Hocam,orta banda kafa atarmıyız bugün?
Printable View
Üstad aynen böyle düşünüyorum ben de..
Bir önceki mahkeme detayına bak birde son mahkemeye.. sanki farklı davalar özellikle bylock telefon görüşmesi kayıtlarının istenecek olmasının yeniden talep edilmesi nasıl bi olay bir türlü anlayamıyorum..3 veya 4 mahkeme öncesinin konusuydu bu.. hakim mi değişti ne oldu anlamak mümkün değil..sanki hiç bu konu gundeme gelmemiş gibi davranıyorlar.. hukukçu filan değiliz ama uzatmaya çalışmaktan başka birşey gelmiyor aklıma.. bu işin sonu galiba papaz davasinda oldugu gibi bir gece ansızın savcı hakim değişikliğine mi gider bilmiyorum.. eninde sonunda biz kazanacağız tabii.. hisse 2 liralardan 7 liralara sonuclanan mahkeme ile gelmedi..bilancolarin zman içerisinde oturmasindan ve rezervlerin ve potansiyelin fiyatlamasiyla geldi.. bu dogrultuda da devam edecek..
Aklimda tek bir soru işareti var daha önce de paylaşmıştım hatırlarsan.. eğer davada veya temyizde risk varsa yeni ruhsatları baska yandaş veya devlet yararina kurumlar olabilecekken niye koza ya versinler..
Buyur burdan yak şimdi:)
yaw bunlar varya hepsi birlik.su katılmamış oçları..ipek tam çıkacak dur diyor önce alanlar dökülsün..credit 180bin satıyor..alnusu,burgan ı mal almış..sonuna kadar sattırmaya zorlamadan olurmu hiç.
o creditde anlık herşeyi takip edip keyfine göre işlem yapıyor.yatfinansda.citide.
Kozaa 15 Dakikalık
https://resmim.net/f/wQc5O1.jpg