Siyasete daldık..Vob uçtu..
10 kaplan gücü.
Printable View
Siyasete daldık..Vob uçtu..
10 kaplan gücü.
Gerçek hayatta çok kötü bir insan olduğu söyleniyor.
Kendi kızını kabul etmeyen, şirketin tüm sosyal yardım projelerini durduran, kovduğu bazı çalışanlara tazminat vermeyen, hasta olduğunda karaciğer nakli için bile hile yapan bir adam.
Bilim yönü mükemmel olabilir ama kişilik 5 para etmez. Gene de Allah rahmet eylesin diyelim arkasından. Adettendir.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2298 den kısa açmış bu bakmıyordum, onlarıda veririm yani kâr zarar bakmadan. tekrar iyi geceler.
Ortaklıklar eninde sonunda hüsran ile biter diye bir ifade olması lazım. İşler iyi iken küçük ortak olup işler kötüleşince kaçmak lazım. TTK'da düzenleme şart, günün gerçeklerine uydurulmalı, sonsuza kadar ortak olacaklar ile bir süre ortak olacakların hakları net olmalı.
fed raporu gelecekti sanırım olumlu algılandı.. yurt dışı bile yeşile dönüyor
Discovery Cjannel'da belgesel vardı, kil tabletleri anlatıyorlardı. Genlde iyi bir adam gelir çevresine iyilik yapmayı önerir, onları hikayeleri daha sonra tarih boyunca anlatılır vs diyordu.
Günümüzde kimse o tip işlere girmez, işler karmaşıklaştı, insanlar aş, iş hatta eş istiyor. İyi adam işi değil akıllı sistem işi bence artık sorun.
Ne zaman tweeetterda bir trend topik olsa falanca kişinin adamları araya giriyor, o işlere gireni de ya hapise ya da tımarhaneye alırlar zaten.
Tansu Çiller 2 anahtar deyip oyları toplamıştı, Uzan mazot 1 lira olacak dedi tavuk döner dağıttı.
Bekar kimse kalmayacak herkesi evlendireceğim cebinizden para çıkmayacak, ev, yatak odası, salon, mutfak ve düğün parası devlete ait olacak diyenin de şansı olabilir.
Surekli yaziyorum ama bu Garan haberinin artik dusmesi lazim. Bu haberin rally baslangici olmasini bekliyorum.
Fed aşırı şahin olmuş gibi
Fed tutanaklarında enflasyon ve faiz artışı vurgusu
https://parafesor.net/fed-tutanaklar...asi-16-02-2022
2298 şortları istediğim değere inmediği için kapayamadım. sonra manif yanıltıyor demeyin. yarın kısa güreşeceğiz belli oldu. son kez iyi geceler.
Bilemem, sağlam tanrı işini sağlama bağlamıştır.
1- Patron haklıdır
2- Diğer durumlarda 1 nolu madde geçerlidir.
Bu şartı başta kabul eden çoktur.
Fıkra var:
Adamın biri birgün yolda giderken Alaaddinin lambasını bulmuş. Lambayı okşamış ve içinden cin çıkmış :
-Dile benden ne dilersen, demiş. Adam da :
-Ya cin ben Kıbrısı çok merak ediyorum, ama ne uçağa, ne de gemiye binebiliyorum. Bana oraya bir köprü yol yapsana, demiş. Cin de :
-Ya kardeşim senin işin gücün yok mu? Şimdi yol yapmak için oraya bir sürü asfalt, iş makinalari demir, çelik halat falan filan lazım şimdi onunla kim uğraşacak sen başka birşey iste, demiş. Adam da :
-O zaman bana kadınları nasıl anlayacağımı söyle, demiş. Cin de adama demiş ki :
-Ya senin şu yol kaç şeritli olsun.
Garanti'de 400 milyon lot cagri icin satilmadi.
Onun 300 milyon lotu Aralikta, kurdaki oynakliktan. Dolar 10'a indigi zaman adamlarin hepsi satip tuydu. Butun bankalarda. Halk'ta 50 mlyon lot mesela. 18'i gorunce boyle bir bela ile mi ugrasilir dediler, arkalarina bakmadan gittiler.
Ayrica bu islerle profesyonel ugrasanlar var. Cagri zamani, fiyati, arbitraj hesaplamalari.
Sene sonu fonlarin pozisyon kapatmasi, Londra Cetesi, vs. Durum boyle.
Garanti'yi tasimayan uzulur bence.
