Sayfa 577/690 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 5517 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Bizde burda 3 kuruş kazanacağız diye bir umut bekliyoruz.Borsanın çivisi çıkmış.

Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Endeks ile ters korelasyon içinde. Endeks 10.000 seviyelerine onaya döndüğü zaman Arena da yeni zirveler yapmakla meşgul olacak herhalde. Öyle gözüküyor.
    Burada ön görmüştüm 10 bin seviyelerini . Fakat arena yanılttı beni
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Burada ön görmüştüm 10 bin seviyelerini . Fakat arena yanılttı beni
    Bence siz yanılmadınız,vbts hangi hallerde çalışır onu bilenler var mıydı,yokmuydu orası muamma.

4. 45 e 1 milyon yazan arkadaş,neredesin işte buyur 41.

5. Bitmeyen bir kriz görmedim ben hiç.
    İnşallah en kısa sürede atlatırız.
    Bizim tahta da maşallah yani shortçu açıkçı ne ararsan varmış sanırım.

Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Bitmeyen bir kriz görmedim ben hiç.
    İnşallah en kısa sürede atlatırız.
    Bizim tahta da maşallah yani shortçu açıkçı ne ararsan varmış sanırım.
    Kesinlikle haklısınız. Her krizden BİST güçlenerek çıkmıştır. Tabi bizim insanlarımız borsayı kısa sürede zengin olma aracı olarak gördükleri için bu tarz krizlere sabredemeyip panik satışı yapıyorlar...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Tahtacı bilerek tabana oturttu... Arenada öyle ahım şahım bir satış yok... Sabah yaklaşık 25 bin lot satış ile açılış yaptı, yani tırt bir hacim... Şuanda da tabanda 160 bin lot ve 50 emir ile bekliyor... Kaldıracak tahtayı mecburrr.... Bir belediye başkanı göz altına alıdı diye mal mı satılır? Allah akıl fikir versin...

8. Sakallı ceomuz bir haber verse böyle zor zamanlarda .Paydaşlarımız önemlidir demek lafta olmuyor işte!

Sayfa 577/690 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •