Tüm bilgiler ve kanunlar paylaşıldı. İsterseniz bunun kararını forumdaşlara ve konuyu takip edenlere bırakalım. Her konuda birbirimizi ikna etmek veya aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz.
Printable View
Yahu 4 TL de ayni seydi 5 TL de ayni sey 6 da ayni sey 7 tl de oldu
Adamlarin umurunda degil (Bu da gecer yahu)
Onlem alacak olan bugune kadar coktan yapardi
TUIK E gore bir onceki aya gore gida ve alkolsuz urunlerde fiyat artisi %0.06
Evet yanlis degil %0.06
Bu adamlar surekli bir seyler yapacagiz diye diye nisandan beri geciriyorlar.
TCMB den 4 ya da 5 puan artış bekliyorum. Stopaj avantajı da %2 civarı. Faizlerin yavaş yavaş %35-40 civarına çıkıp burada durulması teknik olarak beklentim.
Piyasa ile inatlaşılmaz...
Arkadaşlar selam enparadan usd transfer eden oldumu acaba kac gunde geçiyor masraf nedir acaba 30+ kacusd oluyor genelde burgan bank mt mesaj attı 32 gun 22,50 diye 200k için bugun oran donusu olan oldumu acaba teşekkürler.
Piyasa öyle ya da böyle faizi arttırır.
Öte yandan şuan olanlar bana bir ara hızla dolar 5’e giderken comerzbank durdurulmazsa 6 olur açıklamasını yaptığı ve ilk başta zaman kazanmak için tcmb’nin Açıklama yapıp sonra acil ppk gerçekleştirdiği günleri anımsatıyor.
Dolar 6.61, somut adımlar inandırıcı işler yapılmaz ise alır başını gider.
En az 500 baz bekliyorum. Reis Başkan devreye girerse 300-400. Olması gereken piyasanın ilerisine geçip 800-1000 baz puan ile acil bütün kalemler ile tasarruf tedbirleri.
Piyasaya bir dönem küçülüp toparlanacağım mesajı verilmeli.
Şöyle örneklendireyim;
Türkiye bir firma gibi, çok borcu var. Değişken maliyetleri işçi. 100 işçi ile üretim yap aylık borcun 100000₺ işçiye ödediğin para 2000₺ 55 işçi çıkarıp küçülmezse firma crash yakın.