Ben hak hukuk anlamam, enayi yerine konuldum mu konulmadım mı ona bakarım.
Benim dünyada piramit yaptıracak ne param ne de sürem var. Bana o piramidin daha iyisini sonra sana yaparız denmiş ise yeter.
Komunist sistemin sorunu tembellik veya çalışmama hakkının olmaması deniyor. Batı uyandı evrensel vatandaşlık aylığı diye bir şeyi deniyor.
İki gündür komisyona çalışmaya başladık pala beni gözetliyor sanırım
Endeks grafiği de 2021 ocak şubat daki gibi yataya sardı. Hayırlısı bakalım
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fed tutanakları, bankanın faiz oranını artırmaya hazır olduğunu gösterdi -AA
- ABD Merkez Bankası, 25-26 Ocak'ta düzenlenen Federal Açık Piyasa Komitesi toplantısının tutanaklarını yayımladı
WASHINGTON (AA) - ABD Merkez Bankasının (Fed) son toplantısına ait tutanaklar, yetkililerin enflasyona ilişkin riskleri yukarı yönlü gördüğünü ve para politikasında sıkılaşma zamanı geldiği konusunda hemfikir olduğunu ortaya koydu.
Fed, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) 25-26 Ocak'ta düzenlenen toplantısına ilişkin tutanakları yayımladı.
Politika faizinin yüzde 0-0,25 aralığında sabit tutulduğu ve faiz artışının martta olacağının sinyalinin verildiği son toplantının tutanakları, bankanın faiz oranlarını yükseltmeye hazır olduğunu gösterdi.
Tutanaklarda, "Üyelerin çoğu, enflasyonun beklendiği gibi düşmemesi halinde Komite'nin politika desteğini şu anda tahmin edilenden daha hızlı bir şekilde kaldırmasının uygun olacağını belirtti." ifadesi yer aldı.
Enflasyonun seyrine dair belirsizliğin arttığına işaret edilen tutanaklarda, Fed yetkililerinin enflasyona ilişkin risklerin yukarı yönlü olduğu konusunda hemfikir olduğu aktarıldı.
Tutanaklarda, enflasyonun Kovid-19 salgınından etkilenen sektörlerin ötesine ve daha geniş ekonomiye yayılmaya başladığı kaydedildi.
Yetkililerin varlık alımlarının yakın zamanda tamamlanması gerektiği görüşünü de koruduğu belirtilen tutanaklarda, üyelerin çoğunun varlık alımlarının geçen yıl aralık ayında açıklanan takvime göre azaltılmaya devam edilmesini ve mart ayının ilk yarısında sona erdirilmesinden yana olduğu kaydedildi.
Tutanaklarda, Fed yetkililerinin bilançoda daralmaya gidilmesi konusunda ise belirli bir karar almadığı, üyelerin bilanço boyutunda önemli bir küçülmeye gidilmesinin muhtemelen uygun olacağını gözlemlediği aktarıldı.
Toplantı tutanaklarında, "Birkaç katılımcı, koşulların muhtemelen bu yıl içinde bilançonun boyutunu küçültmeye başlamayı gerektirebileceği yorumunda bulundu." ifadesi yer aldı.
Tutanaklarda, uygun politika seyrinin ekonomik ve finansal gelişmeler ile bunların görünüm üzerindeki etkilerine ve etrafındaki risklere bağlı olacağı vurgulandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
vay efendim garantide şu kadar mal satılmış" diye bi şey yok, elden geldiğince likidite/fiyat dengesi el verdiği ölçüde bütün kağıtlarda yabancı takasından mal satılıyor, garanti en likit en hacimli tahta olduğu için en çok garan satılmış oluyor mecburen.. yani konu "why garan" değil, konu -yabancı satmıştı, sattı, satıyor.. zaman zaman yabancı artık satmaz demiştik, şu kadar yüzde payı kaldı artık satış gelmez dedik, geldi yine sattı.. sattı sattı sattı, önünü alamadık.. değişen bi şey var mı diye bakıyoruz -yok.. yabancı hala satıyor
garan özelinde çağrı meselesi ayrı bi konu, hassas bi konu, bbva sıradan biri değil, -bofa, jp morgan, citi, deutsche, goldman, cs falan gibi devam eden sıralamada olan aynı familyadan.. alırım hepsini 12.20 demişsin, eee hani ses seda yok, ne olacak bu iş, bbva bi şey desin artık, ilk çeyreği yarıladık, ne zaman gelecek haber ?? gelcekse gelsin **
şimdi şöyle bi şey var, 30-endeks içinde küresel sermayeye ait tek hisse garanti.. endeksin yarısına yakını tusiad grubunda- koç, sabancı, tekfen, doğan, özel 3-banka vs, yüzde 25 pay other-tr diyebileceğimzi eregl, bimas, krdmd, sasa falan, yüzde 21 kamu grubu -thy, tcell, asels, ekg, kozalar vs.. full yabancı olan tek garanti, yüzde 6.2 endeks ağırlığı var, ama ses getirici özelliği var, trend-changer kapasiteye sahip çünkü piyasanın en likit kağıdı, gir bi haftada 1 milyar dolarlık al, bulursun mal tahtada, en çok likit bi kağıt..
Gündüz normal seansta GCM 4027 kontrat şhortu 2269 ortalama ile açtı.
Yanı en dipten.
Gece bunları kapadı üstüne 600 ad de long açtı.
Ayrıca Meksa da 3 gündür tamamen ters oyuncu modunda
Oda bugğn 10 bin üzeri şhortu en düşüğe yakın 2276 ortalama ile açtı.
Çok enteresan hareketler
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birçok ayette atık sudan yarattım diyor insanı
yani tanrının gözünde atık sudan başka birşey değiliz anlamı çıkarmı kapasitenize kalmış. ?*
tonlarca uyarıcı göndermiş..
hatta çoğunu insanlar peygamberleri siz yalancısınız falan diye öldürmüşler.
düşün ***
peygambersin..... salağın teki geliyo sen yalancısın diyor öldürüyo.
allah hiç birşey yapmıyor. ?? **
sadece kur'anda bahsediyor bu öyküden..
mesele derin yeğen .
kapasite lazım bazı şeylere.
Olmaz olmaz deme olmaz olmaz.
Arkadaşıma bir şarkı gönderecektim.
Müslüm Baba bu şarkıyı okumuş.
Fake make ama güzel.
https://www.youtube.com/watch?v=u8t1w4obUD4
MÜSLÜM GÜRSES SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN [MÜSLÜMCÜYÜM]
Ukrayna - Rusya krizi: Türk SİHA'larının olası bir çatışmada rolü ne olur?
https://www.youtube.com/watch?v=-rdaa-EdvVg
Şöyle güzel bir parça var, ama arkadaşına gönderilecek gibi değil. Bir nevi acıya tuz basan bir şarkı. O yüzden bizde çok bilinmiyor olabilir. Keza başka bir parça çok seviyorum o da çok az yorumlanmış.
Ben Frnasızca bilmediğim için çok etkilenmiyorum. Yerlisi de var onu 6000 küsür kişi dinlemiş sadece. Demek icraat da çok fark ediyor aynı şarkı da olsa.
https://www.youtube.com/watch?v=kSBU-L-OQWc
Avant De Nous Dire Adieu - Jeane Manson ( Lyrics in French & English )
Cumhurbaşkanına soruyorlar, ben hiç aşık olmadım diyordu. Büyük kayıp.
Vatan sevgisi, millet sevgisi, spor takımı sevgisi , iş sevgisi, koltuk sevgisi yine içinde mantık olan bir şey. Diğeri tam bir delilik. Anlatılmaz ancak yaşanır denir denen şeylerden.
Hisse aşkı da az biraz benziyor. Ondan adam olmaz deniyor ama ısrar ile büyük umutlar ile devam ediyorlar, bin tane bahane buluyorlar.
Yukarıdaki şarkı sen sattıktan sonra giden hisseye söylenebilir, geri gel bir daha bırakmam manasında olabilir.
+GAP beklerken..
Dax-0.75..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu bir de bizimkiler anlasa
Duayen yatırımcıdan enflasyon uyarısı: Nükleer savaştan sonra en büyük tehlike
https://www.bloomberght.com/duayen-y...ehlike-2299093
hiç söylemiyorsunuz bugün ppk var.
2054 ü geçersek sert yukarı olur...vobda 70 puan kadar ralli yapar...
aşalım artık orayı..
günaydın arkadaşlar bir anket yapmak istiyorum, pppk civarı yada sonrası 2295-2305 aralığını görse viob burdan kim şortlamak ister???
Bizde atraksiyon bitmiyor Bu günde merkezi bekleyelim bakalım
https://i.hizliresim.com/6kdm60o.png