Sayfa 584/748 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Ucuzken bol bol yazıp çiziyor 30 lira altı bedava diyorduk, şimdi yazacak pek bir şey kalmadı, ilave alım için tetikteyiz ama pek aşağılara salacak gibide durmuyor, çimsa bilançosu iyi geldi, nuhta rekor bilanço açıklarsa kısa vadede ilave alımı zor yaparız gibi.
    çimsa gibi bir kotoş balığı bile 135 tl kar yazdıysa zaten şirket hatundan geçilmiyor
    onlarda olmasa demekki 275 açıklardı kesin
    nuh bence hepsinden daha iyi bilanço getirecektir oyak değerlemesi hariç söylüyorum birde.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

2. Cümleten Hayırlı Çarşambalar, Bol Kazançlar.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

4. 32,20ye 100 k yazdı ortak mı acaba
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Bu tahtada özellikle böyle oynaklığı yüksek olan günde bir kademeye 100.000 lot yazmak ben bu lotları satmak istiyorum demek değildir. Resmen fiyatın önüne baraj koyuyor.

Baktı diğer çimentolar gidiyor hemen aksiyon aldı,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    32,20ye 100 k yazdı ortak mı acaba
    Değil, kendi malı kardeş. Geçen gün İŞ YATIRIMI hatırlıyorsun değilmi? Fon malı değilmiş, kendi malı çıktı. Ne dersin, çizelimmi 32.20 yi
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

7. Akbanktan satılıyor 100.000 gözümüz aydın kaldı 480.000

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Bugün şu olumlu havayı berbat ettiler.yazık

Sayfa 584/748 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •