Originally Posted by soner3535 bu afyon ve oyak c akıbeti nedir hocam bekleyelimmi bıktık usandık hocam degerli yorumunuzu bekliyorum saygılar... zaten istedikleri elinizdeki malları almak ve size bu sözü söyletmek amaçları sabredin inanın kazanacaksınız pes etmek yok
Originally Posted by celik comak zaten istedikleri elinizdeki malları almak ve size bu sözü söyletmek amaçları sabredin inanın kazanacaksınız pes etmek yok mecbur bekliycez hocam size inanıyorum tutmaya devam.nthol içinde tebrik ederim hocam güzel prim yaptı nakit olmayışından kaçırdık kısmet diyelim.hayırlı cumalar hocam..
çelik hocam, rheag maalesef bizi cok üzdü, aşırı düştü, halen düşmeye devam ediyor, stop da olamadık bundan sonra ne önerirsiniz ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by ahmet-74 çelik hocam, rheag maalesef bizi cok üzdü, aşırı düştü, halen düşmeye devam ediyor, stop da olamadık bundan sonra ne önerirsiniz ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. hızlı toparlanma bekliyorum cok aşırı satış yedi
iyi tatiller cümleten
İyi tatiller sayın hocam
Originally Posted by ACEMİ BORSACI İyi tatiller sayın hocam nasılsınız ?
Originally Posted by celik comak nasılsınız ? Çok şükür çelik hocam bugünlere sen nasılsın iyisindir inşallah .
Forum Rules
Yer İmleri