166 dan 167 ye depti.....bakalım 160 ı görünce depebilecek mi....
ayu kardeşlerm çok zayıfladı biraz yağlanması lazım ortalama yapsınlar oralarda
Printable View
bir sistemim en az 20 sinyalini görmek lazım..20 sinyalde isabet çok yüksekse,gelecek ilk 3-4 sinyalin isabetli olması %80 dir.
Benim amacım İnsanları korkutmak ve çaresiz kalacakmış gibi bir hissiyat vermek kesinlikle değil hep birlikte ÖĞRENMEK
insanları korkutan aslında piyasa değil kendinize olan güven eksikliği .
Disiplin ile hareket edebildik mi sorunu aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Kendinize bir iyilik yapın ve sadece kendinize ait sistem ve rakamlara riayet edin.
Ben teknikçi arkadaşların emeğine her zaman saygı duyarım ama temel göstergeler ,makro ekonomi ve tabii ki siyasi durumlar benim için en önemli göstergelerdir, zamanında her şey al verirken bir seçim lafıyla nasıl alt üst olduğunu gördük.
Bu yüzden" yok graf atmıyorlar, yok şu ,yok bu " demeye gerek yok...
Ayrıca atılan bazı grafların da kafasına göre çizildiği belli,lafım kimseye değildir ,kimse alınmasın
Kavga etmeyin GÜNEYSU gelirse paket tatile gönderir :kahkah:
Paylaşımlarınızı yapın , kimse kimseye laf sokmasın yeter.
Kimse kimseyi okumaya mecbur değil RED butonu elinizin altında.
Kolay gelsin.:hn: sakinleri.
Adam dün akşam gelmiş yonca 5 olur demiş , diğeri gelmiş 7-8 ay düzeltme başlar demiş bunları topikte neyini eleştirecez:)
Her düşüşte ve her yükselişte bu vatandaşlardan her zaman topiklerde bulursunuz.
Gübre ile ne oynadılar arkadaş, çıkarken de düşerken de korkudan yaklaşamıyor, sadece izliyorum.ama ne para dönüyor be!
Oradan gelen karla azıcık havacılara destek olsa bari, bi 4% artı yaptırsa :)))))
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
vadeli de 1654 altına sarkmadıkça sıkıntı görmüyorum asıl ivmeyi 1663 üstünde kalarak yapar..!!
bu da benden gelsin grfaiksiz..!!madem grafik sıkıntı oluyor..!!
Son Dakika!
05.01.2021
Oxford Üniversitesi’nden korkutan uyarı:
Güney Afrika’da ortaya çıkan ve
İngiltere’deki mutasyondan daha tehlikeli olan koronavirüs türüne karşı aşılar etkisiz kalabilir.
Yeni tehlike Güney Afrika mutasyonu
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/yen...syonu-41706131
Naçizane düşüşteki en büyük indikatörüm "battık daha da batacağız diyenler " yükselişte ise uçuyoruz daha da acaip uçacağız" diyenlerdir..
şimdi ki furya nedir asıl kanal istanbul..daha önce de oyakc ekgyo..
yan kağıtlarda da tektu ihlgm de yazdık grafik paylaşmadık..!!
bakalım buralardan ekmek yedirecek mi..!!!
işlem hacmi ihlgm ninde olması manidar.!!!
yapı kredi bankası ve garan akbank da da güzel savaş dönüyor..!!
vakıf o keza sıkıcı ve yavaş..!!!şişeden de bir istediğimiz ivmeyi yakalayamdık.!!
en çok artanlarda bist 30 görmek dileğiyle..!!
yapıltır gelsin ülke bazında düşersek sebebi AFRİKA olur..:halay:
https://www.tradingview.com/x/v2KtGFIh/
güney afrika bu haberi YANLI ANLAMIŞ GALİBA..
adamlar tavan tavan.!!!
Kanal istanbul ist için intihar projesidir..Ekolojik bir felakettir..
Barajlar yüzde 20 nin altına düşmüş durumda..
Bu yaz susuzluk var..
1993 94 lerdeki susuzluğu yaşayan hatırlayan var mıdır bilmiyorum ama
çok afadersiniz sıç.. zaman sürahiden su dökerek en azından kokusunu götürme çabası nedir çoğu insan ya unuttu yada hiç görmedi bile..
Çamaşır makineleri bulaşıl makinelesi susacak..Yıkanacak su bulamayacaksınız..Islak mendil kullanan vardı 90 larda..
Kanal ist. u savunan adam gözümde rant çı çevre katili birisidir..Çok açık söylim..
Bu işin şakası yok..
Adamlar rahat demek ki. Oh, Avrupadan kurtulduk diye seviniyorlardır :)))
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xu100 bist100 1482 üstünde gün içi işlem gördükçe bir problem görmüyorum..!!özellikle saatlik bazda..!!!
bu arada en çok işlem hacminde daha primlenmeyen patron baskısı altında kalan kağıtlar ilerliyor ve gidiyor..!!
bu kıstas önemli..!!neden ...!!
hani ucuz kağıt yoktu..!!
Mevzu belli. Çakallar gergin...
akşam seansında voba 1750 puan basan.(gcm menk özellikle) nerdesiniz.size bu halkın ihtiyacı var yine gelin.yine basın.millete para kazandırın.
sosyal medyada da bir kaç senet hakkında cevaplar verdim ihlasın senetlerinden olan bu senet daha bir sene olmadan 1 e 3 kazandırmış neredeyse bulaşmak tehlikeli değil mi?
https://i.hizliresim.com/RsZNnJ.png
hocam 20 sinyal 20 indikatör mu demek..!!
çok yav..!!
benim sistem 3 lü artı formasyon ve trendler var..!!
sistem altı ve üstü diye bir algom var üstünde geriye dönük çizmeye başlarım altında da olgunlaşmasını beklerim gerçi u işlemde spotta yapınca rahat oluyor 20 sinyal çok be abi..
3 lü sistemim de toplamda ayrı ayrı 10 indikatör birleşimi mevcut ..!!genelde paralel..!!
bu yüzden sistem altı üstü diye bakmak zorunda kalıyorum..!!
ben bunun hareketinin bittiğini düşünüyorum ama gyo larda ekgyo dan sonra tetikleyen bu oldu..!!
orta uzun vade de bu hissenin bekleyeni çoktu..!!!elinde olup..!!
şimdi işgyo vagyo ve yapının kilerinde oransal olarak bunlara yetişmesini bekleuen çok..!!
bu enstruman dışında banka finansalları da istenileni vermedi sekfk hariç..!!
Güzel kardeşim en son seni savunmuştum... Pişman ettin beni... Şuan da sen algı yapan tarafa geçtin... Az kıs sesini... Derdini anlat sonra da bırak başkaları da yazsın... Günde 10000 mesaj atıp ölümüne fikrini dayatma insanlara... Az makul ol... Öpüldün...
Borsada küçük kağıtlara açığa satış yasağı gelmeden borsa düşmez ..
Malın hepsini toplamış adam..
Satmıyor..
Satış olmadan Nasıl fiyat düşecek..
İstediği fiyatı da çekiyor..
Peki ben mal almak istiyorum..
Fiyat düşmüyorsa nasıl alacam..
Açığa satış karşıtı her adam borsa cahilidir kısa yoldan köşe olma derdindedir..
Sağda solda borsa yaygınlaşmalı uzun vade temettü diyorsa bilin ki yalan söylüyordur..