Sayfa 576/1001 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Siyasete daldık..Vob uçtu..

10 kaplan gücü.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Stieve Jobs filmi de güzeldi. Adamı şirket artık büyüdü yeni yönetim sistemi geldi deyip kovuyorlar. Sonra hisseler düşüyor, adamı geri tekrar alıyorlar.

Öte yandan devlet işi şirket gibi değil, oraya 80 milyon eşit ortak.
    Gerçek hayatta çok kötü bir insan olduğu söyleniyor.
    Kendi kızını kabul etmeyen, şirketin tüm sosyal yardım projelerini durduran, kovduğu bazı çalışanlara tazminat vermeyen, hasta olduğunda karaciğer nakli için bile hile yapan bir adam.
    Bilim yönü mükemmel olabilir ama kişilik 5 para etmez. Gene de Allah rahmet eylesin diyelim arkasından. Adettendir.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2298 den kısa açmış bu bakmıyordum, onlarıda veririm yani kâr zarar bakmadan. tekrar iyi geceler.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Siyasete daldık..Vob uçtu..

10 kaplan gücü.
    Aynen yarın da savaş yok sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    Eşref bey zamanında bu şirket altın yıllarını yaşıyordu,yatırım yaptığı halde nakit yönetimi çok iyidi,Kasa tepeleme nakit doluydu.

https://ceis.org.tr/cs-biyografi/esref-baltali/
    Ortaklıklar eninde sonunda hüsran ile biter diye bir ifade olması lazım. İşler iyi iken küçük ortak olup işler kötüleşince kaçmak lazım. TTK'da düzenleme şart, günün gerçeklerine uydurulmalı, sonsuza kadar ortak olacaklar ile bir süre ortak olacakların hakları net olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. fed raporu gelecekti sanırım olumlu algılandı.. yurt dışı bile yeşile dönüyor

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gerçek hayatta çok kötü bir insan olduğu söyleniyor.
    Kendi kızını kabul etmeyen, şirketin tüm sosyal yardım projelerini durduran, kovduğu bazı çalışanlara tazminat vermeyen, hasta olduğunda karaciğer nakli için bile hile yapan bir adam.
    Bilim yönü mükemmel olabilir ama kişilik 5 para etmez. Gene de Allah rahmet eylesin diyelim arkasından. Adettendir.

Discovery Cjannel'da belgesel vardı, kil tabletleri anlatıyorlardı. Genlde iyi bir adam gelir çevresine iyilik yapmayı önerir, onları hikayeleri daha sonra tarih boyunca anlatılır vs diyordu.

Günümüzde kimse o tip işlere girmez, işler karmaşıklaştı, insanlar aş, iş hatta eş istiyor. İyi adam işi değil akıllı sistem işi bence artık sorun.

Ne zaman tweeetterda bir trend topik olsa falanca kişinin adamları araya giriyor, o işlere gireni de ya hapise ya da tımarhaneye alırlar zaten.

8. Tansu Çiller 2 anahtar deyip oyları toplamıştı, Uzan mazot 1 lira olacak dedi tavuk döner dağıttı.

Bekar kimse kalmayacak herkesi evlendireceğim cebinizden para çıkmayacak, ev, yatak odası, salon, mutfak ve düğün parası devlete ait olacak diyenin de şansı olabilir.

Sayfa 576/1001 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •