Çelik hocam kriptolar ile ilgili önerilerinizi nerede paylaşacaksınız?
Printable View
SON DAKİKA
Rusya, 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında Türkiye uçuşlarına kısıtlama getirdi
RUSYA
19:32 12.04.2021(Güncellendi 21:10 12.04.2021)
Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Koronavirüsle Mücadele Merkezi’nin Türkiye ile havayolu iletişimin 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurdu.
Golikova, Rusya vatandaşlarının sağlığını korumanın bir öncelik olduğunu vurgulayarak, tur operatörlerine Türkiye tur satışlarına ara vermelerinin önerildiğini ifade etti.
https://tr.sputniknews.com/rusya/202...rlandirilmasi/
TURİZMCİLER BU HABERLE ÇÖKTÜ ADAMLAR RESMEN :(
Hava yolları yine işler kesat olur
cümleten iyi akşamlar bu arada
İyi akşamlar Çelik hocam RHEAG da son günlerde epey bir yıpranma mevcut bendede epey bir miktar oldu stop seviyemede yaklaştı beklentiniz halen devam etmektemi acaba naçizane halen hedef 2-5 dolar aralığında mı yoksa hedeflerinizde bir değişiklik varmıdır acaba ?
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Yaptığınız hayırları ibadetleri alah kabul etsin
Bist %0,30 düşerken hisselerin düşüşü
https://i.hizliresim.com/ONRimr.jpg
forumda özel mesaj sistemi diye bir şey var, özel işlerinizi özelden yazın.
telefon numaralarınızı foruma yazmayınız,
Telegram olayı forumu bitirdi
Çelik hocam şu mecraya geçmeseydiniz keşke
çelik hocam özelden telefonumu yazmıştım ama ekleyemediniz daha galiba
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam polhonun durumu ne olur acaba
Yada endeks ne yapar Esma hanım destek direnç nerelerdir böyle bı anda bıçak gibi kesildi vallahi buralar :thumbdown: :wu:
Evet ne burada bi yorum var ne gruba girdik kaldık ortada bundada vardır bi hayır
Evet biliyoruz, onunla birlikte bu forumda çoğu paylaşım yapan kişinin emeği oldu. Bilgilerinden istifade ettik. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Hepsinin emeğine sağlık olsun. Herkese açık forumda bütün bilgi paylaşımı birden durup Telegram işi çıkınca insan şüpheye kapılıyor. Ben o tür gruplara katılmayı doğru bulmuyorum.
Bu güne kadar forumda neye katıldınız da bir kalemde suçluyorsunuz?
Çelik hoca başta olmak üzere birçok arkadaş bu forum sayesinde insanlara faydalı oldular.Açıklamaları görmezden gelip insanları suçlamayın.Buradan da aynı şekilde paylaşım yapılmaya devam ediliyor.
Endexte 2 direnç var günlükte 1422 ve 1426 buralarida MB sonrası geçeriz diye düşünüyorum sonrasında 1500 hedef görünüyor
Celik hocam bilgi siz paylaştıgınız yer size kalmış beim yorumum kendime zerre bilgim nereye bakacağımı bilmediğimden yazdım . Sayenizde 3 5 kazandık allah razı olsun. Neolursa olsun sizin hakkınızda kötü yazmam kırdıysam kusura bakma
KardemirA ve nthol yarın takip ediceklerim Ytd
Günlük kripto takip
Reefbusd
Rvnusd
Xlmusd ytd
sitede bir sıkıntı var sanırım 2 sayfa ileri gecemedim
dgdbtc şu an cok uygun haftalık olarak YTD
Çelik hocam telegram işini bırak buradan devam edelim.
buradan soruları cevaplamaya calışıcam sohbet edeceğiz sonuç itibari ile yıllık listemiz burada mevcut ve listemin arkasındayım ucuk kacık pirimli hisselerden uzak durma zamanı artık ucuz şirketler pirimlenecek
bu afyon ve oyak c akıbeti nedir hocam bekleyelimmi bıktık usandık hocam degerli yorumunuzu bekliyorum saygılar...
iyi geceler cümleten
çelik hocam, rheag maalesef bizi cok üzdü, aşırı düştü, halen düşmeye devam ediyor, stop da olamadık bundan sonra ne önerirsiniz
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi tatiller cümleten
İyi tatiller sayın hocam