Sayfa 581/898 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7178 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Sevgili Gesan'lılar.
    Hep diyorum gelecek parlak.
    Sadece sabır etmek lazım.
    Bu ihalelerin bu yıl alınacak olanların küçük parçaları olduğunu düşünüyorum.
    Yurtdışı ve yurtiçi güzel olacak bu sene.
    Beklediğimiz ciroyu belki de katlayacağız.
    Sadece sabır göstermek lazım.
    Ben ekranı kapatıp çayımı içiyorum.

Şu haberi bir okuyun. Beklenen ciro üzerine ne kadar katkı gelir buradan sizce ?

https://yesilekonomi.com/depremin-en...erinde-olacak/

Copy/paste yaparak okuyabilirsiniz.
    Aynı fikirleri gönulden paylaşıyorum saygıdeger ortagım biraz sabır yeterli olacak...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Geçen sebe 12 kat gitti dendi bu sene 2 kat gider mi diye atladik aylar oldu gesancim 600 falan bari ol ya çok mu şey istedik

3. Arkadaşlar bilançodan sonra herhangi bir yönetim kurulu toplantısı oldu mu? Ben bulamadım. Bu bedelsiz mevzusu henüz ortada onay yok ama 2022 karının dağıtımı ile ilgili bir güncelleme gelebilir mi acaba?

Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    2.224. 602
    Akşam bakmadım açıkçası ama iyi lot gelmis sanirim globalin alımları virman geldi. Bir inceleyelim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bilançodan sonra herhangi bir yönetim kurulu toplantısı oldu mu? Ben bulamadım. Bu bedelsiz mevzusu henüz ortada onay yok ama 2022 karının dağıtımı ile ilgili bir güncelleme gelebilir mi acaba?
    Daha bir haber gelmedi ama akşam smrtg kar payı dağıtmayacak haberi geldi aynı şekilde bizde de olmayabilir.

Yatırım yapsinlar vermesinler ama sembolik olarak verseler bir süreklilik arz ederler.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Geçen sebe 12 kat gitti dendi bu sene 2 kat gider mi diye atladik aylar oldu gesancim 600 falan bari ol ya çok mu şey istedik
    Ortak çok haklısın.. bizim vade uzun maliyet düşük 4 aydır yatakta sinirlenip duruyorum sen daha haklisin.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Daha bir haber gelmedi ama akşam smrtg kar payı dağıtmayacak haberi geldi aynı şekilde bizde de olmayabilir.

Yatırım yapsinlar vermesinler ama sembolik olarak verseler bir süreklilik arz ederler.
    Bir ihtimal bu bedelsiz miktarı artırılabilir mi sonradan şeklinde aklıma bir soru geldi sasada olmuştu. Herneyse artık bedelsiz onaylansa da yolumuza baksak.

8. Buradan açık açık söylüyorum yiyorsa yarın %7 üzerine kapatmasın. Hatta yiyorsa eksi kapatsın ya da yükseltmesin. Deliler gibi alırım. 17 Şubat'ta 200 TL iken 1 milyar 200 milyonluk ihale gelince. Depreminde etkisi sebebiyle. İki gün yatay seyretti. Sonra 290'a kadar yükseldi. O yatay seyrinde deliler gibi aldık. Açıkçası yarın sert yükselteceğini düşünüyorum. Bazı arkadaşlar kızabilir ama yükseltmezse hepimizin lehine buralardan toplarız biraz daha.

Sayfa 581/898 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •