Başkanım Ankara öyle olabilir, doğrudur illaki. Aslında Ankarada yaşadığımdan öyle olmasını da umut ediyorum.
Ama diğer iller ile devamlı görüşüyorum, ilk elden bilgi sahibiyim. Son 2 haftada %40 artan sayılar var, hastaneler full. Ve Başhekimlerin hepsi umutsuz, daha kötü olacak derler. Umarım olmaz tabii.
İmam Hatipte hadis, kelam öğretecek adamı gel CB yap..
Saraya da 5 milyar TL harçlık ver..
Ne gelirse başımıza azdır!
Dövizin çok ani oynaklıklar olmadığı sürece artması beni rahatsız etmiyor,varsın çıksın..ama faiz enflasyonu geçmemeli..faiz artarsa ekonomi durur,işsizlik artar...kasımda da aynı kalmalı faiz.
ohooo işimiz var....
mesela beni de rahtsız etmiyor...
ama 9 filen olursa markeettten beslenmek yerine
15 Kg Pro Plan kuru mama daha besleyici ve sağlıklı olur..
banglades olmuyoruz
alım gücü bakımından gezegenin en dibi oluyoruz.
İşşizlik faizden artmıyor...
ama başka şeyler artacak...
mesela hapis süresi/ (mal/asgari ücret) rasyosu...
yüksek kur yüksek faiz işşsizlik yüksek suç yüksek sefalet
her alanda pik....![]()
6-ile 7 lira arasında mb kimlere dolar sattı
Asıl vurgun orda
Kasayı boşaldı resmen
6,85 seviyesinde 1 ay süreyle sabit tutularak ülkeden çıkmak isteyen yabancı yatırımcıya kısmen ucuz sayılacak seviyeden dolarları verildi.
adam zaten borsadaki kağıdı çok ucuza satmış yani fazla kar etmemiş. hatta zarar yazmış.
bir de üstüne pahalı dolar alıp alıp ülkesine giderse bir daha o yabancı ülkeye gelmez.
haliyle adamı ülkesine gönderdirken uygun bir dolar kuru ile maliyetlendirmek gerekiyordu. ve 6,85 seviyesi 1 ay öyle tutuldu.
benim o dönemden çıkardığım sonuç bu. yanlışım varsa ya da eksik ise tamamlayın![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Yer İmleri