Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Daha acı ve trajikomik birşey söyleyeyim. Hani şu covid hastalarına bedava verilen ilaç var ya hidroksiklorokin. İşte o da Sanofi'nin
    ve bu adam ikide bir buraya geliyor sanofiyi boykot edin renoyu boykot edin diyor
    ugün lacoste ye girdik
    arkadaş tşört bakıyordu
    bende tezgahtara şaka olsun diye siz fransız markası değilmisiniz dedim tezgahtar dolmuş patladı
    abi neredeyse herşeyi türkiyede üretiyoruz çalışanların hepsi Türk ve birileri lacosteyi boykot edin diyor
    biz ne oalcağız zaten işler düştü dedi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ve bu adam ikide bir buraya geliyor sanofiyi boykot edin renoyu boykot edin diyor
    ugün lacoste ye girdik
    arkadaş tşört bakıyordu
    bende tezgahtara şaka olsun diye siz fransız markası değilmisiniz dedim tezgahtar dolmuş patladı
    abi neredeyse herşeyi türkiyede üretiyoruz çalışanların hepsi Türk ve birileri lacosteyi boykot edin diyor
    O zaman biz safız aynı ürünü yapabilecekken adam vergi ödüyoruz. Marka=vergi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Erikli su da sahiplik olarak %100fransız ama katma değer olarak %99 yerlidir heralde

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ugün lacoste ye girdik
    arkadaş tşört bakıyordu

4.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Erikli su da sahiplik olarak %100fransız ama katma değer olarak %99 yerlidir heralde
    Hocam Erikli su Nestle' ye ait, Nestle' nin merkezi İsviçre'de ancak çok uluslu bir şirket.
    Biilmeden konuşmayın, iyice öğrenin önce..

Saygılarımla

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by trsenatese Yazıyı Oku
    Hocam Erikli su Nestle' ye ait, Nestle' nin merkezi İsviçre'de ancak çok uluslu bir şirket.
    Biilmeden konuşmayın, iyice öğrenin önce..

Saygılarımla

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biliyorum nestle olduğunu, Benim kaynak tobb.

http://sanayi.tobb.org.tr/yabanci_se...e2.php?ulke=33

Nestle çok uluslu olup nestle waters paris genel merkez olunca onu seçmişlerdir. Muhtemel
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nestl%...rs?wprov=sfla1

Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Biliyorum nestle olduğunu, Benim kaynak tobb.

http://sanayi.tobb.org.tr/yabanci_se...e2.php?ulke=33

Nestle çok uluslu olup nestle waters paris genel merkez olunca onu seçmişlerdir. Muhtemel
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nestl%...rs?wprov=sfla1
    Eker’inde %50si fransızmış. Sayende öğrenmiş olduk. Bence bu listeyi fransa ermenileri ile paylaşın yanlışlıkla fransız markalarını boykot listelerine koyuyorlar.

O egeli ben değilim

7. Üretim yapanı boykot etmek doğru değil bence ama su da Ben saka suyu tercih ediyorum o da japonların gerçi

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Eker’inde %50si fransızmış. Sayende öğrenmiş olduk. Bence bu listeyi fransa ermenileri ile paylaşın yanlışlıkla fransız markalarını boykot listelerine koyuyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ugün lacoste ye girdik
    arkadaş tşört bakıyordu
    Çoğu kimse bilmez, memleketlim oldukları için biliyorum, Türkiye'deki Lacoste, Eros, Swatch, Burberry, occassion ve daha pek çok lüks eşya gurubunu Eren holding üretiyor, kendileri Bitlis'in yerli ailelerindendir yani Türk'türler.

Çok hayırsever bir ailedir. Bitlis üniversitesinin adı da zaten Bitlis Eren üniversitesidir. Üniversitenin çoğu bina ve fiziki malzemelerini bu aile yaptırdı. Memlekette daha pek çok okul, yurt, kamu tesisi, öğrenci bursu gibi sayısız hayır hizmetleri var.

Gerçi 15 yıl kadar önce hanımın su alan Swatch marka saatini biraz zorla değiştirdikleri için aramızda biraz anlaşmazlık olsa da, Allah razı olsun, 35 yıl kadar önce 11-12 yaşında yurtta kalan bi öğrenciyken tüm yurt öğrencileri gibi ben de onların gönderdiği Eros marka iç çamaşırlarını giyerdim. Bitlis valiliğinde çalışan kamu görevlisi yakınım olduğu için kendi gözlerimle görürdüm, fakir öğrencilere ve vatandaşlara Lacoste marka kıyafetler gönderirlerdi. (Yalnız bu yardım amacıyla gönderdikleri kıyafetlerdeki timsah [emoji246] logosu sökülmüş olurdu)

Ayrıca bunu da mutlaka eklemem gerekiyor. Bu Eren holding öyle siyasetle büyümüş yada geçmişte siyasetten nemalanmış yada şuanda siyasetten nemalanan bi şirket değil. Siyasette yer almazlar, hep siyaset üstü çalışırlar. Dişleriyle tırnaklarıyla bugünlere geldiler. Memlekette nerede bi hayır hizmeti olsa yada nerede bir ihtiyaç çıksa ilk koşanlardan biri bunlardır.

Şahsen bunlara ve bu tür Türkiye'deki Türklerin bizzat kendi elleriyle ürettikleri ve sattıkları marka ve ürünlere konacak bir boykotun, arka planda pek çok hayırlı hizmetleri engelleyeceği ortada.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •