Sayfa 538/907 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. "gerçekten çok dürüst bir insansın insanların para kazanmasını istiyorsun adeta çırpınıyor her türlü cezai riskleri alıyorsun yada tamamen farklı hesaplar peşinde koşuyorsun menfaatin için sahi dürüst ol açıkla sen kimsin? Ytd.."

Ben daha önceden kim olduğumu söyledim. Madem ki soruyorsun tekrar ediyorum. Kamu İdari Hukuk alanında görev yapmakta

olan birisiyim. Bunun bir önemi var mı? Yok. Burada kendi hisselerinin hukukunu nacizane korumaya çalışan, mevcut speklerin

şirketin hisse performansının hakkını vermediğini, hisseyi devamlı baskı altında tuttuklarını haykıran birisiyim...

Artık bunun da sonlanacağına inanan, şirketin yurt içi ve yurt dışı yatırımcıların ilgi odağı haline geleceğine inanan,düşünen

birisiyim...

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
    Hisselerin fiyatını yatırımcıların talepleri, şirketlerin akılcı ve rasyonel yaklaşımları ve tahca yapıcıların davranışları belirlemektedir.

2. "IHLAS HOLDİNG,

HOLDİNG Binasının üstünü, Armutlu tatil köyü site bloklarının üstlerini, Kuzuluk Kaplıca Tesislerindeki site konutlarının üzerini GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ kurmasının büyük ekonomik getiri sağlayacağını düşünüyor bir hissedar olarak öneriyorum". Mercury.

Bu konudaki düşüncelerinizi almak isterim...

3. Spk denetim elemanlarının ihlas holding tahtasını incelemeye alması neticesinde;

bölünmenin 1,25 TL den gerçekleştiği halde hissenin 0,85 TL ye gelmesi ile ilgili hangi açıklanmayan hususların olduğu noktasında

inceleme ve şirketten izahat istemesi gerektiğini düşünmekteyim......

4.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    muhteşem yorumunuz için zihninize ve elinize sağlık....
    -Şimdi bu albul25'in yorumuna ne diyebilirim diye düşünüyorumda bir kıymetli söz geldi aklıma ''iyilikten maraz doğar'' diye ..Ama bir gerçek varki albul25 şaşkını ne istediğini bilmiyor sonrada hisse fiyatı yerlerde sürünüyor diye feryadı figan ediyor ciyaaakkkklamalarını yurdun her köşesinden dinlemek mümkün daha dün beddua eden bu şahıs değilmiydi şimdi ne değişti..Sana gelince Mercury efendi;benim anlatmak istediklerim için finansal okul eğitimi almam gerekmiyor dilim döndüğünce aklım fikrim çok şükür yerindeyken yanlış ve şaibeli işlere ,kişilere daima parmak basacağım..Alaverelerin,dalaverelerin,yanıltmaları n hatta kötü niyetlerin bir finansal okul neticesinde gelişip hasıl olduysa ahlaki anlamda sence kişiliğinlede örtüşüyorsa demekki yatırımcılara kötü örnek olmakla mutlu oluyor haz alıyorsundur..Benim bahsettiğin okula ihtiyacım yok ama senin ahlaki anlamda güzel insani vasıfların işlendiği bir okula ihtiyacın olduğu kesinlik kazanmıştır..İhyay topiğinde ''İLİM'' nickli güzel bir kardeşimiz var istersen ondan ilim,irfan,tavır,davranış,hitap,nezaket,finans eğitimi vb.dersler alabilirsin..Ampul25, Mercury hocan'a her konuda itaat et..Nasıl yönetilmek istersen öyle yönetilirsin..NOT:Ben İhlas holding ve diğer iştirakleri batık şirketler demiyorum bilakis ciddi manada çok kazandıklarını hatta bist30 şirketleriyle yarışabilecek kazançları gelirleri olduğunu savunanlardanım ..Benim eleştirdiğim konu bu kadar devasa gelirlere kazançlara sahip şirketler topluluğu bu paraları nerelere kaçırdığı ve sürekli mağdurları oynayıp sefalet içindeymiş gibi yaklaşık 30 yıldır zarar üstüne zarar yazıp küçük yatırımcıya zırnık koklatmadığı gibi mağdur ettiğidir..Yani benim şikayetim şaibeli oyunlar içinde olan kötü bir yönetim gösteren yönetime ve patron olacak kişiyedir....

5.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    "IHLAS HOLDİNG,

HOLDİNG Binasının üstünü, Armutlu tatil köyü site bloklarının üstlerini, Kuzuluk Kaplıca Tesislerindeki site konutlarının üzerini GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ kurmasının büyük ekonomik getiri sağlayacağını düşünüyor bir hissedar olarak öneriyorum". Mercury.

Bu konudaki düşüncelerinizi almak isterim...
    Ben de çay ocağı açıp çay simit ve KAŞARLI tost yapmalarını istiyorum. Belki o zaman karlı bir grup olur

Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

6. "NOT:Ben İhlas holding ve diğer iştirakleri batık şirketler demiyorum bilakis ciddi manada çok kazandıklarını hatta bist30 şirketleriyle yarışabilecek kazançları gelirleri olduğunu savunanlardanım ..Benim eleştirdiğim konu bu kadar devasa gelirlere kazançlara sahip şirketler topluluğu.."W.S.
    ........
    .......
    .......

Aferin W.S.

Ben BEŞİKTAŞLIYIM.

"Ali ŞEN büyüğümüzün bir sözü vardır. Her kes bir gün FENERBAHÇELİ olucaktır."diye...

Bende diyorum ki herkesin elinde bir gün IHLAS HOLDİNG hissesi olucak yada hakkında pozitif düşüncelerini beyan edecek.

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
    Hisselerin fiyatını yatırımcıların talepleri, şirketlerin akılcı ve rasyonel yaklaşımları ve tahca yapıcıların davranışları belirlemektedir.

7.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Ben de çay ocağı açıp çay simit ve KAŞARLI tost yapmalarını istiyorum. Belki o zaman karlı bir grup olur

Yatırım tavsiyesi değildir
    Teşekkür ederim. Bu arada SÖKE UN un merkezinin bizim 34 yıldır bildiğim, beğendiğim İHLAS YUVA SİTELERİ ne komşu olduğunu

gördüm...

8. sn mercury59 çabanızı anlıyor ve takdir ediyorum fakat bu şelilde de hisseye yardımcı olamazsınız ki bu çabanızı 20 kuruşlarda gösterseydiniz o zaman daha da takdire şayan bir hareket olurdu fakat şimdi dibinden bu yana zirvesini 1.40 yapmış tam 7 misli .. bu saatten sonra hisseyi övmek veya hissenize sahip çıkın demek insanları etkileyecegini düşünüyorum şahsen vebal almamak için inanın yazmıyorum bile yoksa işin teknik kısmı belli zaten destekler dirençler ezberlendi artık fakat ihlas grubu tüm ezberleri tersten bozma özelliğine sahip oldugunu unutmamak lazım .... insanların canı yanmış hemde gerçek anlamda canı yanmış bu stresi kaldıramayıp canından olan arkadaşımız vardı burada ne çabuk unuttuk siz sakin olun hakaret etmeyin filan diyorsunuz bırakın insanlar istedigi şekilde duygularını döksün ..duygularını dökmek demek illa hakaret anlamında değil ... forumda biraz fazla vakit geçirmiyormusunuz bir kamu hukukçusu olarak kendi ifadenizle öyle yazmışsınız ona istinaden yazdım ..... hadi biz boş gezenin boş kalfasıyız istedigimiz zaman yazıyoruz çiziyoruz işimiz gücümüz yok ....
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Sayfa 538/907 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •