sn mercury59 çabanýzý anlýyor ve takdir ediyorum fakat bu þelilde de hisseye yardýmcý olamazsýnýz ki bu çabanýzý 20 kuruþlarda gösterseydiniz o zaman daha da takdire þayan bir hareket olurdu fakat þimdi dibinden bu yana zirvesini 1.40 yapmýþ tam 7 misli .. bu saatten sonra hisseyi övmek veya hissenize sahip çýkýn demek insanlarý etkileyecegini düþünüyorum þahsen vebal almamak için inanýn yazmýyorum bile yoksa iþin teknik kýsmý belli zaten destekler dirençler ezberlendi artýk fakat ihlas grubu tüm ezberleri tersten bozma özelliðine sahip oldugunu unutmamak lazým .... insanlarýn caný yanmýþ hemde gerçek anlamda caný yanmýþ bu stresi kaldýramayýp canýndan olan arkadaþýmýz vardý burada ne çabuk unuttuk siz sakin olun hakaret etmeyin filan diyorsunuz býrakýn insanlar istedigi þekilde duygularýný döksün ..duygularýný dökmek demek illa hakaret anlamýnda deðil ... forumda biraz fazla vakit geçirmiyormusunuz bir kamu hukukçusu olarak kendi ifadenizle öyle yazmýþsýnýz ona istinaden yazdým ..... hadi biz boþ gezenin boþ kalfasýyýz
istedigimiz zaman yazýyoruz çiziyoruz iþimiz gücümüz yok ....
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer Ýmleri