılama haaa.
Millet delikanlı görsün Sayın Serkan Çelik.
Hintlilerde güveniyor sana,sakalınıda beğeniyorlar.