gördün mü patron..:) bi de kendimize yılların tecrübesi diyoruz.... gençlik ateş parçası Maşallah.
bol kazançlar diyelim.
Printable View
gördün mü patron..:) bi de kendimize yılların tecrübesi diyoruz.... gençlik ateş parçası Maşallah.
bol kazançlar diyelim.
demek ki adamın mallarının bir kısmı tanıdığa gitti..
bol kazançlar.
Abi biz de çömez degiliz 1997den beri aktif ve çok uzun sureli olmasa da aracı kurumda çalışmıslıgımız vardır. Sadece bu herif bu malı niye verdi anlamadım ama ben halen iş tacir ve meksanın vakıf ve ziraatin aynı adamlar oldugunu al gülüm ver gülüm oldugunu dusunuyorum.
Herkese bol şanslar ve kazançlar dilerim
Yarım günde olsa artık yeşili yakmamız lazım,,
Bugün sakin başladık hadi hayırlısı
malı neden verdiğini öğrenmiş olduk
usdtry 8.3
yurt dışı mokoko
gerçi yurt dışı döner yukarı buralardan diye düşünüyorum
ne yapalim eski tas eski hamam
temettü yer yatarız ne olacak.
Haydin gözümüz aydın, ortağın hisseler geldi AK YATIRIMA, 578.000 LOT.
Oğuz bey bir cisim yaklaşıyor [emoji28]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e97be96fc.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
31/12/2019 da dolar 5,90 dı şu anda 8,30 pek düşeceğede benzemiyor. Yüzde 40 artmış. Nuh çimento 2019/6 da 352 milyon ihracat yaptı 2020/6 da bu rakam 475 milyon. Yüzde 35 artmış. Bu artış aynen devam ettiyse 3. Dönemde geçen yıl sonu rakamını geçecektir.
Dolar artırıyor doların merkezinden ülkemize dolar getiren nuh çimento ihracatı artıyor. Kasadaki paralar eurobondlar...... ama nuh çimento fiyatı 6 gündür aralıksız düşüyor. Nerden bakarsanız bakın saçmalık tamam hisse bir ayda %70 veya daha fazla gitmişti bir düzeltme yapacaktı ama bu düzeltmeyi aştı düzmeceye geçti.
Forum sessizliğe bürünmüş.... Bugün biraz izleme fırsatı buldum tahtayı .... Kademeler çok boş işlem görüyor...
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir......
valla 25 e düşeydi alırdım ilave dursun koleksiyon olarak ne olacak diyordum.
Oraya 66.000 lot koyan aklına şaşarım
Bugün herekede genel kuruldan sonra tanıştığım birinin daha mallarını 30 tl lerden vermiş olduğunu öğrendim
valla tahta yapıcı helikopter ile para dağıtmış resmen
hayırlısı allah daha çok versin veren ele ne diyelim.:Sad:
Ucuzken bol bol yazıp çiziyor 30 lira altı bedava diyorduk, şimdi yazacak pek bir şey kalmadı, ilave alım için tetikteyiz ama pek aşağılara salacak gibide durmuyor, çimsa bilançosu iyi geldi, nuhta rekor bilanço açıklarsa kısa vadede ilave alımı zor yaparız gibi.
Cümleten Hayırlı Çarşambalar, Bol Kazançlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...63da06a5a0.jpg
32,20ye 100 k yazdı ortak mı acaba
Bu tahtada özellikle böyle oynaklığı yüksek olan günde bir kademeye 100.000 lot yazmak ben bu lotları satmak istiyorum demek değildir. Resmen fiyatın önüne baraj koyuyor.
Baktı diğer çimentolar gidiyor hemen aksiyon aldı,
Akbanktan satılıyor 100.000 gözümüz aydın kaldı 480.000
Bugün şu olumlu havayı berbat ettiler.yazık
Gelecek güzel bilanço ile bugün yanlış iş yaptıklarını anlayacaklardır.YTD
evvet sen satış rekorları kırıp süper bi sezon geçiriyorsun ve ekside tutmaya devam ediyorsun. görecez bakalım şu bilanço gelince ne edecen...
Satmıyoruz boşuna bekleme
Kaç gündür bu kadar hareketliliğin içinde biraz kıpırdadı...[emoji1787][emoji23]
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir....
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançonun ayak sesleri inşallah. Yat.tav.değildir
Tekrar zirveyi test edecek anlaşılan, bakalım kırıp geçecekmi bu sefer.