Haber Detaylarý: https://www.savunmasanayist.com/asel...-devam-ediyor/
Aselsan güzel kar açýkladý , badem robotu sabahtan beri bize saldýrmasýndan belli idi .
Bakalým badem spor ne kadar fiyatlayacak.
vur kaç :)
Printable View
Haber Detaylarý: https://www.savunmasanayist.com/asel...-devam-ediyor/
Aselsan güzel kar açýkladý , badem robotu sabahtan beri bize saldýrmasýndan belli idi .
Bakalým badem spor ne kadar fiyatlayacak.
vur kaç :)
bakýn bu beyinsiz troll bu ülkede yatýrýmlarý olan içinde yüzbinlerce Türkün çalýþtýðý üretimin Türkiyede yapýldýðý firmalarý boykota çaðýrýyor
ama esas beyinsizliði saofi firmasýnda yapýyor
þu anda ülkede olan tek grip aþýsý vaxigrip tetrayý biz fransadan alýyoruz
Ruhsat sahibi:
Sanofi Pasteur Aþý Tic. A.Þ.
Üretim yeri:
Sanofi Pasteur SA
2 Avenue Pont Pasteur
F–69007 Lyon-Fransa
Vaxigrip tetra (Sanofi Pasteur) nerede üretiliyor?
Vaxi Grip Tetra Fransa'nýn Lyon kentinde üretilmektedir.
bu gerizekalý beyinsiz ve ahlaksýz trol boykot için sanofi firmasýný yazýyor buraya
12 vadede tek satýcý neredeyse merkez...
7.2 lere hoþgeldik tekrardan
7,5-6 arasý yýl son beklentisi varsa ok paçalla
yok gene piyasya likidite veriyorsa
9+ oluruz artýk aralýða
https://i.hizliresim.com/SUYJk9.jpg
tlref geriliyor -0,5 buradan da dalabilirler...
iyi patlatýrlar milleti
Daha önce de yazmýþtým olaydan habersiz olanlara, hem covid parasý alýp, sonra da istifa edenlere karþýyým diyenlere (Yanlýþ hatýrlamýyorsam Vincent idi).
Saðlýk personeli pandemi bahanesi ile köle durumuna getirilmiþtir. Hem çalýþma koþullarý aðýrlaþmýþ, hem de çalýþnma süreleri uzamýþtýr. Verildiði iddia edilen para da bu iþin yükünü çekenlere deðil, yandaþ yönetim kadrolarýna aðýrlýklý olarak gitmekte, diðerleri komik ek ücret almaktadýr. Bunun karþýlýðýnda istifalar ciddi derecede artýnca, tüm özlük haklarý ellerinden alýndý saðlýk personelinin.
Bu iktidar kadar çalýþma kesime zarar veren bir iktidarý yaþamým boyunca görmedim. Sadece 1980 cuntasýnda lanet Evren saðlýk personelinin özlük haklarýný ciddi derecede budamýþtý. Bunlar ise üzerine tüy dikti.
Lenovo P1a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Muthis bilancolar var Gercek bir ralli icin cok umutluyum tek sartim tek risk malum sahis
ve bu adam ikide bir buraya geliyor sanofiyi boykot edin renoyu boykot edin diyor
ugün lacoste ye girdik
arkadaþ tþört bakýyordu
bende tezgahtara þaka olsun diye siz fransýz markasý deðilmisiniz dedim tezgahtar dolmuþ patladý
abi neredeyse herþeyi türkiyede üretiyoruz çalýþanlarýn hepsi Türk ve birileri lacosteyi boykot edin diyor
biz ne oalcaðýz zaten iþler düþtü dedi
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
28d
Fransa Ticaret Bakaný Franck Riester:
"Bir sonraki Avrupa Konseyi toplantýsýnda, Türkiye ile güç dengesini güçlendirmeyi saðlayacak kararlar almak zorunda kalacaðýz."
Dünyada ve bizde þuanda türbün siyaseti mevcut.:)
Mesela uygur Türklerine yapýlanlardan dolayý ABD de senetörler Çine yaptýrým uygulanmasýný dile getiriyor.
Biz ne yapýyoruz .
batýrdý Ülkeyi a.k. partisi...
Fransa her hamle yapýp baþarýsýz olduðunda almanyanýn gücü pekiþiyor.
Macron’dan beklenti iþ gücü piyasasýnda reformdu.
Yanýna amerika gidince ortadoðuyu yönetme isteði geldi. Ama peygambere hakareti savunan adam nasýl ortadoðuyu yönetir bilemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
usd mi shortlasam diye ciddi ciddi dusunuyorum !
spotta 8.30 ve ustu olursa ciddi ciddi dusunuyorum acikcasi
birseyler fazladan hizli gelismis duruyor
kisa vadeli asagi yönlü bir tepki gelebilir ?? mi
grafiklerle hic ilgilenmiyorum
yatýrým tavsiyesi degildir
Dün yazdým okumadýn galiba
Yada yorumluyamadýn
Dolar topiðe yazdýydým dün gece
Avrupa Çin tehdidini göðüsleme için gerekirse , bizim dindaþlarý yani muslumanlarý karþýsýna almaya hazýr
Çinin kudreti kýrk elli kat fazla bizim gücümüzden
Bizden gelebilcek düþmanlýðý takmýyolar dahi
Diye tahminledim
bu yönetici kadro kaldýkça TL deðer kaybetmeye devam eder.. aklý olan paydasýnda TL olan hiçbir þeyi shortlamaz...
Onu diyoruz ya iþte, kâr ettik sayacaklarý mertebede deðildi mallarý ).. Yoksa mal iyi kötü herkeste olabilir, esas olan miktarý, dengesi..
Fýrýl fýrýldaklarýný dönderttik ya kaç sezondur. Çoðu zaman halleri böyle yani, trendy çýkarkende düþerkende..
Buyursun kutlasýnlar yine )
Ben spotta baya mal aldým. O nedenle Viop da flat geçtim 1259 maliyetlenmistik ortalama 1270 kapattýk biraz zarar var spotta zirveden geri geldik aslýnda güzel nakite geçmiþiz ama tekrar alýrken zamanlama hatamýz oldu ama elimdeki kaðýtlara gelen bilancolara bakýyorum piþman deðilim daha düþse de piþman olmam yapacak bir þey yok. Haklý olalým da varsýn para kaybedelim nasilsa bir gün çýkar zarar.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
basabilirler bir 30 40 kurus
sonu öteler birþey deðiþmez
https://invst.ly/slz29
9 aylýk aþaðýdan geliyo 1 aya 7.53 filen
hoplasalar zýplasalar 50-60 kuruþ marjinleri var..
keyifleri bilir. dümen onlarda..
>>>>>>>>>>>>
BÝM, Türkiye'ye yüzde 90 vergi getiren Fas'tan ve Mýsýr'dan çýkmayý gündemine aldý
BÝM, Mýsýr ve Fas’taki yatýrýmlarý için stratejik opsiyonlarý gözden geçireceðini açýkladý.
Þirketten Kamuyu Aydýnlatma Platformu’na yapýlan açýklamada Fas ve Mýsýr’da gýda perakende sektöründe faaliyet gösteren iþtiraklerle ilgili olarak stratejik opsiyonlarýn araþtýrýlmasý ve deðerlendirilmesi amacýyla Ýcra Kurulu Üyesi ve Mali Ýþler Baþkaný Haluk Dortluoðlu yetkilendirildiði belirtildi.
Açýklamaya göre iki baðlý ortaklýðýn toplam cirosu þirket konsolide cirosunun yüzde 6,3’üne tekabül ediyor.
Fas geçtiðimiz günlerde Türkiye’den 1200 ürüne yönelik yüzde 90’a ek vergi getirmiþti.
Spot pastalar U dönmüþ çok ümitvar yeþillik..
Þimdi ben tahmin olarak þunu öngördüm
Koronella vürüsüynen dünya ehonomisi ufalýrkene
Ortalýkta gezinen zayýf cýlýz çelimsiz Avrupa þirketleri yaðýz Çin þirketleri tarafýndan yutulmasýn diye
Bi ýrkçýlaþtýrýlma politikasý güdülüyo
Ana sebep para
Ama kullanýlýyo olunan avrupada yaþýyýp oranýn yerlisi olmuyan halklar
Önce altyapýyý örüyon
E fýransa da yabancý hangi halklar var
Yani kýzým saða deyyom gelinim sen anna muhabbetioluþturulan þey
Umarým þimdi oldu
Olmadýysa tekrarlýyamam valla
Vw aracýn çinde olmasý peynir ekmek gibi satýlmasý istenen durum zate
Herkes malýný satýp paraya tahvil etmeye çalýþýyor
Avrupalý kendi içine
Çin istilasý istemiyor
Bunu da elysee sarayýna farklý kültürlerin hoþ olmuyan karikatürlerini lazer ile yansýtarak
Önce ima ediyor - yabancý kültürlere hoþ bakmýyoz deyip
Ýlerdede alenen belirtcek
Adamýn kendi memleketi ve kendi stratejisi - hoþ olmasa da