Aynı fikirleri gönulden paylaşıyorum saygıdeger ortagım biraz sabır yeterli olacak...
Printable View
Geçen sebe 12 kat gitti dendi bu sene 2 kat gider mi diye atladik aylar oldu gesancim 600 falan bari ol ya çok mu şey istedik
Arkadaşlar bilançodan sonra herhangi bir yönetim kurulu toplantısı oldu mu? Ben bulamadım. Bu bedelsiz mevzusu henüz ortada onay yok ama 2022 karının dağıtımı ile ilgili bir güncelleme gelebilir mi acaba?
Buradan açık açık söylüyorum yiyorsa yarın %7 üzerine kapatmasın. Hatta yiyorsa eksi kapatsın ya da yükseltmesin. Deliler gibi alırım. 17 Şubat'ta 200 TL iken 1 milyar 200 milyonluk ihale gelince. Depreminde etkisi sebebiyle. İki gün yatay seyretti. Sonra 290'a kadar yükseldi. O yatay seyrinde deliler gibi aldık. Açıkçası yarın sert yükselteceğini düşünüyorum. Bazı arkadaşlar kızabilir ama yükseltmezse hepimizin lehine buralardan toplarız biraz daha.
Bugün bir miktar eklemiştim tekrar , hareketleri çok yormuş olsa da görüldüğü üzere müthiş bir potansiyel barındırıyor, zaten o sebeple de pozisyonumu devam ettiriyorum ancak daha önce dediğim gibi diğer kardeş hisselere ağırlığımı kaydırmıştım. Yarın tekrar ağırlık arttıracağım, inşallah fırsat verir sabahtan :)
2022 yılını 250 milyon$ ciro ile kapatmıştık. Bugün attığı kap toplamı 53 milyon$ oldu. 1 günde geçen yılın %20si kadar iş. 2 yıl içerisinde şirketin gelebileceği yerleri tahmin edebiliyor musunuz :)
Hah işte kardeşim tahtacının yaptığı iş 3-4 aydan beri buydu.
Onun için sabır diyorum.
Yarın umarım güzel bir yükseliş yapar.
Yapmazsa....
Ben yine burada ekrana pek bakmadan çayımı yudumlayacağım.
Eninde sonunda yapacak.
Hele bedelsiz ve halka arzdan sonra ve gelen 1. çeyrek bilançosundan sonra şansı olmayacak.
Onun için park edip beklemekten başka çare yok.
2024 sonunu düşündüğümde tutucu davranmama rağmen hesapladığım fiyatlama çok yüksek geliyor ve beni korkutuyor.
Çay yudumlamaya devam. :whistling::whistling:
Bizi ne bekliyor 3 gün için? 1) nadir de olsa da yaptığı 2 tavan 3.gun +5 görüp salmak. 2) Yarın yüzde 8 leri test edip yüzde 4-5 arası kapayıp, Perşembe arz onay gelmezse cuma -4leri test etmek. Pzr de yatay eksi olmak. 3) yarın yükseliş yapmak. Zor da olsa arz onay ve tavanlar. Aslında ihtimallerin çoğunda kazanıyoruz beklersek. Tabii seçim dönemi geliyor endeks bir ileri 2 geri al sat da çok az meblağ ile yapılmalı mi
burda tahmin eden arkadaşların oldugunu biliyorum sabredemeyen veya sabırsızlar döküldü...belki hisse3-4 aydır aynı yerde dolanıp duruyor ama 1,5 senede de geldigi nokta müthiş...bugunkü kaplar yatırımcıya ekstrem morel oldu pasta buyuk ve tatlı sabreden kazansın...
Astordan alfasdan goknr dan nerden olursa olsun gelsinler. Ne kadar çok gelen olursa o kadar iyi. Tahtaci bu kadar kişiye mal vermeye kalkamaz. Versede artik 250 den geri alamayacağını biliyordur herhalde. Yüzde 20 30 yukselsinde isteyen 350 den geri versin isteyen tutmaya devam etsin. Ama kimse bekleyip bekleyip 350 den trene atlamaya kalkmasin. Sonrasi çok stresli olabilir
Aynen ya bence çoğu hisse şişti yani enerji ve arz hisseleri. Gesan ise kaplar ile çok dikkat çekti. Yüzde 5 altına salarsa kaptırır gibi duruyor. Bakalım ne yapacak. Bence de yüzde 8 açıp yüzde 6 -10 arası 3 saat takılıp tavan yapsın. Çok uzun zaman oldu tavansiz. Sonra 325 falan olsun
Ama kapanışa göre salarsa demek ki arz onayı gelmemiş ve buunu bahane edip cuma salacak demektir ona göre taktik yaparim artık essek değilim hep aynı :)
gesanlarin tamamini satip astor fullemistim. ordaki karlarla gesana giris yaptim mesela ben. boyle dusunenler vardir. astor ve gesan cok guclu iki sirket
gesan surekli kap atip is aliyor. ekstra tavan olacak durum yok gibi ama bakalim
Girişim Elektrik, Arazi Öztüketim GES yapılması hususunda anlaşmaya var...
bizim tahtacı gene cimri davrandı...
Gesan in sorunu siyasi. bedelsiz ve halka arz onaylanmiyor iste malesef. astor eupwr den sonra basvurdu. gesanin baskilanmasi bundan sadece baska bisey yok
her yukseliste mal satiyorlar. e madem biz de oyle yapalim. bi anda gerilwrse yerine koyariz. ytd
Yüzde 15 sattim ben. Düşerse alırım çıkarsa kalan ciksin
citi 2.223.380 olmuş takası..
2.5m na az kaldı bakalım neler olacak.
info 129k ya çıktı alımları enteresan işler kalıcı olur umarım.
Astor ele verecek artık 1 ayda yüzde 150 çıktı. Bizi aşağı mi çeker yoksa ordan çıkan bize gelir mi
info 112k düştü alımları 690bin zarar gösteriyor işlemleri :kahkah: satan mı haklı alan mı :)
Geçen seneki cironun 4 te 1 i kadar iş tek günde…
1 mlyr dolar olurmu acaba sene sonu..