Sayfa 585/1001 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    yapıltır gelsin ülke bazında düşersek sebebi AFRİKA olur..

güney afrika bu haberi YANLI ANLAMIŞ GALİBA..
    adamlar tavan tavan.!!!
    Bu tür haberler yeni parasal genişleme beklentisi yaratıp borsaları coşturmaz mı?

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bakalım buralardan ekmek yedirecek mi..!!!
    işlem hacmi ihlgm ninde olması manidar.!!! ..!!
    sosyal medyada da bir kaç senet hakkında cevaplar verdim ihlasın senetlerinden olan bu senet daha bir sene olmadan 1 e 3 kazandırmış neredeyse bulaşmak tehlikeli değil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bir sistemim en az 20 sinyalini görmek lazım..20 sinyalde isabet çok yüksekse,gelecek ilk 3-4 sinyalin isabetli olması %80 dir.
    hocam 20 sinyal 20 indikatör mu demek..!!
    çok yav..!!
    benim sistem 3 lü artı formasyon ve trendler var..!!
    sistem altı ve üstü diye bir algom var üstünde geriye dönük çizmeye başlarım altında da olgunlaşmasını beklerim gerçi u işlemde spotta yapınca rahat oluyor 20 sinyal çok be abi..
    3 lü sistemim de toplamda ayrı ayrı 10 indikatör birleşimi mevcut ..!!genelde paralel..!!
    bu yüzden sistem altı üstü diye bakmak zorunda kalıyorum..!!

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sosyal medyada da bir kaç senet hakkında cevaplar verdim ihlasın senetlerinden olan bu senet daha bir sene olmadan 1 e 3 kazandırmış neredeyse bulaşmak tehlikeli değil mi?

ben bunun hareketinin bittiğini düşünüyorum ama gyo larda ekgyo dan sonra tetikleyen bu oldu..!!
    orta uzun vade de bu hissenin bekleyeni çoktu..!!!elinde olup..!!
    şimdi işgyo vagyo ve yapının kilerinde oransal olarak bunlara yetişmesini bekleuen çok..!!
    bu enstruman dışında banka finansalları da istenileni vermedi sekfk hariç..!!

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    xu100 bist100 1482 üstünde gün içi işlem gördükçe bir problem görmüyorum..!!özellikle saatlik bazda..!!!
    bu arada en çok işlem hacminde daha primlenmeyen patron baskısı altında kalan kağıtlar ilerliyor ve gidiyor..!!
    bu kıstas önemli..!!neden ...!!
    hani ucuz kağıt yoktu..!!
    Güzel kardeşim en son seni savunmuştum... Pişman ettin beni... Şuan da sen algı yapan tarafa geçtin... Az kıs sesini... Derdini anlat sonra da bırak başkaları da yazsın... Günde 10000 mesaj atıp ölümüne fikrini dayatma insanlara... Az makul ol... Öpüldün...

6.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    bir el atda 148400 bist100 ü parçaltıver ....eski topraksın oraya takılacaz biraz görünen
    Bastıkça alyor kaşar....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bu tür haberler yeni parasal genişleme beklentisi yaratıp borsaları coşturmaz mı?
    hiç bir fikrim yok hocam da arkadaş sürekli bir şeyler pompalıyor ..ben de yapılan haberin afrika üzerinde ne kadar şey ettiğini atmaya çalıştım..!!!
    bana boş geliyor devlet düzeyinde açıklama olmadığı zaman bu haberler..!!

8. Borsada küçük kağıtlara açığa satış yasağı gelmeden borsa düşmez ..
    Malın hepsini toplamış adam..
    Satmıyor..
    Satış olmadan Nasıl fiyat düşecek..
    İstediği fiyatı da çekiyor..
    Peki ben mal almak istiyorum..
    Fiyat düşmüyorsa nasıl alacam..

Açığa satış karşıtı her adam borsa cahilidir kısa yoldan köşe olma derdindedir..
    Sağda solda borsa yaygınlaşmalı uzun vade temettü diyorsa bilin ki yalan söylüyordur..

Sayfa 585/1001 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •