Sayfa 117/1527 İlkİlk ... 17671071151161171181191271672176171117 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Kozaa 30 dakikalık sistem:

Hocam,orta banda kafa atarmıyız bugün?

2.  Alıntı Originally Posted by BORDO MAVİ Yazıyı Oku
    Kozaldayım kozaaya geçmem mantıklı olur mu
    her ikisinde de zaman zaman işlem yapan küçük bir yatırımcı olarak edindiğim tecrübe "KOZAL uzun vadede değerlendirilebilir" , "KOZAA kısa vadede insanı rezil de edebilir vezir de"

Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Bu nasıl mahkeme anlamış değilim,,

Ortaya bir gizli tanık atıyorlar, taa maraştan, beklersinki çok önemli birşeyler söylecek ve tartışmaya gerek kalmayacak şekilde bu konu kapanacak. Gel görki gizli tanık şunu söylüyor annesi maraşta bir kaç fetöcü abla ile görüşmüş, bilmem falanca yerlere bağış yapmış..... Şaka mı yapıyorlar, bu mahkeme ipekleri mi aklamaya çalışıyor anlamadım. Bu kafayla türkiyede 80 milyon fetöcü çıkar

Daha önce adalet bakanı 2018 de tüm davalar bitecek demişti.... inadına sürüncemede bırakılıyor izlenimi oluşmaya başladı. Birde bakmaışız hakimlerde fetöcü çıkıp yargılanıyormuş belli mi olur.. tsk dan her gün 100-200 alıyorlar, daha 15.000 rütbeli olduğu iddiaları var... ne kadar doğru bilemem.
    Üstad aynen böyle düşünüyorum ben de..
    Bir önceki mahkeme detayına bak birde son mahkemeye.. sanki farklı davalar özellikle bylock telefon görüşmesi kayıtlarının istenecek olmasının yeniden talep edilmesi nasıl bi olay bir türlü anlayamıyorum..3 veya 4 mahkeme öncesinin konusuydu bu.. hakim mi değişti ne oldu anlamak mümkün değil..sanki hiç bu konu gundeme gelmemiş gibi davranıyorlar.. hukukçu filan değiliz ama uzatmaya çalışmaktan başka birşey gelmiyor aklıma.. bu işin sonu galiba papaz davasinda oldugu gibi bir gece ansızın savcı hakim değişikliğine mi gider bilmiyorum.. eninde sonunda biz kazanacağız tabii.. hisse 2 liralardan 7 liralara sonuclanan mahkeme ile gelmedi..bilancolarin zman içerisinde oturmasindan ve rezervlerin ve potansiyelin fiyatlamasiyla geldi.. bu dogrultuda da devam edecek..
    Aklimda tek bir soru işareti var daha önce de paylaşmıştım hatırlarsan.. eğer davada veya temyizde risk varsa yeni ruhsatları baska yandaş veya devlet yararina kurumlar olabilecekken niye koza ya versinler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,028
     Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Hocam,orta banda kafa atarmıyız bugün?
    Atması gerekiyor, şu ana kadar dünün tepkisini tam yapamadı....Hissenin adı Kozaa ... bir kaç saat sonraya asla belli olmaz ne yapacağı...

5. Buyur burdan yak şimdi

6.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Atması gerekiyor, şu ana kadar dünün tepkisini tam yapamadı....
    Teşekkür ederim..

yaw bunlar varya hepsi birlik.su katılmamış oçları..ipek tam çıkacak dur diyor önce alanlar dökülsün..credit 180bin satıyor..alnusu,burgan ı mal almış..sonuna kadar sattırmaya zorlamadan olurmu hiç.
    o creditde anlık herşeyi takip edip keyfine göre işlem yapıyor.yatfinansda.citide.
    en önemlisi dogru zaman.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,028
    Kozaa 15 Dakikalık

Sayfa 117/1527 İlkİlk ... 17671071151161171181191271672176171117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları