bos bos isler
Printable View
bos bos isler
Hus sabah sabah sazı eline almışsın her yere saldırıyorsun
sayın hus
Biraz kendinden bahset
Bırak Milleti
Hüsnü zannımı koruyayım diyorum ama zorluyorsun
Neden bu firmadan nefretin
Nerede k...k yedin
Mertçe söyleyen var.
Kin nefret de bir yere kadar
Alt yapısı nedir.
Lütfen insanları su-i zanna sokma..
Herkese de saldırma ...lütfen
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimseye saldirdigim yok hatirlatma
bu forum yonetenler hisse pazarlayana hic bir.ceza vermezken en ufak olumsuz yazana uzaklastirma.
uyguladi
yetmezmis gibi olumsuz yazanlar hukuki islem ile tehdit edildi sonuc ortada
bir kac hizli bedelli ile topladiklari para belli
el cabuklugu marifeti ile halletti
o zamnda uyardik
muca it orenTürkiye ye yapilan operasyonlarin finansal tetikcisi gibi davraniyor
5 sirketi ile manipulasyon yapiyor
ve bunu sistematik olarak 50.yildir uyguluyor
babadan ogula ebret ya muca it
ebret peygamberimize soyu kesik lakabini uygun goren bir kandan geliyorsun umarim asil.soyu kesik sen olacaksin
buradan hisse pazarlayanlara inanmayin onlarin keyfi yerindedir her zaman
Mücahit Ören (sözde iş insanı namı değer Sülün Osman) adındaki şahıs şirketlerinde gerçekleştirdiği şaibeli ,usülsüz,gayri ahlaki işlerden,soygunlardan,vurgunlardan dolayı Türkiye'nin tartışmasız yüz karasıdır..Benim diğer türlü kendisine düşmanlığım,kinim,nefretim niye olsun yıllardır kul hakkı yiye yiye insanların nefretini kazanmıştır bu benim değil onun suçudur..İhgyo'da bedelli yap 700 küsur milyonu koy cebine sonrada hisse fiyatını düşür 0.90 krşlara bu ne vicdansızlık,hırsızlıktır,dolandırıcılıktır ben söylemiyorum adam bu işleri artık aleni,aşikar yapıyor cesareti nerden aldığıda belli yapmayanı ,yemeyeni,çalmayanı dövüyorlar herkes mücait (Sülün Osman) ağbeyinden bişeyler öğrensin artık..ytd..
beşinci kol faaliyetleri ile düşman olarak tanımlanan devletin halkına saldırılır. Bu devleti yıkmak için, devletine sahip çıkmaktan uzak kitleler oluşturulur. Bununla birlikte farklı ideolojiler benimseyen gruplar inşa edilir. Devletine sahip çıkmayan gruplar eylemsizliği itilirken, inşa edilen farklı ideolojik gruplar arasında da çatışma çıkartılır. Sonuç olarak ahlaktan uzak ve cahil bir gençlik, sadakatsiz insanlar, hem fizyolojik hem de psikolojik olarak sorunlu toplum amaçlanır.
feto olsun mucait oren grubu olsun 5. kol faaliyeti kapsaminda calistigini dusunuyorum
batirmak soyle.dursun
feto en guclu zamaninda bile bu gruba.dokunmamistir.
Sizce yeterince dökülen oldumu Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala saydırıyor.....[emoji2960]
Olmamıştır...[emoji3064]
Hus seni takdir ediyorum...[emoji3166]
Sıkıntı yok...[emoji7]
İhlas GM 8
İhlas 6
Iheva. 8
Gzt. 6
Biraz daha baskılaman gerek, yetmiyor...[emoji3062]
cimrilikte sınır tanımayan spek, umarım karşına birgün çok parası olan böyle biri ve birileri çıkıp tahtanı kitler :kahkah:
Aklı olan, parası olan bu hissede olmaz. Bunun adı başka bişi holding olacaktı ama burada söyleyemiyorum.
holdingde sıyırdım ikidir paçayı:) mercury 59 hisseyi poh pohlayınca dedim adam tüm mesaisini burada harcıyor hemde kamuda hukukla alakalı bir yerde çalışan biri olarak bu kendi ifadesiydi ona göre yazdım kendisine de söyledim yazdım forumda bir kamu hukukçusu olarak biraz fazla mesai harcamıyormusunuz bu forumda hadi biz boş gezenin boş kalfasıyız :) oda buna istinaden birdaha yazmıyacagım dedi emme gel gelelim 2 dakika bile sözünü tutamadı tauhaf geldi bana :) ... ihlgm fena ihyay da da kısmen yakalandım ..... tabandan bile almaya elim gitmedi holdingi diger hisselerde maliyet bile düşürmedim okadar ki güven kalmadı :vk: size ...
anlatamadık gitti sn mercury59 a biz bunları anlattık https://www.youtube.com/watch?v=DOdf9gexINs
Bırakın venüsü merkürü de son durum nedir.Gelen kapta şirket esas sözleşme falan diyor.Gidişat nedir?
Acıttımmı bir yerlerini cevahir h.efendi..sen boş ve anlamsız konuşmalarına mücahit efendiyi desteklemeye devam et..Burada silah paylaşacak kadar zayıf kişiliğe sahipsin başkada bişey yazmaya lüzum görmüyorum senin için herkes kafa buluyor seninle ama ben o günaha girmeyeceğim..Akıllı ol laf sokup durma muhatabım değilsin...
Hem risale nur yazıları paylaşıp hem silah mı paylaşmış ilginç? Gerçi İslami gerçek yaşayanlar faizci dolandırıcı ihlas hissesi almaz orası ayrı bir konu. Ben az bı Rüçhan aldım mecbur daldık bu cendereye... Aldığınız hisse Sasa gibi olacak adam gibi patron... İsterse puta tapsin. Adam zor günde geri alım yapıp yatircisini üzmüyor. Bizde bu uckagatcilari zengin edelim anca neyse bekleyin arkadaşlar zarara vermeyin bu günlerde gelir geçer. Önemli olan çıktığında trende durabilmek
Sayın WS
Haddinizi aşıyorsunuz ukelaca sosyal medyada acizliğin üzerinden ahkam kesersin
Körü körüne saplanmışsın
benim çocukluğumda çocukça benim yaptığım hareketleri yapıp batacaksın sonrada her yere saldıracaksın
Ben 93 de senin paran kadar parayı zararın kadar da değil paran kadar parayı çaldılar nasrullah ayan bilirmisin bilmezsin çocuk...) iflas ettik diye yine senin kadar ağlamadım hakaret etmedim
Ben buraya 1.05 den girip 1.12 den çıkacaktım hatta yazdım o gün gelmedi bir gün sonra 1.16 tavana gelince de daha yukarısı olur diye niyetimi hırsa kaptırdım zarar ettim
91 den sattım çıktım
Altdan almak için kolluyorum
Ancak ondan daha güzel şahane düştüğü yere hemen gelen hisseler varken gelmek mi...
git işine çocuk..
Beni buraya para yatırmam
ihlasa inancım hiç olmadı olmazdı olmayacakta.
Beni git sarky da takip et.
Sen aşık olmuşsun
Neye
Bir tabir var ya..
Terbiyesiz çocuk..
Haddini aşıyorsun.
Ben sadece hus 91 i sosyolojik olarak tecrübe adına çözmek istiyorum o kadar .
Ben iki tane tophane de iken gördüğüm ortalığı karıştıranları orman kenarında ölü olarak okumuş adamım
YK diye aracı kurumu da.
Kaybetmek de erdemdir senin ki haddini bilmemektir.
Ceza almak uğruna bunu sana yazdım.
Benim devlet de Nasrullah ayan da almam gereken 327 adet ereğlinin bugün kü karşılığı 4 milyon..
Haddini bil.
Borsa terimlerinin en incesini para için araştıran adam spor da bjk için her geçmişi de bilen boş adam....
Biraz ebedi hayatın için aşağıdaki yazıyı çok çok çok oku ve anla...
İ'lem Eyyühel-Aziz!
Aklı başında olan insan, ne dünya umûrundan kazandığına mesrur ve ne de kaybettiği şeye mahzun olmaz.
Zira dünya durmuyor, gidiyor. İnsan da beraber gidiyor. Sen de yolcusun.
Bak, ihtiyarlık şafağı, kulakların üstünde tulû' etmiştir. Başının yarısından fazlası beyaz kefene sarılmış. Vücudunda tavattun etmeye niyet eden hastalıklar, ölümün keşif kollarıdır.
Maahâzâ, ebedî ömrün önündedir. O ömr-ü bâkide göreceğin rahat ve lezzet, ancak bu fâni ömürde sa'y ve çalışmalarına bağlıdır. Senin o ömr-ü bâkiden hiç haberin yok. Ölüm sekeratı uyandırmadan evvel uyan!
Risale-i Nur..
İhlas finansa para yatıranlarda senin gibi hus gibi 3 puan daha fazla kazanayım diye para yatıranlardır.
İhlasın neyi var ki pars yatırayayım
Sarkuysan gibi dünyanın en iyi otolarına en iyi bakır kabloları yapan günümüzde % 13 olan bakır oran yarın % 43 olacak arabalara kablo veren şirket dururken mi buraya geleceğim.
İhlâsın sahipleri kimlerdir dahi bilmiyorsun.
Onlar....
Neyse yeter.
Su tabancasından korkan çocuk.
Buradan senden özür bekliyorum.
Burası sizin olsun para kaybedince kendini kaybedenler
benden yana hakkım helaldir.
An itibarıyla, sırf şu forumdaki güzel insanlardan ayrılamayıp hala buralarda olduğumu farkettim :kahkah: çok samimi olarak tebrik ediyorum, allah size hayırlı olanı nasip etsin .
Muhteberu kardeşim hiç ses seda etmez oldunuz? sizin centilmen üstad buralarda 2gr teknik paylaşmaz mı bizle rica etseniz,
yarını cevahir günü cumayı da ws günü ilan ediyorum oyum rakam olarak büyükten yana kırmızı yeşil farketmez :evil:
Buralara kadar geldiniz zahmet ettiniz tekrar bekleriz demiyor arkanızdan da maşrapa ile de su dökmüyorum sen olsanda olmasanda burada çarkıfelek dönmeye devam edecek ancak hoşgörü ve nezaketimiz gereği eliniz boş dönmeyesiniz diye ördekcioğlundan İbrik ve düdüklü tencere hediyemizi kabul edin lütfen.. haa bak Siren'm de geldi o nee aman Allah'ım bir çift 43 numara nalın hedaye ediyor..:bravo: Benden yanada hakkım helal olsun sana ancak özür bekleme savunduğum konularda haksız olduğumu sanmıyorum olsam dükkan senin daima mertlikten,haklıdan,mazlumdan yana olmuşumdur..ytd.....İyi geceler..
Evet sayin seyirciler cevahir gunu hizli basladi, bakalim gunsonuna kadar performans8ni koruyabilecek mi:evil:
Sizin oralar nere oksijenim :kahkah:
Anadolu'nun bağrı yanık bozkırları, Karadeniz'in yeşil çay bahçeleri, Akdeniz'in eşsiz sahilleri, Toros'ları, Ege'nin esintisi, incisi.
Geldim başka diyardan,
Ayrıldım yerden, yardan,
Aşıkıyım bu yurdun,
Arkadaş, niye durdun?
Gönlüm neşe doludur,
Yolum Anadoludur!.. :bravo:
düşerken taban taban çıkarken ıkına ıkına
Evet perşembe perişanlık oldu malümunuz üzere ama yarın mübarek bir gün temenni ederizki iblis ömründe bir kere insafa gelsinde Cuma günümüzü hem manevi hemde maddi bayrama çevirsin ... :one:
160.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 40.000.000 TL çıkarılmış sermayeli İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanlı bir girişim sermayesi yatırım ortaklığının kuruluşuna izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Anadoluyum...
Yıllar yılı susuz kaldım, yıllar yılı aç...
Şükrederek, kalktığım sofralarımda
Ya soğan ekmek olur, yahut bulamaç.
Hastalarım ölüm yataklarında
Ne doktor yüzü gördüm, ne ilaç.
Zaman zaman nankör çıktı büyütüp okuttuğum,
Gölge vermedi çok kere diktiğim ağaç...
Devlet denince hep vergi geldi aklıma
Jandarma deyince kırbaç...
En gümrah ırmaklarım boşuna akıp gitti
Üç beş adım ötesinde toprağım vardı kıraç.
Gittim, yiğitçe döğüştüm gazâ meydanlarında
Ne tak-ı zaferler istedim, ne taç...
Savaşta çiğnetmedim hilâli düşmanlara
Barışta düştü üstüme gölge gölge haç...
Yolsuz, okulsuz köylerim, kasabalarım hâlâ
Alın terine muhtaç...
Ben Anadoluyum, acılı, mahzun;
Bende bitmez tükenmez dert kulaç kulaç...
3vet dostlas ws gunune sakin basladik, gun ici bakalim uvsuz bucaksiz denizlerin dalgalarinda sorfmu yapacagiz anadolunun toroslarinda dogasina mi asik olacagiz yoksa k9nya ovasindami takilacagiz. Iste ws gunumuz hayirli olsun
Büyük düşüş öncesi ihlas hisselerini pazarlayıp gömdü sana dibine kadar hala merkürüm de tokmakcım diyorsun tadı damağında kaldı sanırım akıllanmadın galiba yoksa ortakmısınız tuzu kuru laf ebesi karbondioksit Hus911'e biraz kulak verde ileri geri konuşup canımızı sıkma zaten sıkıldı sıkılacağı kadar...ytd..
yatirim hafizasi olusturmak amaciyla grubun
yaptiklarini sık sık paylasalim
en son soke unu alacagiz yalani ile
bedelliden 750 milyon para topladi
unutmayin unutturmayin
12.03.2020 - 19:27DHA
Bizi Takip Et
İş insanı Ahmet Taçyıldız'ın suç duyurusu sonrası İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahid Ören hakkında "tehdit, şantaj, iftira ve suç uydurma" iddialarıyla soruşturma başlatıldı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, iş insanı Ahmet Taçyıldız'ın suç duyurusu sonrası İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ören hakkında "tehdit, şantaj, iftira ve suç uydurma" iddialarıyla soruşturma başlattı. Taçyıldız, İhlas Grubu şirketlerinden 160 milyon liralık alacağı olduğunu, Ören'in borçlarını ödememek için sahip olduğu medya şirketleriyle gerçeği yansıtmayan haberler yaptırdığını iddia etmişti.
''Suç uydurma, iftira, karalama kampanyası''
Taçyıldız'ın avukatı aracılığıyla yaptığı suç duyurusunda, İhlas Holding medya kuruluşları tarafından ortaya atılan FETÖ bağlantısı iddialarının gerçek dışı olduğu belirtildi. Ahmet Taçyıldız hakkında ne şu an ne de geçmişte FETÖ ile ilgili herhangi bir soruşturma yürütülmediği belirtilen suç duyurusunda şöyle denildi: "Şüphelinin neden müvekkilimize yönelik bu şekilde bir karalama kampanyası başlattığının, neden iftira, suç uydurma gibi kötü niyetli eylemlerde bulunduğunun açıklaması ise çok basittir. Gerçeklerle hiçbir ilgisi olmayan haberleri gerçekmiş gibi, elindeki basın gücünü kullanarak, borcu olan parayı ödemekten kurtulmayı hedeflemektedir. Oysaki müvekkilimizi alnı aktır. Kendisi hakkında şüpheli tarafından yürütülen bu karalama kampanyasına asla boyun eğmeyecektir"
''160 MİLYON TL'DEN BİZZAT SORUMLU''
Suç duyurusunda, Taçyıldız'ın yetkilisi olduğu P. Faktoring isimli firma alacakları nedeniyle Mücahid Ören'in sahibi ve yetkilisi olduğu İhlas grubu şirketlerine karşı İstanbul Adliyesi'nde sıralı icra takipleri başlatıldığı kaydedildi. İcra takipleri sonrası Mücahid Ören'in, iş insanı Taçyıldız'a ulaşarak borçla ilgili uzlaşmak istediği bildirilen suç duyurusunda, iki şirket arasında 29 Aralık 2014 tarihli "Borç Ödeme ve İbra Protokolü" başlıklı bir sözleşme imzalandığı bildirildi. Sözleşmede Ören'in yetkilisi olduğu İhlas Grubu şirketlerinin, Taçyıldız'ın yetkilisi olduğu P. Faktoring'e 160 milyon TL borçlu olduğunu kabul ettiğinin kayda alındığı ifade edilen suç duyurusunda, ödeme için senetler verildiği bildirildi. Suç duyurusunda senetlerde İhlas grubuna dahil gazete, hastane gibi şirketlerin de borçlu göründüğü, tüm bunların sahibi olarak da Mücahid Ören'in bizzat borçlu sıfatıyla sorumlu olduğu vurgulandı.
''İŞLEMLERİ GERİ ALSIN YOKSA YAYINLAR DURMAYACAK...''
Protokole rağmen ödeme yapılmayan senetlerden biriyle ilgili 28 Şubat 2020 tarihinde Bakırköy 3. İcra Müdürlüğü'nde işlem başlatıldığı bildirilen suç duyurusunda, bu yasal takipten hemen sonra 9 Mart 2020'de Mücahid Ören'in, Taçyıldız'ın bir tanıdığı olan M.G.'ye whatsapp iletisi gönderdiği anlatıldı. Suç duyurusunda iletinin içeri de şöyle paylaşıldı: "Merhaba Mehmet bu adam bugün öğleye kadar hukuki işlemleri geri alsın yoksa yayınlar başlıyor. Hafta sonu bilgi yağdı adamla ilgili hiç durmayacak haberiniz olsun."
''BASIN ORGANLARINI SİLAH GİBİ KULLANDI''
Suç duyurusu dilekçesinde, whatsapp iletisinden bir gün sonra İhlas Holding medya kuruluşlarında gerçeklerle ilgili olmayan iftira ve suç uydurma niteliğinde yayınlar yapıldığı belirtilerek, "Müvekkil hakkında bugüne kadar söz konusu iddialarla ilgili hiçbir soruşturma bulunmamasına rağmen, sanki varmış gibi yansıtılarak, kamuoyunda olumsuz bir algı yaratılmaya çalışıldığı, bu şekilde şüphelinin üzerinde gücünün olduğu basın organlarını adeta bir silah gibi kullanarak tehdit ve şantaj başta olmak üzere suç işlediğinin görüleceği inancındayız" denildi.